LG írta:A kp.-n voltak a legnagyobb bajok, Gomes és Busquets nagyon gyengék voltak. Főleg utóbbinak kéne már feljavulnia, mert most már hónapok óta néhány jobb meccsét leszámítva gyengepontja a csapatnak.
És igazából kilyukadtunk oda ahova már hónapok óta mindig kilyukadunk...
Gomest annyira nem is venném elő.Egy játékos aki igyekszik a kezdő közelébe kerülni, fiatal tényleg ügyes, végre megkapta a 90 percét, de nagyon nem vagyok benne biztos, hogy ezen a meccsen kellett volna végi bizalmat szavazni neki.Túlizgulta, rengeteget rontott, vastagon benne volt a két gólban.Igazából kicsit azt éreztem idegen neki meg a mi középpályánk és a többieknek is idegen ő, pedig látványosan próbálják játékba vonni.Egy rossz meccs egy fiatal újonctól, nem kell messzemenő következtetéseket levonni (még).
De Busquets és tényleg gáz hogy megint rá kell kihegyezni, de tényleg egy jó meccsre jön két rossz, már hónapok óta.Körülményes, néha nem tud szöni, ráadásul úgye a lassúságát eddig okos belépőkkel jó passzokkal kompenzálta, most annyi maradt, hogy lassú.Megfirkálják, eladja a labdát, leszerelik.Nem tudom igazából mi az ő baja, de szerintem fejben nincs ott és egyet kell értenem azzal aki azt mondja az ő játéka, nagyon kéne mert mindenen látszik ha neki nem megy.
A másik aki nekem hetek óta szúrja a szemem Neymar.Kicsit azt az időszakot idézi amikor ide került.Látni az X-et de rengeteg a felesleges csel, értelmetlen labdacipelés, a szája meg be nem áll ha rájön.Pedig ő is egy nagyon komoly láncszem. Szerintem ha Arda ma bevethető le is hozta volna.
Azt meg mondjuk ki, hatalmas szerencse, hogy Messi megint Godmodeban tért vissza, mert nélküle megint trágya lenne a palacsintában.
Szerencsére ismét benne volt a lábában a 3 pont, amit erről a meccsről elhozni hatalmas érdem.