Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem is lehet esélye a Sociedadnak, kérdés, hogy mennyire teszik oda magukat, hisz nekik nincs már igazán tétje ennek a meccsnek.Cr meg Benzema is sérült. Valószínű, hogy most a fogalmatlan Danilo fog kezdeni. Plusz lehet, hogy a Kroos-Modric duóból is pihentet valaki Zidane.
Ha nem lesz beszari a Sociedad, akkor az a meccs hozható.
Atletico úgyis nyerni fog, nem kérdés
Hopsz, elírtam, "Roniék nélkül" akart lenni, át is írtamroby122 írta:Cr meg Benzema is sérült. Valószínű, hogy most a fogalmatlan Danilo fog kezdeni. Plusz lehet, hogy a Kroos-Modric duóból is pihentet valaki Zidane.MessiNeymarSuarez írta: A Real Madridnak a mai Real Sociedad ellen lesz necces, pláne Roniék ellen, de azon kívül nem nagyon van necces meccsük, Valenciát is szerintem hozzák otthon.
Ha nem lesz beszari a Sociedad, akkor az a meccs hozható.
Atletico úgyis nyerni fog, nem kérdés.
Nekünk meg nagyon oda kell tennünk magunkat, ami a csövön kifér. Idegenbe mindig nehéz a Betis ellen. Remélem nem a lötyögés megy majd az első félidőben szokásosan.
Cr meg Benzema is sérült. Valószínű, hogy most a fogalmatlan Danilo fog kezdeni. Plusz lehet, hogy a Kroos-Modric duóból is pihentet valaki Zidane.MessiNeymarSuarez írta: A Real Madridnak a mai Real Sociedad ellen lesz necces, pláne Roniék ellen, de azon kívül nem nagyon van necces meccsük, Valenciát is szerintem hozzák otthon.
Én is ettől félek. Ha meg pontot bukunk, akkor szinte biztos hogy a bajnokságot is.visca el barca írta:ha pontot bukunk, az sztem is itt lesz... jó lenne az első félidőt is megnyomni mint állat, mert itt lehet nem lesz elég 45 perc foci...
A hátralevő meccsek közül ez lesz a legnehezebb szerintem és reális esélyt látok a pontvesztésre. A Betis stadionban soha nem ment a nagyoknak. Amiben bízok, hogy a Real se nyer.visca el barca írta:az az igazság vhogy nem várom mostanában annyira a meccseket![]()
gondolom ma is a jól bevált forgatókönyv lesz: az első félidő egy nagy tötyörgős nulla, aztán majd a 2. nekiállunk focizni...
http://barcelonaszerviz.nanoweb.hu/" target="_blankNyitike8 írta:Sziasztok!
Szeretnénk kimenni a Barcelona-Espanyol meccsre, milyen oldalakat tudnátok ajánlani amelyek megbízhatók és viszonylag elfogadható árak vannak.
Köszi minden információt!!!
Én is erre gondoltam. Talán napjainkban már nem olyan erős a spanyol-katalán ellentét, de azért szerintem a legtöbb spanyol nem nagyon örül, ha katalánok nyerik országuk bajnokságát. + ugye ők is királyi csapat a Real Madridhoz hasonlóan.Bob_Marley írta:Én fogalmaztam rosszul, mintha negatív lenne a kapcsolat. Csupán annyi hogy a három lehetséges opció közül egy andalúz csapat akinek a neve is sugallja hogy király párti inkább örülne egy kasztíliai bajnoki címnek mint egy katalánnak.visca el barca írta:ugyan miért akarnák h ne mi legyünk a bajnokok? tudtommal a két klub között semmi feszkó nincs, vagyis én nem tapasztaltam az évek alatt.
Én fogalmaztam rosszul, mintha negatív lenne a kapcsolat. Csupán annyi hogy a három lehetséges opció közül egy andalúz csapat akinek a neve is sugallja hogy király párti inkább örülne egy kasztíliai bajnoki címnek mint egy katalánnak.visca el barca írta:ugyan miért akarnák h ne mi legyünk a bajnokok? tudtommal a két klub között semmi feszkó nincs, vagyis én nem tapasztaltam az évek alatt.
Én úgy láttam az évek akatt higy feltűnően jól kijöttünk mindig a két sevillai alakulattal.Nem emlékszem balhéra vergődésre beszólogatásra stb.visca el barca írta:ugyan miért akarnák h ne mi legyünk a bajnokok? tudtommal a két klub között semmi feszkó nincs, vagyis én nem tapasztaltam az évek alatt.
Real Betis elvileg és ha összeesküvésekbe megyünk, akkor szerintem is minket akarnának legkevésbé bajnoknak.visca el barca írta:a betisnek sztem totál mind1 ki lesz a bajnok. az espanyolt otthon meg simán csapjuk, mint mindigLG írta:Ha most nincs is ilyen, nem hinném, hogy a Betis minket szeretne bajnoknak látni, az Espanol meg végképp nem.
100 000 eurót ígért Laporta minden Zaragoza játékosnak ha sikerült pontot szerezniük a Real ellen, majd később a Mallorcásoknak is mivel egyik csapatnak se volt már igazán fontos az utolsó 2 forduló. Persze ez nem hivatalosan ment és jó nagy botrány is lett belőle amikor kiderült. A Real nem hiszem hogy megtette volna mert ők voltak helyzeti előnyben nekik csak magukra kellett figyelni.LG írta:Biztos ellenünk tartalékolták magukat.visca el barca írta:én néztem múlthéten a sevilla-betist... csodálkozom, hogy a zöld-fehérek ilyen játékkal nincsenek kiesőhelyen... ha nem verjük meg őket, meg is érdemeljük...![]()
Egyébként nekem a 06/07-es szezonból olyan is rémlik, hogy az utolsó meccseken pénzjutalmat ígértünk annak a csapatnak, aki pontot tud szerezni a Real ellen, és fordítva, a Real is a mi ellenfeleinknek. Ez hülyeség, vagy tényleg volt ilyen?
Ha most nincs is ilyen, nem hinném, hogy a Betis minket szeretne bajnoknak látni, az Espanol meg végképp nem.
a betisnek sztem totál mind1 ki lesz a bajnok. az espanyolt otthon meg simán csapjuk, mint mindigLG írta:Ha most nincs is ilyen, nem hinném, hogy a Betis minket szeretne bajnoknak látni, az Espanol meg végképp nem.
Biztos ellenünk tartalékolták magukat.visca el barca írta:én néztem múlthéten a sevilla-betist... csodálkozom, hogy a zöld-fehérek ilyen játékkal nincsenek kiesőhelyen... ha nem verjük meg őket, meg is érdemeljük...