visca el barca írta: ↑2022.10.10. 11:22:15
Tudom h esélytelen, de az inter ellen gavi helyett de jongot kezdetnem. Az inter ugyse fog semmit csinalni, csak 11 emberrel bekkelni es de jongot egy fel fokkal jobbnak erzem tamadasban mint a spanyolt.
Ezt adnám én is, viszont akkor sokkal, de sokkal kevesebb labdát fogunk fent szerezni, DJ erre teljesen alkalmatlan. És az intenzitás is kevesebb lenne a passzokban. Viszont tény, hogy ő azért érkezhet is a kapu elé, és szerintem amúgy nem is lő rosszul távolról, villantott már belőle, de ritkán látjuk.
De én nem tartom lehetetlennek, hogy minden középpályásunk fent lesz a pályán, DJ-t tippelem most középhátvédnek, és onnan fog néha előrelépkedni all-in üzemmódban.
Én nagyon pesszimista vagyok most, egyetlen dolog kelt bennem egy minimál reményt, hogy az Inter elleni problémákat Xavi ugyanúgy látta, mint a többség, és ennek hangot is adott, elmondta hogy bátrabban kell lőni, ki kell őket csalogatni, stb. A lövéseket már most látszik, hogy kicsit jobban elkezdtük nyomatni, persze ez is idő lesz, mire mindenki önbizalommal fog lövöldözni. De legalább volt egyértelmű reakció. Ráadásul az elég hatalmas hibáját kijavítandó még Dembélénél is külön kiemelte, hogy tud játszani és gólokat lőni a balszélről, lehet ő is megnézte a statokat a két oldalról végre.
Szóval szerintem taktikailag mindenképp lesznek lépések, kérdés, meg fogjuk-e tudni valósítani. Az biztos, hogy ez az utolsó utáni esélyünk, ha nem nyerünk, akkor már a BM-et is megverhetjük, egymás elleniben az Inter megy tovább, a Plzent azért tuti megverik.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy