2016.11.06. 22:37:16
Teljesen elégedett vagyok, azt kaptam, amit vártam. Rangadóra összekapjuk magunkat, ilyenkor kell teljesíteni és ezt megtettük. Első félidővel sem volt gond, ne felejtsük el hogy az ellenfél az egyik legjobb formában lévő, egész EU szerte. Jöttek, de rajta voltunk mindenen és már az első félidőben is megvoltak a kontráink. Sokan ezt hiányolták, megkapták a kontrákat. Teljesen jó volt így ez a taktika, pont hogy megöltük ezzel azt hogy a gyors Sevilla támadók tudjanak kontrázni. Elsőben mikor elmentek nagy területre be is néztük gólt is kaptunk., SR-é volt a gól, de ilyen a védősors, mert azon kívül ma is bizonyított, de a gól az gól. Nálam Mascherano volt a legjobb, nagyon fontosakat mentett. Messinél persze gól-gólpassz, de sokat el is rontott, egyet lepasszolt Suarez be is rúgta higgadtan. Kár hogy azon kívül is volt lehetősége, amit meg elkapkodott. De nyertünk és letudtunk nem egy nehéz pályát, nagy pacsi a csapatnak, mert nagyon odatették magukat és jól játszottak, agresszívan, okosan és meg is van a jutalma!