Barça a Bajnokok Ligájában
Tökéletes eredmény, javuló játékkal. Az első félidőben szerencsére bejöttek az elképzelések, így a második félidőben lehetett tartalékolni a hétvégére. A meccs embere nálam Pedro volt, hihetetlen sokat dolgozott és gólt is lőtt. Ezen kívül is voltak veszélyes elfutásai. Csak a buta sárgája miatt haragszok rá egy kicsit. Amúgy szinte mindenki remekül játszott, a két szélső védőnk hihetetlen mezőnymunkája pedig különösen megsüvegelendő. A csoport élén vagyunk most már és a következő meccsen egy x is elég lehet, hogy ott is maradjunk, hacsak a Kazan valami csoda folytán nem nyer Milánóban.
Végre jó kedvvel állhattam fel egy Barca meccs után.
Jó volt az egész csapat, nekem most Abidal játéka tetszett, az elején szépen letompította Maicont. De nem csak az ő érdeme, hogy megfogtuk a bal oldalt, hanem Pedroé is: szépen visszajött védekezni, akár saját térfélre is. Ügyesen kevergetett a szélen is, több helyet adva ezzel Iniestáéknak középen, és mindezek mellett még egy fontos gólt is lőtt. Bojannak [auto_cenzúra] lehet látni, ahogy elhúz mellette.
Jó volt az egész csapat, nekem most Abidal játéka tetszett, az elején szépen letompította Maicont. De nem csak az ő érdeme, hogy megfogtuk a bal oldalt, hanem Pedroé is: szépen visszajött védekezni, akár saját térfélre is. Ügyesen kevergetett a szélen is, több helyet adva ezzel Iniestáéknak középen, és mindezek mellett még egy fontos gólt is lőtt. Bojannak [auto_cenzúra] lehet látni, ahogy elhúz mellette.

- Barcaádám
- Capitá del Barça
húú de [auto_cenzúra] jó progival nagyon jól tudtam nézni a meccset és simán 2-0 ra nyert a Barca!!!!
teljesen jó volt ilyen játékkal ,alázattal ,győzni akarással megverhetjük a Real-t és visszaáll a világ rendje a tabellán!
így legyen!
teljesen jó volt ilyen játékkal ,alázattal ,győzni akarással megverhetjük a Real-t és visszaáll a világ rendje a tabellán!
így legyen!

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
560-at passzoltunk 81%os pontossággal...Az Inter meg 266-ot valami 60%-kal...
Szép győzelem volt.Ez önbizalmat adhat hétvégére is.
Szép győzelem volt.Ez önbizalmat adhat hétvégére is.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Iniesta volt ma a mezőny legjobbja. Karmester volt, stabilitást adott a csapatnak. Szépen lehoztuk a meccset, szinte már ki sem eshetünk, bárhogy alakulnak az eredmények. Piqué volt a 2. legjobb nálam, a fontos gólja miatt is ugye.
Előre a TITOlusokért!
- levproff
- Director del Fútbol
Na hát akkor:
Az első félidő nagyon tetszet.A letámadás, a támadás, a pontos passzok, beadások..Talán egyedül a bíróval és aZ Inter favágásával nem voltam kibékülve..
A második félidő olyan volt amit kellet, nem erőletettük, mert nem volt muszáj, főleg, hogy hétvégén Classico!Itt ismét nem tetszet az Inter rugdosódása, de legalább már bűnetette is a bíró egy kicsit.
Tehát így összeségében tetszett a meccs az Inter nem volt partiban és ez mutatta is meccs közbe, hogy dupla annyit passzoltunk, mint az Inter!
Ha így játszunk hétvégén a Real ellen plusz még Ibra meg Messi, akkor (szerintem) behúzzuk..
Remélem senki nem sérült le, mert azért kaptak párat a srácok..
Így tovább!
Forca Barca!
Az első félidő nagyon tetszet.A letámadás, a támadás, a pontos passzok, beadások..Talán egyedül a bíróval és aZ Inter favágásával nem voltam kibékülve..
A második félidő olyan volt amit kellet, nem erőletettük, mert nem volt muszáj, főleg, hogy hétvégén Classico!Itt ismét nem tetszet az Inter rugdosódása, de legalább már bűnetette is a bíró egy kicsit.
Tehát így összeségében tetszett a meccs az Inter nem volt partiban és ez mutatta is meccs közbe, hogy dupla annyit passzoltunk, mint az Inter!
Ha így játszunk hétvégén a Real ellen plusz még Ibra meg Messi, akkor (szerintem) behúzzuk..
Remélem senki nem sérült le, mert azért kaptak párat a srácok..
Így tovább!
Forca Barca!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
A Kijevnek muszáj lesz támadnia, így nem kell feltörni a védelmet, ott is simán nyerünk.
1. helyen jutunk tovább...
1. helyen jutunk tovább...

Nagyon jó hogy Ibra és Messi nélkül is hozni tudja a meccset a csapat.
.
Így ők pihenhetnek Vasárnapig.

Így ők pihenhetnek Vasárnapig.
indul
Nagyon tetszik 
Az egy jó adag meglepetés, hogy Iniesta a jobb szélen játszik, bár igazából csak ideje 50%-át tölti őt, folyamatosan bejön középre. Chivu azt se tudja, hova nézzen, de a védekező-középpályások sem, akik szerintem nem arra voltak felkészülve, hogy gyakorlatilag 4 középpályással játszik a Barca
Pedro...nem olvastam végig az összes hsz-t, de most már szeretném, ha egyre kevesebb lenne az olyan, ami az ő helyét megkérdőjelezi...
Ennek az embernek a vérében van a gól, hihetetlen.
Azt figyeltétek,hogy Lucio és Samuel max. 3 méterre állnak egymástól, köztük Henry?
Azért alaposan be vannak tojva Henry papától.
Szerencsére leszedjük a pályáról Eto'ot, Militot (el se jut hozzájuk a labda). Az Inter középpályások sem érintkeznek sokat a labdával.
Ez tetszik. És még fent sincs a mi két ászunk

Az egy jó adag meglepetés, hogy Iniesta a jobb szélen játszik, bár igazából csak ideje 50%-át tölti őt, folyamatosan bejön középre. Chivu azt se tudja, hova nézzen, de a védekező-középpályások sem, akik szerintem nem arra voltak felkészülve, hogy gyakorlatilag 4 középpályással játszik a Barca

Pedro...nem olvastam végig az összes hsz-t, de most már szeretném, ha egyre kevesebb lenne az olyan, ami az ő helyét megkérdőjelezi...
Ennek az embernek a vérében van a gól, hihetetlen.
Azt figyeltétek,hogy Lucio és Samuel max. 3 méterre állnak egymástól, köztük Henry?

Szerencsére leszedjük a pályáról Eto'ot, Militot (el se jut hozzájuk a labda). Az Inter középpályások sem érintkeznek sokat a labdával.
Ez tetszik. És még fent sincs a mi két ászunk

- kennyke04
- Entrenador del Barça
hát ez nagyon nagy szöveglui1698 írta:Nem kell mindenkinek érteni mindenhez Savi barát.Saviola írta:
Emellett Pedro egy talány nekem.Mezőnyben gyenge,labdát alig bírja átvenni,de egy gólt mindig talál,s mindig fontos pillanatban.Elképesztő.
Pölö, én se tudok focizni, mégis tök jó sültkrumplit tudok csinálni.

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
ez offos de a Fiorentina ha nyer ők mennek tovább a lyonnal?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ne kiabáljatok el semmit se,de eddig tökéletes.
Pep mindig tud motiválni,amikor szükséges, tavaly is,idén is.
Pep mindig tud motiválni,amikor szükséges, tavaly is,idén is.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Nem kell mindenkinek érteni mindenhez Savi barát.Saviola írta:
Emellett Pedro egy talány nekem.Mezőnyben gyenge,labdát alig bírja átvenni,de egy gólt mindig talál,s mindig fontos pillanatban.Elképesztő.

Pölö, én se tudok focizni, mégis tök jó sültkrumplit tudok csinálni.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Nem azért de én lennék olyan gyenge mint Pedro:) Mert akkor a barcába tolnám
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ne oktass már,nem hiszem,hogy sokan gondolták,hogy ezzel a kezdővel simán megyünk 2-0-ra az első félidőben,úgy,hogy az Internek jóformán egy kapura lövése volt.Pavel írta:Na aki negatívumokat írt le a meccs előtt, az elrebeghet egy elnézést. Igaz még nincs vége, de ezt a meccset be kell húzni.
U.i.: A bízalom a legfontosabb. Mi nem a Madrid vagyunk.
Az elmúlt meccsek nyögve-nyelős játéka,valamint az idei gyenge BL szereplésünk arra engedett következtetni,hogy ez is nagyon izzadós lesz.Ezen a meccsen az eredmény a legnagyobb meglepetés,szerintem.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
még van 45perc hova siettek? Ne tervezgessünk még.....
A csapat atom jó! Amúgy itt sokan fikázták Pepe-t gyerekek a barcába aki felveszi a mezt és saját nevelés mint pl pedro... az odateszi magát meghal a pályán!
Ezt ne felejtsétek el
A csapat atom jó! Amúgy itt sokan fikázták Pepe-t gyerekek a barcába aki felveszi a mezt és saját nevelés mint pl pedro... az odateszi magát meghal a pályán!
Ezt ne felejtsétek el
- LM10
- Director del Fútbol
Nagyon jól játszunk! És tegyük hozzá, hogy Messi és Ibra nélkül. Mindenkire csak jót tudok mondani, V.V. is magabiztos a hibája ellenére. Ibrát behoznám kb. a 60. percben messinek meg adnék 10-15 percet, hogy jobban belerázódjanak a Classico-ra. Folytassuk a 2.félidőt úgy ahogy az 1.