Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez már nem a pihentetős időszak. Van három bajnokink, elfogytak a hétközi meccsek, mindegyiket nyerni kell, szóval muszáj a legerősebb csapatot pályára küldeni.Yokozuna írta:Ha Adriano egészséges, én pihentetném Albát egy kicsit.
Alves most minőségi cserét jelentett. SR is elvan a jobb oldalon, de micsoda különbség. Mikor beállt, egycsapásra beindult a gépezet, és a sajnos mostanában gyengén muzsikáló bal oldali játékot ki tudta váltani. Nem tudom, hogy Neymar gyengélkedése hagy-e nyomot Jordi Alba játékán, de mostanában a balhátvédünk is nagyon halovány. Ha Adriano egészséges, én pihentetném Albát egy kicsit.LG írta:[
Cserék:
Alves jól szállt be, védelmi munkája nem volt, tehát csinálhatta, amihez ért, és azt jól csinálta.
Bartra: Mivel neki sem nagyon volt dolga, nehéz értékelni.
Arda: semmi különösre nem emlékszem tőle
Nagyjából egyet értek ezzel az értékeléssel. Bravonak olyan hatalmasakat nem kellett fogni, viszont volt egy ordas nagy hibája, amiből majdnem gólt kaptunk. Én SR-el annyira nem voltam megelédve, láthatóan nem tudott mitt kezdeni a labdával ha szélen megkapta, illetve neki is volt egy nagy hibája, ami nem sokon múlt.LG írta:SR-vel lehet elfogult vagyok, de szerintem nem volt rossz. Elég aktív volt, többször is jól tudta segíteni a támadásokat, elején az ő beadásából gólhelyzetünk is volt. Védekezésben voltak bizonytalanságok nála, főleg a helyezkedéssel volt megint probléma olykor, de szerintem ebben tudna fejlődni, ha hosszútávon számolna vele LE a poszton. Mondhatjuk persze, hogy Alves beállt, és mennyivel jobbak lettünk, de szerintem nincs összefüggés a két dolog között, a második félidőre elfáradt, szétesett az ellenfél, és a bírótól is kaptunk hátszelet rendesen.palesz77 írta:Na, van szavazás.
Nem láttam a meccset, valaki írna pár sort az egyéni teljesítményekről? Neymar szokás szerint megosztó volt látom..De SR pl hogy játszott most, Busiék javultak-e, stbstb. Előre is kösz.
Sokkal inkább kritizálnám Albát is Piquet, előbbi oldaláról veszélyeztetett többet a Gijon, utóbbinak is voltak csúnya hibái. A második félidőben mondjuk már semmi nyomás nem volt rajtuk, de azért aggasztó, hogy ennyire gyenge a védelmünk.
Mascherano egyértelműen a legjobb védőnk volt MEGINT. Remek szerelések, fontos mentések jellemezték, az egyik pl. az egyenlítő góltól mentett meg minket.
Busquets, Rakitic szerintem átlagosak volt. Iniesta első félidőben gyenge, a másodikra jelentősen feljavult, gólpasszt is adott.
Messi jól játszott, osztogatta a gyilkos passzokat, a befejezések viszont még nem mennek úgy, mint mikor igazán formában van.
Neymar szerintem túl is lett tárgyalva.
Suarez ma is jó volt, de szvsz nem annyira fenomenális, mint szerdán. 4 góljából 1 les, 2 büntető, utolsót pedig a teljesen szétesett (jogtalanul) emberhátrányban játszó ellenfélnek rúgta. Ha pl. másik oldalon CR rúgott így volna 4-et, most menne a köpködés a Barca vs. Real topicban.![]()
Cserék:
Alves jól szállt be, védelmi munkája nem volt, tehát csinálhatta, amihez ért, és azt jól csinálta.
Bartra: Mivel neki sem nagyon volt dolga, nehéz értékelni.
Arda: semmi különösre nem emlékszem tőle
igenBuitre írta:mi van? azt hittem szorítasz nekik...visca el barca írta:nyamvadt atleti megint bemakkolja egy góllal...
visca el barca írta:így mostmár muszáj vagyok az atletinek is szurkolni, hogy húzzák be..
Ez viszont sajna igaz ahogy néztem.. Az a 3. tizi az mi volt?LG írta:és a bírótól is kaptunk hátszelet rendesen.
SR-vel lehet elfogult vagyok, de szerintem nem volt rossz. Elég aktív volt, többször is jól tudta segíteni a támadásokat, elején az ő beadásából gólhelyzetünk is volt. Védekezésben voltak bizonytalanságok nála, főleg a helyezkedéssel volt megint probléma olykor, de szerintem ebben tudna fejlődni, ha hosszútávon számolna vele LE a poszton. Mondhatjuk persze, hogy Alves beállt, és mennyivel jobbak lettünk, de szerintem nincs összefüggés a két dolog között, a második félidőre elfáradt, szétesett az ellenfél, és a bírótól is kaptunk hátszelet rendesen.palesz77 írta:Na, van szavazás.
Nem láttam a meccset, valaki írna pár sort az egyéni teljesítményekről? Neymar szokás szerint megosztó volt látom..De SR pl hogy játszott most, Busiék javultak-e, stbstb. Előre is kösz.
Robi értékelésénél nem én vagyok a legpártatlanabb de azért leírompalesz77 írta:Na, van szavazás.
Ha ez az a jelenet, amire én gondolok, akkor nagyon nem értünk egyet. Rémlik egy olyan, amikor a brazil addig cselezgetett óriási ziccerben, amig oda nem lett, aztán a labda Suarezhez került, amit nem tudom mennyire tudatosan akarta Neymar, meg kéne nézni egy lassítást róla. De egyébként lényegtelen, egy ilyen szoros és fontos meccsen (akkor még szoros volt bőven!) ne cselezgessen már ziccerbe.a meccs legszebb jelenete az ő nevéhez fűződik a 40.perc körül az a cselsorozat, amit aztán Suarez ordító helyzetben kihagyott....
..én sem,(már mint hogy, nem értem..) de ez gondolom nem újság. csak még annyit, remélem a tárgyilagosság jegyében, hogy a meccs legszebb jelenete az ő nevéhez fűződik a 40.perc körül az a cselsorozat, amit aztán Suarez ordító helyzetben kihagyott....Léfe írta:Nem értem a Neymár elleni kirohanásokat, mert sokat fut, hajt, madj elkapja a fonalat. Sokkal, de sokkal idegesitőbb volt, hogy 1-0 után olyan lötyögést mutattak, mint akit nem érdekel a 3 pont.
Teljesen érthetetlen. Bezzeg a Reál 0-2 után is ugy hajtott. Hasonló helyzetben mi erre nem lettünk volna képesek-sajnos. Igy könnyen lehet, hogy baj lesz.
Jézusisten. Akart, hajtott, tette a dolgát, visszazárt.Atalanta írta:Most komolyan, ez a Neymar elfelejtett futballozni? Szánalmas volt, én nem ragaszkodnék ennyire hozzá! Simán kispadot érdemelne, vagy egy nagy pofont Puyoltól. Csak sajnos uj Puyol, aki elrendezné ezeket a kis nyikhajokat, már nincs a csapatnál...
Vicc ez az ember, régen le kellett volna cserélni!
Így van,szálljunk már le a srácrólNormandia írta:Miért? Most mi volt a gond vele? Esett, kelt, nem reklamált, gólhelyzetekbe került, belőtte a 11-est, hajtott, visszazárt és ma sem volt rajta sapka.Atalanta írta:Most komolyan, ez a Neymar elfelejtett futballozni? Szánalmas volt, én nem ragaszkodnék ennyire hozzá! Simán kispadot érdemelne, vagy egy nagy pofont Puyoltól. Csak sajnos uj Puyol, aki elrendezné ezeket a kis nyikhajokat, már nincs a csapatnál...
Vicc ez az ember, régen le kellett volna cserélni!
Véleményes, csak az egyik volt az utolsó, a többi megadható kategória. Egyszer nekünk is lehet ilyen meccsünk. A mf-ben sehol sem volt a Gijon, teljesen megérdemelten nyertünk. Nem is értem mit fanyalogtok.MichaaBee írta:Ég a pofámról a bőr, hogy két ilyen tizit megadtak, összesen hármat 12 percen belül...Nagyon simának tűnik most ez a 6-0, de a valóság, hogy szenvedtünk rendesen a második (les)gólig, aztán tizikkel raktunk közé 5-öt. A legnagyobb pozitívum, hogy végre sikerül őket berúgdosni, bár Neymarnak még ehhez is mák kellett. Hihetetlen, hogy fejben mennyire szét van esve, ugyanazt tudom csak mondani, mint az előző meccs után, hátha a gól helyrehozza.
A végére csak a szokásos klisét érdemes hozzátenni, lényeg a három pont...