https://www.instagram.com/reel/CkMStlgD ... MyMTA2M2Y=
Nem dimenzionaljatok tul kicist a mai meccset?
Mar a kezdo sipszo elott eldolt, hogy kiestunk, nincs tetje, nem szamit. Persze, nyerjuk meg, meg presztizs, meg 84k ember, meg a tokom tudja, de mindenki tudhatja, hogy ezek a sracok ma az elso perc elott elvesztettek a maradek remenyt, motivaciot. Szerintem arra kell emlekezni, amit a Bayern ellen jatszottunk elsore, az a csapat szintje.
A mai, az nem ad hiteles kepet.
Semmit nem valtoztat azon, h nem vagyunk BL egyenes kiesos szinten, es azon se, hogy ez legfokepp mentalisan igaz, de akkor is, a lenyege a mondandomnak: nehogy mar a mai meccset barki ugy elje meg, mintha meg sulyosabb lenne a helyzet, mint amilyen. Teljesen irrelevans ami tortent, ellentetben a korabbi csoportmeccsekkel.
En eddig minden meccsen a hajamat teptem, de a mait siman vegigneztem faarccal, es az egyetlen dologra koncentraltam, amire erdemes volt: Kessie es Bellerin, mint uj kezdo arcok jatekara. Sajnos ezektol nem ajultam el, de szerintem jovore ugyse lesz itt egyikuk se, es kezdeniuk se kell majd tul sokat iden.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila