recrea írta:lics írta:recrea írta:Amúgy kiváncsi vagyok, hányszor voltatok ilyen meccshelyzetben, h ennyire tudjátok, h mit kellett volna csinálnia.
Én meg arra, hogy Te mennyiszer voltál ilyen meccshelyzetbe. Egyébként a hátán pattant, de mind1, keress egy olyan streamet ami nem kockás.
1. Sokszor
2. Akkor meg még inkább nem volt tudatos mozdulat, ha nem fejjel ért bele, hanem reflexszerű.
3. Spíler 2-ön nézem.
1. Focizok igaz nem egy nagy csapatba 2. Igaz én balhátvéd vagyok, de nem láttam még ilyet, hogy valaki indokolatlanul hajol le a 16oson belül, hiába érnek bele előtte 3. Énis a spíler 2n nézem.

4. Semmi baj nincs a véleményeddel, de ha egyszer leírod és másik 10 nem így gondolja, akkor ne akard ennyire megmagyarázni, hogy Te kiváncsi lennél ha meg nemtudom. Igen igazad van Valaki előtte beleért és az megzavarta, de azt semmi nem magyarázza, hogy lehajol derékmagasságba. Mivel mondtad, hogy Te sokat fociztál/focizol, úgygondolom Te is azon lettél volna, hogy kirúgd. Legalábbis én nem tudom hova akarta fejelni vagy mi volt a cél.