Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.08. 16:07:55

herlius írta:
gergo9 írta:Hát az ősszel játékban úgy feltöröltük velük a pályát oda-vissza (visszavágón Zlatan,Messi nélkül) hogy nagyon rosszul érintene ha kiesnénk ellenük főleg hogy a döntőbe egy viszonylag szerény képességű gárda fog jutni.
Én a Xavi,Iniesta,Zlatan triót érzen kulcsszerplőnek az elődöntőben.
Az elődöntőkben mindig szenvedtünk Chelsea,MU,Milan nem voltak sima meccsek.
De annyival gyorsabb focit játszunk hogy ennek látszódnia kell az eredményen is. Szét kell kapni az intert akár már az odavágón is. Az egész csapat bombaformában szinte, Messi űrfokozatban tolja ismét, 70%-ot adok magunknak a továbbjutásra.
Azért nekem még rémlik egy bizonyos Bayern Munchen - Real Madrid párharc az 1999-2000-es szezonból, ahol a csoportmeccseken a Bayern mindkétszer szabályosan elgázolta a Real-t (4-2 és 4-1), aztán furcsa módon az elődöntőből mégis a Real jutott tovább ellenük (2-0 és 1-2). Ne essünk már abba a hibába, hogy elhisszük, hogy valóban csak mi juthatunk tovább, mert az őszi mérkőzés már a múlté, más lélektana, más motivációja volt azoknak a meccseknek, mint most. Ráadásul most már a bajnokság is fokozott terhelést jelent, hiszen egyetlen botlás a bajnoki címbe kerülhet. Ősszel azért ettől még nagyon távol álltunk.
Én is valami hasonlót akartam írni. De még ennél is sokkal durvább példa az 54-s Hun-Ger párharcok. Az őszi meccsre nem lehet építeni, el kell felejteni. Most majd csak erre 2 meccsre kell koncentrálni. Sokan leírják az Intert, hát sztem meg nehéz meccsek lesznek, tovább fogunk jutni, de vért szenvedünk érte.
Amúgy én kezdek elbizonytalanodni, h pl. ha döntőbe jutunk, nem lett volna-e jobb egy erősebb ellenfél. Mert az igazán necces meccsekre nagyon fel tudjuk magunkat szívni, pl. tavaly a Real ellen idegenben, vagy a Mu ellen a döntőben is iskola játékot mutattunk be. Így meg lehet, h hatalmas arccal megyünk majd föl, ezzel megnehezítve saját dolgunkat.
LM10
Director del Fútbol

2010.04.08. 14:54:16

Hát ez óriási meglepetés volt, hogy kiesett a MU. Így viszont nagyon nagy esélyünk lett az újabb rekord felállításnak: A BL TRÓFEA MEGVÉDÉSE! 8) Méghozzá a Bernabeuban. De ehhez még jól kell teljesítenünk az Inter ellen, és a döntőben is döntősként tisztelni a bejutott csapatot. A mi kezünkben a döntés, ha alázattal fogjuk tolni a meccseket, akkor meglesz :wink:
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.08. 14:47:02

gergo9 írta:Hát az ősszel játékban úgy feltöröltük velük a pályát oda-vissza (visszavágón Zlatan,Messi nélkül) hogy nagyon rosszul érintene ha kiesnénk ellenük főleg hogy a döntőbe egy viszonylag szerény képességű gárda fog jutni.
De annyival gyorsabb focit játszunk hogy ennek látszódnia kell az eredményen is. Szét kell kapni az intert akár már az odavágón is. Az egész csapat bombaformában szinte, Messi űrfokozatban tolja ismét, 70%-ot adok magunknak a továbbjutásra.
Azért nekem még rémlik egy bizonyos Bayern Munchen - Real Madrid párharc az 1999-2000-es szezonból, ahol a csoportmeccseken a Bayern mindkétszer szabályosan elgázolta a Real-t (4-2 és 4-1), aztán furcsa módon az elődöntőből mégis a Real jutott tovább ellenük (2-0 és 1-2). Ne essünk már abba a hibába, hogy elhisszük, hogy valóban csak mi juthatunk tovább, mert az őszi mérkőzés már a múlté, más lélektana, más motivációja volt azoknak a meccseknek, mint most. Ráadásul most már a bajnokság is fokozott terhelést jelent, hiszen egyetlen botlás a bajnoki címbe kerülhet. Ősszel azért ettől még nagyon távol álltunk.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.08. 13:51:16

Szerencsére és bírói tévedésekre még gondolni sem szabad. Illetve esetleges kiesés után takarózni sem.

mégpedig azért,mert novemberben Messi és Ibra nélkül oktattuk az Intert.
Az odavágón is kihúzták egy X-el.
Hiába rakja őket össze Mourinho,nem lényeg. Csak a Barcan múlik,hogy milyen játékkal rukkol elő.
Ha hozunk egy Londoni 1. félidőt,akkor tök mind1 milyen játéka van az ellenfélnek, hozzá sem tudnak szagolni a labdához.
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.08. 13:33:59

Hát az ősszel játékban úgy feltöröltük velük a pályát oda-vissza (visszavágón Zlatan,Messi nélkül) hogy nagyon rosszul érintene ha kiesnénk ellenük főleg hogy a döntőbe egy viszonylag szerény képességű gárda fog jutni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.08. 13:22:47

lui1698 írta:Annyira én nem tartok az Intertől, mint tavaly a Chelsea-tól.
Azt a csapatot akkor Hiddink nagyon összerakta arra a két meccsre. Szinte hiba nélkül lehozták amit eltervezett a holland. Szinte... :twisted:

Jóval erősebb volt a londoniak kerete a mostani Interénél.
De ettől még kellemetlen ellenfelek lesznek.

Másik ágról nem tudnám megmondani ki lesz aki tovább jut.
Annyire én sem tartok mint a Chelsea-től, de nem is vagyok nyugodt. Amit az Inter úgy általánosságban mutat, az édes kevés ellenünk, de Mourinho volt csapata ellen is nagyon jól összerakta az Intert, és sztem ellenünk is összekapják magukat. Kemény, bekkelős, sok szabálytalankodós, kontrázós focit játszanak majd ellenünk, ami a legkevésbé fekszik nekünk. Mi vagyunk a jobb csapat, de egy védelmi megingás és máris bajba kerülünk. Gólt szerezni is nehezebb lesz, mint pl. az Arsenal ellen, itt valószínűleg nem kapjuk meg a gólpasszokat az ellenfél védőitől. :?
Úgy gondolom esélyesebbek vagyunk, de a párharcot a szerencse is befolyásolhatja, ne adj isten egy birói tévedés...akár egy kiállítás mindent eldönthet.
Deus
Boixos Nois

2010.04.08. 01:15:14

Fecooo írta: mondjuk jobban örülnék a Lyon-Barca döntőnek:
1: a Real-nak megmutatni, h kell a Lyon-t legyőzni
2: a Real-t idegesítené, h az előzetesen teljesen lenézett Lyon döntőzik helyettük :D

Úúúú, erre nem is gondoltam!!!! Zseniális forgatókönyv! :twisted: :twisted: :twisted:

Istenemre mondom, HA ez megvalósul... Elképzelni se tudom, hogy... ááh.. hagyjuk ezt, még nagyon messze van. Interrel kell most szembenéznünk!
KépKép
Cali
Entrenador del Barça

2010.04.08. 00:17:02

Ha már képzelgéseknél járunk...
Ha a Lyon és Barca jutna tovább, akkor az otthoni öltözőben a lyoniak öltöznének, akik kiejtették a Madridot.Szegények. Bár még midnig jobb, mintha a Barca öltözne ott... :lol:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.08. 00:11:32

miihii írta:
Mikaos írta: Bárcsak igazad lenne! És ha emellett még a Classico-t is hoznánk, s ezzel együtt a bajnokságot... nagyon megalázó lenne :)
Nincs mese, ki kell szurkolni az Inter elleni továbbjutást, és a lyoniak sikerét is...majd a döntőben mondjuk egy 4-0-ás Barca siker? :)
Be szép is lenne,jáááájjj 8)
...a döntő vége felé a kamera megmutatja az egyik sarokban az ominózus Alcorcón feliratú BARCÁs transzparenst...
:lol:

Ebben a forgatókönyvben benne is lennék,úgy ahogy van.
Az első lépést megtehetjük 70 óra múlva.Aztán szépen a többit,ahogy "a Nagykönyvben meg van írva" :wink:
ez azért brutális lenne! sztem Madrid kb azt élné át, mint Róma Néró alatt :D :lol: :lol:
megközelítően "édes" revans lenne mindenért a rivalizálás történetében!
miihii
KHAL

2010.04.08. 00:06:10

Mikaos írta:
Fecooo írta:mondjuk jobban örülnék a Lyon-Barca döntőnek:
2: a Real-t idegesítené, h az előzetesen teljesen lenézett Lyon döntőzik helyettük :D
Bárcsak igazad lenne! És ha emellett még a Classico-t is hoznánk, s ezzel együtt a bajnokságot... nagyon megalázó lenne :)
Nincs mese, ki kell szurkolni az Inter elleni továbbjutást, és a lyoniak sikerét is...majd a döntőben mondjuk egy 4-0-ás Barca siker? :)
Be szép is lenne,jáááájjj 8)
...a döntő vége felé a kamera megmutatja az egyik sarokban az ominózus Alcorcón feliratú BARCÁs transzparenst...

Ebben a forgatókönyvben benne is lennék,úgy ahogy van.
Az első lépést megtehetjük 70 óra múlva.Aztán szépen a többit,ahogy "a Nagykönyvben meg van írva" :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.08. 00:01:13

Mikaos írta:
Bárcsak igazad lenne! És ha emellett még a Classico-t is hoznánk, s ezzel együtt a bajnokságot... nagyon megalázó lenne :)
Mostanában a Bernabeu közönsége nem lát túl gyakran jó futballt, de idén olyan szerencsések, h 2x is részük lehet benne. 7végéb is megyünk oktatunk egyet, aztán máj. 22-kén is előadás lesz.
Enjoy
Capitá del Barça

2010.04.07. 23:46:37

Istenem de szép lenne Madridban történelmet írni, BL címet védeni :)
Ma még álmodozhatunk, de holnap térjünk vissza a valóságba, és kezeljük rendesen az Inter-t, nagyon jó csapat, jó formában vannak.
Egy döntővel fog felérni a meccs.

MU kiesése egy intő jel számunkra!
Nem lehet 3-0-ás állásnál sem képzelődni, s a jövőbe tekinteni!!!

Pep ebben nagyon jó, szóval szerintem ezt elmondja a srácoknak is rengetegszer!
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.07. 23:42:52

lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.07. 23:30:05

Annyira én nem tartok az Intertől, mint tavaly a Chelsea-tól.
Azt a csapatot akkor Hiddink nagyon összerakta arra a két meccsre. Szinte hiba nélkül lehozták amit eltervezett a holland. Szinte... :twisted:

Jóval erősebb volt a londoniak kerete a mostani Interénél.
De ettől még kellemetlen ellenfelek lesznek.

Másik ágról nem tudnám megmondani ki lesz aki tovább jut.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.07. 22:22:53

ALEXDP írta:Megvan!:-)
Érik az a címvédés:-)
inkább érik az FCB-FCB döntő :P

mondjuk jobban örülnék a Lyon-Barca döntőnek:
3: a Lyon szimpatikus csapat
4: akkor elmondhatnánk, h a Debrecen azért 0 ponttal zárt, mert az egyik BL-döntős csoportjában volt :D :lol:
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.04.07. 22:21:11

Megvan!:-)
Érik az a címvédés:-)
MR. TROMORT777

2010.04.07. 21:51:33

LG írta:
Bizony csak a bajnokságra...mert a Bl-ban már megszakítottuk anno :!: :!: :!: 8)
Ahhoz, h a bajnoki is megszakadjon Mourinhonak el kell jönni Spanyolországba, mondjuk a Madridhoz. Milyen szép is lenne, egy mindent eldöntő klasszikuson megszakítani a szériát 8)
Ha elmenne a Madridhoz, akkor nem maradna meg a rekordja a klasszikusig. Kb. 5. fordulóig bírná. :twisted:
Tudja ezt ő is, ezért nem fog a Madridhoz menni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.07. 21:45:58

MR. TROMORT777 írta:
levproff írta: Ha jól tudom, akkor az a sorozat csak a bajnokikra szól.
De attól még ugyanolyan szép lenne a győzelem! :twisted:
Forca Barca! 8)
Ezt nem tudtam, de attól áll még amit írtam, nyerni kell. :twisted:
Bizony csak a bajnokságra...mert a Bl-ban már megszakítottuk anno :!: :!: :!: 8)
Ahhoz, h a bajnoki is megszakadjon Mourinhonak el kell jönni Spanyolországba, mondjuk a Madridhoz. Milyen szép is lenne, egy mindent eldöntő klasszikuson megszakítani a szériát 8)
MR. TROMORT777

2010.04.07. 20:02:20

levproff írta: Ha jól tudom, akkor az a sorozat csak a bajnokikra szól.
Forca Barca! 8)
Ezt nem tudtam, de attól áll még amit írtam, nyerni kell. :twisted:

Mikaos írta: Mourinho egy óriási öngólt rúgna, ha minden favágóját játszatná ellenünk. Kb. 5 szabálytalanság után 9 emberrel játszanának (mivel a labdát mindig mi tartanánk, s folyamatosan szabálytalankodnának ellenünk)... És ez azt jelentené, hogy az első meccsen kb 3 gólt rúgnánk Milánóban.
Nyílván nem fog játszani az összes, de attól még félek. Kapunk egy gyenge bírót és azt csinálnak amit akarnak.
A vérükben van a szabálytalankodás.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.07. 20:01:26

Remélem Wenger bá elgondolkodik majd azon a kijelentésén, amit a meccs előtt tett, nevezetesen: "szerintem rajtunk múlik minden". Vagy valami ilyesmi.
Egy ilyen rutinos edzőtől legalább a realitást elvárná az ember.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LM10
Director del Fútbol

2010.04.07. 19:47:41

Gyanús, hogy az első meccsünk az Inter ellen X lesz. Eleve, mióta Pep az edző a BL egyenes kieséses szakaszában nem tudtunk nyerni, mindig ikszeltünk, ahogy eddig idén is(Stuttgart,Arsenal). Afelől kétségem sincs, hogy itthon szétkapjuk őket, de idegenben kemény menet lesz.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.07. 19:47:26

MR. TROMORT777 írta:Inter-Barca
Megyünk Milánóba megszakítani Mourinho sorozatát. :twisted:
Gyengének érzem ezt az Intert, mi vagyunk az esélyesek.
A favágóiktól viszont nagyon félek, bolond állatok.
Mourinho egy óriási öngólt rúgna, ha minden favágóját játszatná ellenünk. Kb. 5 szabálytalanság után 9 emberrel játszanának (mivel a labdát mindig mi tartanánk, s folyamatosan szabálytalankodnának ellenünk)... És ez azt jelentené, hogy az első meccsen kb 3 gólt rúgnánk Milánóban.
levproff
Director del Fútbol

2010.04.07. 19:45:52

MR. TROMORT777 írta: Inter-Barca
Ha jól tudom, akkor az a sorozat csak a bajnokikra szól.
Forca Barca! 8)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
MR. TROMORT777

2010.04.07. 19:42:02

Meccs előtt írtam:
MR. TROMORT777 írta: Nem lesz itt gond, Marquez és Busi oktatni fog.
V.V. meg unalmában nem fog tudni mit csinálni.
Abidal meg szétszedi Walcott-ot.
Xavi adni fogja a remek labdákat.
Keita szét "mezőnymunkázza" az Arsenált.
Pedro találni fog egy gólt.
Bojan megmutatja miért tartják akkora tehetségnek.
Messi szétsz*patja az egész Arsenált.
Na hát akkor!
Marquez és Militoval remek párost alkotott, rendre kisegítették egymást. (főleg Milito Marquezt.)
Busi jól játszott, vkp létére megint szépeket cselezett.
Hát V.V. nek akadt egy két dolga, de jól oldotta meg őket.
Abidal esélyt sem adott Walcottnak a sérüléséig.
Xavi adta a remek passzokat, mint mindíg.
Keita nem lógott ki, se jó irányba, se rosszba.
Pedro nem talált gólt, nem ment neki.
Bojan nem igazán tudott kibontakozni.
És igen, Messi szétsz*patta az Arsenalt. Egyszerűen hihetetlen mire képes, Isteni csoda.
Alves nagyon gyenge volt, mostanában nem megy neki, remélem össze kapja magát. A társak is érezték, hogy nem megy neki, ezért eléggé kihagyták a játékból. Tombolt is érte. :?

Hajdú B. csak engem idegesített fel azzal, hogy minden 2. percben reménykedve beszélt arról, hogy az Arsenal találhat egy gólt?
Meg legalább 20x, mondta el, hogy HA nem hagyja ki azt a helyzetet Bendtner, akkor...

Inter-Barca
Gyengének érzem ezt az Intert, mi vagyunk az esélyesek.
A favágóiktól viszont nagyon félek, bolond állatok.

Ma meg Hajrá Bayern, sokkal könnyeb lenne egy esetleges döntőben ellenük.
DaVeman
Barça B

2010.04.07. 18:45:41

ElBartimaeus írta: Most mindenki Messit dicséri, ami félig helyes. Félreértés ne essék, megérdemli, de nem szabad csukott szemmel elmennünk Pep és a csapat játéka mellett.
Pontosan, a középpályán tegnap például a labdaszerzés és a gyors, okos labdamozgatások nem csak Messi érdemei voltak ám. Valamint a sokat vitatott és nem teljesen így tervezett hátvédsor is 1 kritikusabb hibát vétett, a gólnál beragadtak, de más szerintem nem.
Szóval végigcselezte magát 3-4 védőn és egymaga megteremtve a helyzetet lőtt gólokat, de a csapat játékára sem lehet panasz úgy érzem.

Bár lehet te pont ellentétesen gondoltad, hogy annyira nem voltak jók a többiek, nem tudom, de én így gondolom :D
Válasz küldése