Barça a Bajnokok Ligájában
- faithnomore
- Entrenador del Barça
Arsenal csakis abban szimpatikus hogy ők akarnak támadni, nem úgy mint pl. tavaly a Chelsea. Egyébként elég gusztustalan favágó focit játszanak, főleg Diabyt emelném ki, és a középpályára meg Messire nagyon rátartanak.
Nagyszerű első félidő, Messi mesés játékával fűszerezve. Hátra ne dőljünk a második félidőben!
Nagyszerű első félidő, Messi mesés játékával fűszerezve. Hátra ne dőljünk a második félidőben!
- Charlie
- Öreg Harcos
Ha bejutunk az elődöntőbe, akkor nullázódnak a sárgák.Joee777 írta:Meg tudjátok mondani, hogy ki van sárga miatt veszélyeztetve a Barcából?
Szerintem jól játszik a csapat, és Messi parádézik. A londoniak próbálnak odaérni, de legtöbbször csak faultokra futja. Forza BARCA
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Meg tudjátok mondani, hogy ki van sárga miatt veszélyeztetve a Barcából?
Szerintem jól játszik a csapat, és Messi parádézik. A londoniak próbálnak odaérni, de legtöbbször csak faultokra futja. Forza BARCA
Most már 1 gól is elég,aztán jó éjszakát. 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Félidő 3-1 ide, Arsenalnak most sincs köze semmihez,ahhoz képest szép az az 1. nagyon favágósat játszanak, remélem 2.ban senki sem sérül le,és még az elején kapnak egy 4.et is,hogy fel se merüljön bennük,h a spori ad még 2-3 11est,meg mittomén mit.
Nagyszerű csapatjáték, amely Messi zsenialitásával ad csattanót sorra.
hasonló folytatást!
FORCA BARCAAA!!!
Nagyszerű csapatjáték, amely Messi zsenialitásával ad csattanót sorra.
hasonló folytatást!
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- miihii
- KHAL
Szóról szóraRivaldo11 írta:Egyetértek Peppel, ez a meccs sorsdöntő lesz. Az elejétől irányítanunk kell a meccset, tipikusan olyan derbi lesz, amelyen a legjobb védekezés a támadás!
tippem: 3:0 vagy 3:1 ide.

Remélem egy nagyszerű,látványos meccs lesz,minél több BARCA találattal.Én is a két fenti eredmény közül vmelyikre számítok,de nem gáz,ha többet lövünk

Nagynehezen sikerült elintéznem,h ma délre mehessek melózni,így 20kor el tudtam jönni

Már a pályán a gyerekek!
VAMOS BARCA

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Fernando
- Llegenda del Barça
És ekkora kikapcsolod a PlayStationt és leülsz meccset nézni.MR. TROMORT777 írta:Fúúúú de izgulok.
Nekem mind1 hogy ki lövi a gólt/gólokat. Valdés is lőheti, nem érdekel csak nyerjünk.
Nem lesz itt gond, Marquez és Busi oktatni fog.
V.V. meg unalmában nem fog tudni mit csinálni.
Abidal meg szétszedi Walcott-ot.
Xavi adni fogja a remek labdákat.
Keita szét "mezőnymunkázza" az Arsenált.
Pedro találni fog egy gólt.
Bojan megmutatja miért tartják akkora tehetségnek.
Messi szétsz*patja az egész Arsenált.

Legyen úgy ahogy te mondod! Elégedett lennék egy 1-0-al is. Ennek ellenére a tippem: 4-1.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek Peppel, ez a meccs sorsdöntő lesz. Az elejétől irányítanunk kell a meccset, tipikusan olyan derbi lesz, amelyen a legjobb védekezés a támadás!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fúúúú de izgulok.
Nekem mind1 hogy ki lövi a gólt/gólokat. Valdés is lőheti, nem érdekel csak nyerjünk.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Én is neki drukkolok a legjobban hogy betaláljon, másodsorban pedig Messinek. Ugye valamivel ki kell érdemelni azt az aranylasztit.szajko írta:Bojan majd belövi őket. Nagyon bízom benne!

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Director del Fútbol
+ az Arsenalnak kell a gól(ok) és ezért ki fognak nyílnibarcafan0911 írta:Induljunk ki abból hogy a bl-ben már hosszú évek óta megfoghatatlanok vagyunk hazai pályán (kivéve a pool ellen). Az elmúlt 2 évben a Chelsea és a Mu 11 emberrel védekezett ellenünk a Camp Nou-ban. Az olyanok pedig mint a Bayern, Lyon, Inter mind zakót kaptak itt. Meglesz a mezőnyfölény és a sok helyzet, csak valakinek be kell lőni őket.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ha már addigra nem lesz tétje nyomják csak.levproff írta:Az Arsenal második félidős csapat.
Tehát azzal, hogy gólt lövünk az elején még semmi sem lesz lefutva.
Az uccsó 20-25 percet nagyon megtudják nyomni.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bojan majd belövi őket. Nagyon bízom benne! 

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Induljunk ki abból hogy a bl-ben már hosszú évek óta megfoghatatlanok vagyunk hazai pályán (kivéve a pool ellen). Az elmúlt 2 évben a Chelsea és a Mu 11 emberrel védekezett ellenünk a Camp Nou-ban. Az olyanok pedig mint a Bayern, Lyon, Inter mind zakót kaptak itt. Meglesz a mezőnyfölény és a sok helyzet, csak valakinek be kell lőni őket.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- levproff
- Director del Fútbol
Az Arsenal második félidős csapat.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Titinho
- Director del Fútbol
Nos...
Meglátva a kezdő11-et, elkezdett görcsbe rándulni a gyomrom.
Marquez...őmiatta nagyon aggódom. Ő Alves oldalán... tejóég! Csak képzeljük el. Alves felfut és ugye most Marqueznek kell majd kisegítenie a jobb oldalt. Egyre nagyobb a görcs...
Keita kezdő tagságát sem értem. Inkább Touré játszana helyette, sokkal nyugodtabb lennék. A két szél az OK, Alves és Abidal remélem nagy napot fognak ki. Örülök Abi visszatérésének is, kérdés, hogy mennyire van jó formában a sérülése után. Mondjuk a hétvégén "csak" 2 gólpasszt adott.
Xavinak és Messinek kell majd húznia a csapatot, remélem mindketten jó napot fognak ki és egy-egy góllal sikerül kivenniük a részüket a továbbjutásból.
Vermaelen és Silvestre között nem hiszem egyébként, hogy sok sót fog megenni a "kicsi" Bojan. Meglátjuk, de így valószínű, hogy Henry a második félidőben kap egy 20-25 percet.
Mindent egybevetve: Bízom a csapatban és bízom a továbbjutásban, de nem leszek nyugodt amíg a vezető gólt meg nem szerezzük.
Tippem: Barca - Arsenal 2:1.
SOM-HI TOTS!
Meglátva a kezdő11-et, elkezdett görcsbe rándulni a gyomrom.

Marquez...őmiatta nagyon aggódom. Ő Alves oldalán... tejóég! Csak képzeljük el. Alves felfut és ugye most Marqueznek kell majd kisegítenie a jobb oldalt. Egyre nagyobb a görcs...
Keita kezdő tagságát sem értem. Inkább Touré játszana helyette, sokkal nyugodtabb lennék. A két szél az OK, Alves és Abidal remélem nagy napot fognak ki. Örülök Abi visszatérésének is, kérdés, hogy mennyire van jó formában a sérülése után. Mondjuk a hétvégén "csak" 2 gólpasszt adott.

Xavinak és Messinek kell majd húznia a csapatot, remélem mindketten jó napot fognak ki és egy-egy góllal sikerül kivenniük a részüket a továbbjutásból.
Vermaelen és Silvestre között nem hiszem egyébként, hogy sok sót fog megenni a "kicsi" Bojan. Meglátjuk, de így valószínű, hogy Henry a második félidőben kap egy 20-25 percet.
Mindent egybevetve: Bízom a csapatban és bízom a továbbjutásban, de nem leszek nyugodt amíg a vezető gólt meg nem szerezzük.
Tippem: Barca - Arsenal 2:1.
SOM-HI TOTS!
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Itt a lényeg.kanty írta:Szerintem egyszer várja meg mindenki a meccs végét és majd utánna lehet dicsérni vagy kritizálni Guardiola döntőseit az eredménytől függően.
Ha most összeszedném, hogy hányszor volt kritizálva kezdőcsapat, és emellett hányszor nyertük meg az adott meccset, akkor furcsa értéket kapnánk. (Lényegében azt, hogy majdnem minden meccsünket megnyerjük, akárhogy áll fel a kezdő)
Illetve az már régen rossz, ha bárki is úgy érzi, hogy 1 emberen múlik egy meccs sorsa...
Szerintem egyszer várja meg mindenki a meccs végét és majd utánna lehet dicsérni vagy kritizálni Guardiola döntőseit az eredménytől függően.
A meccsről már leirtam, h mit gondolok. Fontos, h már az elejétől fogva a kezünkbe legyen az irányitás, nem szabad, h az Arsenal elhigyje, h van esélye. Egy hasonló kezdés, mint az odavágón sokat segitene, persze reméhetőleg nem csak helyzetek hanem gól(ok) is születne(nének).
Bojanba bizok. Nagyon jó passzba van mostanába és úgy érzem, h ma este is betalál majd. Természetesen mint mindig most is fontos szerepe lesz Messinek is és talán Ibrahimovic és Iniesta távollétében ez még hatványozatabban is igaz lesz.
Gyerünk!!!

A meccsről már leirtam, h mit gondolok. Fontos, h már az elejétől fogva a kezünkbe legyen az irányitás, nem szabad, h az Arsenal elhigyje, h van esélye. Egy hasonló kezdés, mint az odavágón sokat segitene, persze reméhetőleg nem csak helyzetek hanem gól(ok) is születne(nének).
Bojanba bizok. Nagyon jó passzba van mostanába és úgy érzem, h ma este is betalál majd. Természetesen mint mindig most is fontos szerepe lesz Messinek is és talán Ibrahimovic és Iniesta távollétében ez még hatványozatabban is igaz lesz.
Gyerünk!!!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- danko94
- Entrenador del Barça
Touré azért pihen, mert megsérült a hétvégén és fontosabb, hogy az idény további részében egészséges legyen, mint hogy most kezdjen.FtcSikiHun írta:és több játéklehetőséget érdemel mint Touré, főleg egy ilyen meccsen

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Készülhetsz,mert Busquetsben benne van minden meccsen az ilyen jellegű hiba.FtcSikiHun írta:Ha Busquets gólpasszt mer adni az Arsenalnak, vagy valami fatális nagy hibát követ el, és miatta esünk ki, én elmegyek a Nou Campba de lelövöm, mert nem igaz, hogy olyan k*rva jó játékos, és több játéklehetőséget érdemel mint Touré, főleg egy ilyen meccsen
Remélem ma nem bohóckodik,hanem normálisan áll hozzá a meccshez,és ezt a többiektől is elvárom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- aka Game90
Almunia - Sagna, Silvestre, Vermaelen, Clichy - Diaby, Denilson, Nasri - Rosicky, Bendtner, Walcott.
Arsenal kezdője sem a legerősebb, Silvestre, Denilson...
Bendtnerrel viszont vigyázni kell, mostanában ő húzza az Arsenalt és:
The Gunners have always won when Nicklas Bendtner has been on the scoresheet this season: 8 games, 8 wins.
Mindegy, nyerni kell!
Arsenal kezdője sem a legerősebb, Silvestre, Denilson...
Bendtnerrel viszont vigyázni kell, mostanában ő húzza az Arsenalt és:
The Gunners have always won when Nicklas Bendtner has been on the scoresheet this season: 8 games, 8 wins.
Mindegy, nyerni kell!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Ha Busquets gólpasszt mer adni az Arsenalnak, vagy valami fatális nagy hibát követ el, és miatta esünk ki, én elmegyek a Nou Campba de lelövöm, mert nem igaz, hogy olyan k*rva jó játékos, és több játéklehetőséget érdemel mint Touré, főleg egy ilyen meccsen

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'