A védelemben az Alves,Puyol,Piqué,Maxwell 4-est várom, középre a Busquets,Keita,Xavi (én Tourét játszatnám) elől pedig a Messi,Pedro dupla mellé Ibrát, ha van már olyan jó állapotban.
fel nem tudom fogni, h h küldhettek portugál sporit egy olyan meccsre, ahol a hazai oldalon szerepel a luzitán főgyökér, aki ha vmihez ért, az a jv-k befolyásolása(ezt Frisk óta tudjuk...)Replay írta:Portugál játékvezetői négyes fogja vezetni a meccset.
Végül is teljesen igazságos
6 és 3-3,5órás út van ha jól tudom,nem 2x6 óra.Charlie írta:Körülbelül 6-6 óra buszocskázás vár ma és holnap(ma 14:30kor el is indultak) szeretett csapatunkra. Az lenne jó, ha szerdára áttennék a meccsünket. Nem tudom mennyire lesz hatással rájuk ez a buszocskázás, ha kedden toljuk. Holnap dönt az UEFA, hogy lehet elmaradnak a meccsek, akkor csak Cannestól kell visszajönni.
Mi lett volna, ha a Moszkva jut tovább...
C.
Nem hiszem h így történne, a vb miatt már nincs hova tolniCharlie írta:. Holnap dönt az UEFA, hogy lehet elmaradnak a meccsek, akkor csak Cannestól kell visszajönni.
Gyalog azért nemgergo9 írta:
Vagy gyalog.
Valószínűleg az UEFA szabályzatában van kitétel arra hogy a Barca kérheti a meccs elhalasztását ha az utazás nem teljesen megoldott, vmire alapozta a cikket a hír írója.
Igazából én sem bánnám ha nem az Espanyol után 2 nappal kéne menni Milano-ba
Vagy gyalog.csababarca írta: Hülyeség.
Akkor elmennek busszal,nem olyan nagy táv.10-12 órás út.
Ez meg EPICRewolution5 írta:de amikor kiszállnak
de amikor kiszállnakRewolution5 írta:
Hülyeség.
de amikor kiszállnakcsababarca írta:LM10 írta:A SPORT szerint veszélyben van az Inter-Barcelona meccs. Az Izlandi vulkánfüst miatt kockázatos, a repülő használata, ezért kétes a meccs lejátszása.
Hülyeség.
LM10 írta:A SPORT szerint veszélyben van az Inter-Barcelona meccs. Az Izlandi vulkánfüst miatt kockázatos, a repülő használata, ezért kétes a meccs lejátszása.
Főleg, ha a bajnokság kárára lenne...gergo9 írta:http://goal.com/en/news/12/spain/2010/0 ... lona-reach
Erre szokták azt mondani hogy riszpekt.
![]()
Ezért mondom hogy nemigazán értem hogy mi ebben a rosszbarca99 írta:Na mennyi, de mennyi néző is az annyi?vlxe írta:Erre a szombati bl döntő témára meg csak annyit, hogy BAROMSÁG. Annyi de annyi nézőt ezzel elfognak veszteni, hogy hihetetlen. Sokkal jobb időpont volt a Szerdai nap. Igazából nem értem miért tették szombatra.![]()
Szeretem, amikor valaki a saját világfájdalmát beleéli a kommentbe is.
Tényleg, teljességgel elképzelhetetlen, hogy amikor az embereknek több szabadideje van, akkor majd nem érnek rá, akármilyen döntőt nézni. Eseteg lesz egy-két ember, aki már dacból sem nézi meg, mert mi az, hogy megváltoztatták az eddigieket.
Na mennyi, de mennyi néző is az annyi?vlxe írta:Erre a szombati bl döntő témára meg csak annyit, hogy BAROMSÁG. Annyi de annyi nézőt ezzel elfognak veszteni, hogy hihetetlen. Sokkal jobb időpont volt a Szerdai nap. Igazából nem értem miért tették szombatra.![]()
Nemigazán értem hogy mi ebben a negatívum. Hétvégén sokkal több ideje van az embereknek. Sokkal több embernek lesz majd ideje kimenni valamilyen szabadtéri vetítőhöz vagy ilyesmi(köztük nekem is). Max annyi a rossz hogy nem lehet rögtön másnap munkában/suliban kitárgyalni a meccset.vlxe írta:Erre a szombati bl döntő témára meg csak annyit, hogy BAROMSÁG. Annyi de annyi nézőt ezzel elfognak veszteni, hogy hihetetlen. Sokkal jobb időpont volt a Szerdai nap. Igazából nem értem miért tették szombatra.![]()