palesz77 írta:Na, van szavazás.
Nem láttam a meccset, valaki írna pár sort az egyéni teljesítményekről? Neymar szokás szerint megosztó volt látom..

De SR pl hogy játszott most, Busiék javultak-e, stbstb. Előre is kösz.

SR-vel lehet elfogult vagyok, de szerintem nem volt rossz. Elég aktív volt, többször is jól tudta segíteni a támadásokat, elején az ő beadásából gólhelyzetünk is volt. Védekezésben voltak bizonytalanságok nála, főleg a helyezkedéssel volt megint probléma olykor, de szerintem ebben tudna fejlődni, ha hosszútávon számolna vele LE a poszton. Mondhatjuk persze, hogy Alves beállt, és mennyivel jobbak lettünk, de szerintem nincs összefüggés a két dolog között, a második félidőre elfáradt, szétesett az ellenfél, és a bírótól is kaptunk hátszelet rendesen.
Sokkal inkább kritizálnám Albát is Piquet, előbbi oldaláról veszélyeztetett többet a Gijon, utóbbinak is voltak csúnya hibái. A második félidőben mondjuk már semmi nyomás nem volt rajtuk, de azért aggasztó, hogy ennyire gyenge a védelmünk.
Mascherano egyértelműen a legjobb védőnk volt MEGINT. Remek szerelések, fontos mentések jellemezték, az egyik pl. az egyenlítő góltól mentett meg minket.
Busquets, Rakitic szerintem átlagosak volt. Iniesta első félidőben gyenge, a másodikra jelentősen feljavult, gólpasszt is adott.
Messi jól játszott, osztogatta a gyilkos passzokat, a befejezések viszont még nem mennek úgy, mint mikor igazán formában van.
Neymar szerintem túl is lett tárgyalva.
Suarez ma is jó volt, de szvsz nem annyira fenomenális, mint szerdán. 4 góljából 1 les, 2 büntető, utolsót pedig a teljesen szétesett (jogtalanul) emberhátrányban játszó ellenfélnek rúgta. Ha pl. másik oldalon CR rúgott így volna 4-et, most menne a köpködés a Barca vs. Real topicban.
Cserék:
Alves jól szállt be, védelmi munkája nem volt, tehát csinálhatta, amihez ért, és azt jól csinálta.
Bartra: Mivel neki sem nagyon volt dolga, nehéz értékelni.
Arda: semmi különösre nem emlékszem tőle