Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Touré azért pihen, mert megsérült a hétvégén és fontosabb, hogy az idény további részében egészséges legyen, mint hogy most kezdjen.FtcSikiHun írta:és több játéklehetőséget érdemel mint Touré, főleg egy ilyen meccsen
Készülhetsz,mert Busquetsben benne van minden meccsen az ilyen jellegű hiba.FtcSikiHun írta:Ha Busquets gólpasszt mer adni az Arsenalnak, vagy valami fatális nagy hibát követ el, és miatta esünk ki, én elmegyek a Nou Campba de lelövöm, mert nem igaz, hogy olyan k*rva jó játékos, és több játéklehetőséget érdemel mint Touré, főleg egy ilyen meccsen

Pinto,MAxwell,Fontás,Toure,Iniesta,Henry,Jeffrengianni írta:Megmondom a frankót én is erre számítottam.Sanama írta:Valdés; Alves, Milito, Márquez, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi és Pedro.
hivatalos.
YAYA TOURÉ?
Iniesta csere?
Biztos alszik...Sanama írta:Valdés; Alves, Milito, Márquez, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi és Pedro.
hivatalos.
YAYA TOURÉ?
Megmondom a frankót én is erre számítottam.Sanama írta:Valdés; Alves, Milito, Márquez, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi és Pedro.
hivatalos.
YAYA TOURÉ?

ennyire kiismertem Pep-et?Fecooo írta:jók ezek a latolgatások, azonban Pepet ismerve szinte biztosra vehető (sajnos), h Touré kispadon lesz végig, és Keita-Xavi-Busi kp lesz, a védelemben meg nagy eséllyel Rafa fog játszani...ne legyen igazam!
sasi1 írta:Valdés; Alves, Milito, Márquez, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi y Pedro.
Yaya mérnem????? Abidal mérnem??????
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

A Sporton minden meccs előtt lehet szavazni, hogy mi lesz a kezdő. Katalóniában ezt jósolta a nép.Charlie írta:Sporton is úgy gondolják ( ha jól vettem ki), hogy Touré lesz középen Militóval a védelemben.
C.