Barça a Bajnokok Ligájában
- MatyiG
- Adminisztrátor
Légy szíves tanulj már meg először idézni bocs h offStevenny írta:Végre valaki ugyanazt a csatársort szereti mint én!Chino írta:Én leginkább egy Henry--Ibra-Bojan sornak örülnék, de félek Pep lép még egy olyat közvetlenül meccs előtt, hogy Titi padozik és lesz egy Ini--Ibra--Pedro támadószekciónk. Na ez az amit nem szeretnék látni. Henry-ban nagyon bízok remélem az egész meccset végigjátsza, bár nem vagyok hatalmas szurkolója a franciának mégis benne érzem most a legtöbbet. Ráadásul a San Siroban legutóbb is nagyon jól játszott, az Pep "sara" volt hogy lecserélte, ha lehet ilyet mondani. Messinek csak végszükség esetén szabadna játszani. Egyszer találkozik össze Materazzival és úgy rásérül, hogy a tavaszi Clasicón se látjuk. Remélem Ini és Xavi újra együtt nagyot fog alakítani, Busiban bízok, lehet sokan lehurrognak, de sztem kezdi visszanyerni a tavalyi formáját, a Bilbao ellen jó teljesítményt nyújtott, sok labdát szerzett és küzdött rendesen.
A lényeg, hogy mi szerezzük meg a vezetést és ha megvan ne zavarodjunk úgy meg tőle mint a hétvégén.
Gyerünk fiúk, mindent bele, szerezzetek egy szép estét nekünk!!

[quote="Chino"]Én leginkább egy Henry--Ibra-Bojan sornak örülnék, de félek Pep lép még egy olyat közvetlenül meccs előtt, hogy Titi padozik és lesz egy Ini--Ibra--Pedro támadószekciónk. Na ez az amit nem szeretnék látni. Henry-ban nagyon bízok remélem az egész meccset végigjátsza, bár nem vagyok hatalmas szurkolója a franciának mégis benne érzem most a legtöbbet. Ráadásul a San Siroban legutóbb is nagyon jól játszott, az Pep "sara" volt hogy lecserélte, ha lehet ilyet mondani. Messinek csak végszükség esetén szabadna játszani. Egyszer találkozik össze Materazzival és úgy rásérül, hogy a tavaszi Clasicón se látjuk. Remélem Ini és Xavi újra együtt nagyot fog alakítani, Busiban bízok, lehet sokan lehurrognak, de sztem kezdi visszanyerni a tavalyi formáját, a Bilbao ellen jó teljesítményt nyújtott, sok labdát szerzett és küzdött rendesen.
A lényeg, hogy mi szerezzük meg a vezetést és ha megvan ne zavarodjunk úgy meg tőle mint a hétvégén.
Gyerünk fiúk, mindent bele, szerezzetek egy szép estét nekünk!![/quote]
Végre valaki ugyanazt a csatársort szereti mint én!
Gyerünk fiúk, mindent bele, szerezzetek egy szép estét nekünk!![/quote]
Végre valaki ugyanazt a csatársort szereti mint én!
- Chino
- Llegenda del Barça
Én leginkább egy Henry--Ibra-Bojan sornak örülnék, de félek Pep lép még egy olyat közvetlenül meccs előtt, hogy Titi padozik és lesz egy Ini--Ibra--Pedro támadószekciónk. Na ez az amit nem szeretnék látni. Henry-ban nagyon bízok remélem az egész meccset végigjátsza, bár nem vagyok hatalmas szurkolója a franciának mégis benne érzem most a legtöbbet. Ráadásul a San Siroban legutóbb is nagyon jól játszott, az Pep "sara" volt hogy lecserélte, ha lehet ilyet mondani. Messinek csak végszükség esetén szabadna játszani. Egyszer találkozik össze Materazzival és úgy rásérül, hogy a tavaszi Clasicón se látjuk. Remélem Ini és Xavi újra együtt nagyot fog alakítani, Busiban bízok, lehet sokan lehurrognak, de sztem kezdi visszanyerni a tavalyi formáját, a Bilbao ellen jó teljesítményt nyújtott, sok labdát szerzett és küzdött rendesen.
Forca Barca!!!!
HTTP://DIGISPORT.HU/LIVE
Ide kell regelni és élőben tévés minőségben, magyar kommentárral lehet nézni a meccset
Aki ezután is megkérdezi, azt lenyakazom.
Ide kell regelni és élőben tévés minőségben, magyar kommentárral lehet nézni a meccset

Aki ezután is megkérdezi, azt lenyakazom.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
a TVU-t szoktam, de azon kívül nincs más?
- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
letoltod a TVU playert, es a www.rojadirecta.com -on keresel egy TVU playeres cuccot, ott ugyanugy nezed, mintha tv-n nezned 

- barca28
- Jugador d'estrella
Erre van egy ennek megfelelő topic, ahol Slither bácsi mindent leirt,olvasd elStevenny írta:INterneten lehet valahol nézni a meccset?

http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=711

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

[quote="Stevenny"]INterneten lehet valahol nézni a meccset?[/quote]
- barca28
- Jugador d'estrella
Szerintem nem fog kezdeni ha meg kezd akkor se fogja végig játszani a meccset.Amúgy én meg Henrytól várom a 2 gólt.Figy egyezzünk ki Ibra és Titi is rugjon kettőt akkor nincs vitaSanama írta:Ibra ma bevág 2gólt, ez valahogy érzem![]()
![]()
Amúgy örülök,hogy vállalja a játékot, ha valamikor, ma sok minden rajta fog múlni.

Szerk.Más.Interesek szerint Ibra biztosan kezd míg Sneijder talán.
http://internazionale.hu/
kicsit Off: Nem tudom az oldal mennyire hiteles, nekem is úgy másolták a linket.

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Igen felépült de ma edzett először úgyh jóhogy nem játszik ma abidal mivel ma "épült fel" edzett előszörStevenny írta:De amúgy Abidal télleg felépült! S Keita alapvetően Vkp, de Pep tuti nem oda teszi. Amúgy ne mind firtassuk:D!

INterneten lehet valahol nézni a meccset?
De amúgy Abidal télleg felépült! S Keita alapvetően Vkp, de Pep tuti nem oda teszi. Amúgy ne mind firtassuk:D!
- jelwaz
- Entrenador del Barça
ÚÚÚ, gyerekek annyira jó napom van, hogy biztos vagyok benne, hogy nyerni fogunk! Jó, nem egy szakmai fejtegetés, de vannak olyan napok, amikor egyszerűen minden jól jön ki. Eddig ez állt is, komolyan már csak ez hiányzik. Hajrááá Barcaaa! Nagyon fogok őrjöngeni!!! 

[quote="Stevenny"]Tudom, tudom! S bocs a nagykéűségért, de mivel Iniesta nem fog csatár lenni ( hanry helyén ) Én úgy gonodlom hogy Vkp-t kéne játszogyjon! S ez az én csapatom! S nem a PEp csapata! Tuti nem lesz így de én ígyraknám! Na de persze Pep a zseni! Érted?[/quote]
- MatyiG
- Adminisztrátor
Na végre valaki!:D nem csúfolódtam azért mert azt mondtam h új vagy ha kívülről fújnál mindent tutira vennéd a kezdő csapatot de azt nem fújod kívülről keita meg már télleg rég játszott vkpbanSanama írta:Elhiszem,hogy szereted a csapatot ,de nem figyeled mit játsztat Pep.Stevenny írta:Nem vagyok új! NAgy szurkolója vagyok a BArcának amióta az eszemet tudom! S úgy olvastam, hogy Abidal felépült! Lásd, rövid hírek. Ne csúfódj mert értek ehhez, kivülről fúlyok mindent! NA mind1.)
Keita mikor játszott VKP-t utoljára?

Tudom, tudom! S bocs a nagykéűségért, de mivel Iniesta nem fog csatár lenni ( hanry helyén ) Én úgy gonodlom hogy Vkp-t kéne játszogyjon! S ez az én csapatom! S nem a PEp csapata! Tuti nem lesz így de én ígyraknám! Na de persze Pep a zseni! Érted?
Elhiszem,hogy szereted a csapatot ,de nem figyeled mit játsztat Pep.Stevenny írta:Nem vagyok új! NAgy szurkolója vagyok a BArcának amióta az eszemet tudom! S úgy olvastam, hogy Abidal felépült! Lásd, rövid hírek. Ne csúfódj mert értek ehhez, kivülről fúlyok mindent! NA mind1.)
Keita mikor játszott VKP-t utoljára?

Nem vagyok új! NAgy szurkolója vagyok a BArcának amióta az eszemet tudom! S úgy olvastam, hogy Abidal felépült! Lásd, rövid hírek. Ne csúfódj mert értek ehhez, kivülről fúlyok mindent! NA mind1. :))
Az én csapatom:
Valdes
Dani-Puyol-Piqué-Abidal
Keita
Xavi-Iniesta
Bojan-Ibra-Henry
Valdes
Dani-Puyol-Piqué-Abidal
Keita
Xavi-Iniesta
Bojan-Ibra-Henry
Ibra ma bevág 2gólt, ez valahogy érzem

Amúgy örülök,hogy vállalja a játékot, ha valamikor, ma sok minden rajta fog múlni.

ÉN is várom a meccset! NAgyon fontos lenne Ibra játéka! Nélküli nem ér semimt a Barca sajna, mert ő az, aki a leginkább nekimegy az ellenfélnek ha kell. Kell egy kicsi keménység iis a csapatnak, nem igaz? De ha Xavi ott van nem lehet gond! Hajrá BARCA! Ti fogtok nyerni, mert ti vagytok a legjobbak! 8)
- Andris
- Adminisztrátor
Egy kalap trágya a Keita-Busquets-Xavi középpálya, remélem nem ezt kell majd néznünk.
ha már Touré nincs, legalább Iniesta legyen középen. Keita out, mostanában megint nagyon gyenge.
ha már Touré nincs, legalább Iniesta legyen középen. Keita out, mostanában megint nagyon gyenge.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila