Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
recrea írta:Én se láttam orbitális Sevilla ziccereket az első félidőben (a másodikban meg hagyján), sok lehetőségük volt, mert átjáróház a védelmünk, ami egyébként érthetetlen, vagyis nem értem, h miért nem lehet megoldani a középpályás védekezést. De h 3-4 gólt kaphattunk volnaA félidő legnagyobb helyzetét meg Suarez hagyta ki 0-0-nál, kár azon filózni, h ennyi meg ennyi lehetett volna.
az új fikagépünkAtalanta írta:S.Agüero
Te tényleg nem látod, hogy recseg-ropog ez a egész gépezet? Óriási problémák vannak, de Te is, mint Enrique, homokba dugod a fejed. Ez független az eredménytől, ha netán véletlenül pontot szereznénk...
Milyen pozitívumot tudsz mondani az első félidő alapján??? Kérlek ird, le nagyon kiváncsi vagyok. Ha 3-at kaptunk volna eddig, nem szólhattunk volna semmit!
Felőlem akárki mehet amerre szeretne, de azt azért ne magyarázzuk már meg hogy úgy jöttek át a középpályánkon és annyira gyenge volt a labdakihozatalunk hogy örülhetünk hogy nem 0-2-vel fordultunk! A másodikra máshogy jöttek ki a gyerekek, Busquets főleg, és mondhatni jól játszott, önmagához képest átlagosan.S.Agüero írta:Mutasd meg, kérlek, komolyan kíváncsi vagyok azokra a kriminális hibákra. Ha ez a második félidő meg átlagos volt, akkor én megyek haza, nem tudom, mit kellett volna tennie, hogy mondjuk rá lehessen mondani, hogy jó volt.Barca333 írta:1 hiba? Kriminális labdaeladásai voltak az első félidőben. A másodikban tényleg jobb lett, de azért túlzásnak érzem agyondícsérni. Átlagos volt a második félidőben, azt tette ami a dolga.
Messze volt ez a nagyon jótól, illetve nem is olyan messze, kb. 10 méterre, hiszen ott volt Messzi.S.Agüero írta: Parádét cseréljétek ki 'nagyon jó'-ra, így már megfelel, remélem...
Arra már szavak sincsenek.palesz77 írta:Szerintem is szimplán jó volt ez a második félidő tőle, ez a szint kéne tőle mindig igazából - más kérdés, hogy másnak ez hogy menne, de tőle ezt várná az ember. A parádésat én erre nem használnám, vagy ha igen, akkor a tavaly őszi formájára nem tudom mi a helyes jelző, szerintem az volt inkább parádés.
Mutasd meg, kérlek, komolyan kíváncsi vagyok azokra a kriminális hibákra. Ha ez a második félidő meg átlagos volt, akkor én megyek haza, nem tudom, mit kellett volna tennie, hogy mondjuk rá lehessen mondani, hogy jó volt.Barca333 írta:1 hiba? Kriminális labdaeladásai voltak az első félidőben. A másodikban tényleg jobb lett, de azért túlzásnak érzem agyondícsérni. Átlagos volt a második félidőben, azt tette ami a dolga.
Írtam, egy hibája volt, mással nem volt baj. Parádét meg a második félidőre értettem.csababarca írta:Ha ez volt Busi hibátlan produkciója, a PARÁDÉ, akkor én köszönöm, többet nem jövök.
Az elfogultságnak is van egy bizonyos határa, ameddig vicces is lehet, ez már nem az.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58D49F6ENero. írta:Mascherano nagyot játszott, de szerintem teljesen egyértelmű hogy Messi, csak ugye tőle már sokan természetesnek veszik amikor egy ilyet rak le.
A mondat első felével teljes mértékben egyet értek, ez egy rendkívül fontos győzelem a bajnokság szempontjából, nem hiszem hogy sok babér fog teremni más csapatoknak itt, egy ilyen kiváló Sevilla ellen. Bajnokságban 5-ből 5-öt, BL-ben 2-ből 2-t nyertek itthon.A vége azonban 1-2, egy rendkívül értékes győzelem, amiért nagyon keményen meg kellett küzdeni, de most már elmondhatja magáról a csapat, hogy nyert igazán komoly mérkőzést a szezonban idegenben is.
Busi sem volt rossz, főleg az előző meccsekhez képest. Viszont szerintem most Denis volt a kulcs a kp-n, a második félidőben ő pörgette fel a játékunkat.hajnesz írta:Hát nemtudom, nálam csak Messi játszott jól a kettő közül
Viszont Umtiti a király...