Barça a Bajnokok Ligájában
Nem tudom, feltünt e nektek, de az inter, a cselzi ellen sem ijedt meg... most sem fog... Jose kis trükkjei feltüzelik a csapatot... a mostani meccsre is lesz trükkje az 100. Az más kérdés, hogy sportszerű trükk lesz e, vagy nem...
- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
En az Espanyoltol jobban feltem. Szerintem az Inter az elejen fog hajtani a golert, mert ha nem sikerul nekik otthon a 0-0 vagy a gyozelem, akkor tudjak, hogy a Camp Nouban 0 orom lesz.
I <3 FCB
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Ibra: Húú, gyerekek, ki volt ez a sunyi?
Ibra2: Még a könnyem is kicsordult
:D
Mondjuk a képeket látva ez a poén evidens
:D
Ibra2: Még a könnyem is kicsordult

Mondjuk a képeket látva ez a poén evidens

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Csak nem olyan csapat az Inter mint az Espanyol. Egy nagy csapat nem engedhet meg magának olyan "játékot", mint a kismadrid. Szerintem támadószellemű taktika lesz és bízom benne hogy a futball fog győzedelmeskedni holnap este!

Tartok a holnapi mérkőzéstől: Jose bá a szombati meccsen megkapta taktikát az Espanyoltól.Az Intertől kőkemény - helyenként durva - védekezést várok, Xavi-t és Messi-t még vizelni is elkísérik vagy hárman,halálkemény rakkolás lesz, letámadással, éppen úgy, ahogy szombaton.
Bízom Guardiolában, hogy kitalál valami extrát.
Ha nem, akkor nagyon-nagyon meleg lesz...
S ha már összeállítás, szerintem Milito kezdeni fog - pedig cefetül játszott a hétvégén, hajmeresztő módon több eladott labdája is volt - éppen az öccse miatt, aki egy nyilatkozatában azt mondta, hogy a bátyja ellen utál leginkább focizni, mivel Gaby ismeri a testvérét, ezért ő fog kezdeni - szerintem.És nem fog Ibrahimovics kezdeni - szerintem előbb Pep megméri Krkicset.
Bár számomra tökmindegy, hogy ki kezd, csak a csapat győzzön.
Bízom Guardiolában, hogy kitalál valami extrát.
Ha nem, akkor nagyon-nagyon meleg lesz...
S ha már összeállítás, szerintem Milito kezdeni fog - pedig cefetül játszott a hétvégén, hajmeresztő módon több eladott labdája is volt - éppen az öccse miatt, aki egy nyilatkozatában azt mondta, hogy a bátyja ellen utál leginkább focizni, mivel Gaby ismeri a testvérét, ezért ő fog kezdeni - szerintem.És nem fog Ibrahimovics kezdeni - szerintem előbb Pep megméri Krkicset.
Bár számomra tökmindegy, hogy ki kezd, csak a csapat győzzön.
kimaradt a nem 

Ha jól kezdjük a meccset,bátran letámadunk és illetődünk meg akkor simán legyőzzük az Intert 0:2 is...Hajrá Barca!!!! 

- Primitive
- Entrenador del Barça
Viccnek szántaFtcSikiHun írta:Milyen Pinto?menczel írta:Pinto![]()

ON: egy laza 1-1-et le kéne hoznunk, de nagyon kemény meccsre számítok. Gólt mindenképp lőni kell.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
A kapus...FtcSikiHun írta:Milyen Pinto?menczel írta:Pinto![]()
Viccből írta azt a kezdőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2010.04.19. 20:01:44-kor.
-
- Director del Fútbol
Azért nem kell túlozni. Az Espanyol ellen talán nem jött be a meglepetés kezdő, de a többi ilyen meccsen mind bejött. Szóval örüljünk neki, hogy ilyen edzőnk van, nem pedig olyan, akinél 100%-ig ki lehet számítani, hogy mit húz és kiket játszat. Fő a bizalom srácok:) Megérdemli, sőt még ennél is többet!menczel írta:Sneijdert egy lágy szellő is elnyomjaBarca_10 írta:Remélem Mourinho nem teszi be a kezdőbe az összes "favágóját",mert így is csoda hogy megúsztuk sérülés nélkül az Espanyol elleni meccset.
Holnap szerintem ez lesz a kezdő:VV-Alves,Puyol,Piqué,Maxwell(Abidal)-Touré,Xavi,Keita-Messi,Bojan(Ibra),Pedro
Touré-t azért gondoltam hogy kezdő lesz,mert erősebb testfelépítésű mint Busi és elnyomhatja Sneijdert.Lehet,hogy hülyeség,de nekem ez a véleményem.
Viccet félretéve biztosra veszem h Busi játszik, Touré gyenge volt a hétvégén, le is cserélték, egyébként is minden fontos meccsen Busi kezd.
Azt gondolom Ibra is játszik, így is túl ovatosan bántak a sérülésével, mostmár biztosan 100%os. Én Henryt is megnézném megint, hogy végre egyszer a szezonban a szezon kezdetekor várt kezdő (Iniesta híján) összeálljon. Alves-Piqué-Puyol-Abidal-Busquets-Xavi-Keita-Messi-Ibrahimovic-Henry.
Ezzel ellentétben ahogy Pepet ismerem ez lesz a kezdő: VV-Puyol-Marquez-Yaya-Abidal -Maxwell-Xavi-Alves- Messi-Pinto-Jeffren.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Henry szerintem már Pep szemében is leírta magát, Pedro és Jeffrén is előrébb van már nála. Talán Jeffrén meg annyira nem, de Pedro igen. Ilyen fontos meccsen meg nem ér rá önbizalomba és formába rázni, szóval szerintem jobb ha Pedro kezd a szélen, ő úgyis olyan gyors, hogy lekötheti Maicont. Annyira nem fog előremenni a brazil, ami nekünk kedvezhet.menczel írta:Sneijdert egy lágy szellő is elnyomja
Viccet félretéve biztosra veszem h Busi játszik, Touré gyenge volt a hétvégén, le is cserélték, egyébként is minden fontos meccsen Busi kezd.
Azt gondolom Ibra is játszik, így is túl ovatosan bántak a sérülésével, mostmár biztosan 100%os. Én Henryt is megnézném megint, hogy végre egyszer a szezonban a szezon kezdetekor várt kezdő (Iniesta híján) összeálljon. Alves-Piqué-Puyol-Abidal-Busquets-Xavi-Keita-Messi-Ibrahimovic-Henry.
Ezzel ellentétben ahogy Pepet ismerem ez lesz a kezdő: VV-Puyol-Marquez-Yaya-Abidal -Maxwell-Xavi-Alves- Messi-Pinto-Jeffren.
Szerintem ironikusan írta, hogy Pep néha nem a posztján szerepelteti a játékosokat.FtcSikiHun írta:Milyen Pinto?menczel írta:Pinto![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2010.04.19. 20:02:58-kor.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Milyen Pinto?menczel írta:Pinto

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Sneijdert egy lágy szellő is elnyomjaBarca_10 írta:Remélem Mourinho nem teszi be a kezdőbe az összes "favágóját",mert így is csoda hogy megúsztuk sérülés nélkül az Espanyol elleni meccset.
Holnap szerintem ez lesz a kezdő:VV-Alves,Puyol,Piqué,Maxwell(Abidal)-Touré,Xavi,Keita-Messi,Bojan(Ibra),Pedro
Touré-t azért gondoltam hogy kezdő lesz,mert erősebb testfelépítésű mint Busi és elnyomhatja Sneijdert.Lehet,hogy hülyeség,de nekem ez a véleményem.

Remélem Mourinho nem teszi be a kezdőbe az összes "favágóját",mert így is csoda hogy megúsztuk sérülés nélkül az Espanyol elleni meccset.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
-
- Entrenador del Barça
A lehető legjobb csapattal kell kiállni a meccsre! Remélem Ibra lába már készen megjavult, bár hétvégén csak 10 percet bírt! Ettől függetlenül gólratörően kell játszani, meg kell tolni az elejét, mint az Arsenal ellen! Nagyon kell vigyázni viszont Militoval és Etoval, akik borzasztó gólerőssek, másrészt Sneiderre, aki távolról biztos sokat fog lőni! Tartok tőle, hogy Jose ráállítja valamelyik középpályását Xavira, és akkor gond lehet! Van néhány olyan ember, akik akár durvább eszközökkel, de le tudják venni a pályáról ( pl Cambiasso, Muntari, Motta). Messire nem hiszem, hogy külön embert állítana, mert szabályosan nem lehet szerelni, ha jó napot fog ki, és így a követője könnyen a kiálltás sorsára juthat!...ha viszont felváltva rúgdossák, akkor elvehetik a kedvét!
Hjará Barca!
Hjará Barca!
Az inter védelmét sztem meg lehet bolondítani az egyéni akciókkal. Attól félek, hogy nagy rombolásra készül az inter a félpályánál, letámadás+sok falt...
Én is úgy érzem, az nagyon nagy jelentőségű, ha valaki otthon nem kap gólt az első meccsen. És erre szerintem is rámegy José, akár egy 0:0 árán is.herlius írta:A 0-0-ás eredmény talán azért a legveszélyesebb, mert lélektani szempontból nagyon becsapós. Egy idegenbeli döntetlen mindig pozitív eredménynek tűnik a vendégcsapatnak, főleg ilyen szinten. A 0-0 esetében viszont erről szó sincs, ez egyértelműen a hazai csapatnak jó, hiszen onnantól kezdve egy idegenbeli gól hatalmasat lendít a továbbjutási esélyeiken. Mindenképpen gólt kell szerezzünk, ha nem akarunk nagyon szenvedni a visszavágón, az őszi 0-0 szvsz most nem lenne elég jó eredmény. Van egy olyan érzésem, hogy az Inter is erre fog rájátszani.ZoliX írta:Igazából ezen a szinten öngyilkosság, ha nincs idegenbeli gól... az 1:1, 2:2, vagy a 2:1 es vereség is értékesebb a 0:0 nál....
A 0-0-ás eredmény talán azért a legveszélyesebb, mert lélektani szempontból nagyon becsapós. Egy idegenbeli döntetlen mindig pozitív eredménynek tűnik a vendégcsapatnak, főleg ilyen szinten. A 0-0 esetében viszont erről szó sincs, ez egyértelműen a hazai csapatnak jó, hiszen onnantól kezdve egy idegenbeli gól hatalmasat lendít a továbbjutási esélyeiken. Mindenképpen gólt kell szerezzünk, ha nem akarunk nagyon szenvedni a visszavágón, az őszi 0-0 szvsz most nem lenne elég jó eredmény. Van egy olyan érzésem, hogy az Inter is erre fog rájátszani.ZoliX írta:Igazából ezen a szinten öngyilkosság, ha nincs idegenbeli gól... az 1:1, 2:2, vagy a 2:1 es vereség is értékesebb a 0:0 nál....
- visca el barca
- Presidente del Barça
remélem guardiola nem megint vmi felforgatott kezdőt fog pályára küldeni... (bár az arsenal ellen bejött)
nem tudom ibra milyen állapotban van, de nagyon kellene előre, mert a milánói mészárosokkal csak ő képes bírkózásra... ha messi lesz a középső csatárunk, esélyünk sem lesz...
jól írta az előttem szóló, gólt kell mindenképpen lőni, azzal már nagyban meg is van a továbbjutás...
eto'o-tól meg nem kell tartani. murinnyó van olyan hülye h a szélen játszatja ahol közel sem olyan veszélyes mint középen.
nem tudom ibra milyen állapotban van, de nagyon kellene előre, mert a milánói mészárosokkal csak ő képes bírkózásra... ha messi lesz a középső csatárunk, esélyünk sem lesz...
jól írta az előttem szóló, gólt kell mindenképpen lőni, azzal már nagyban meg is van a továbbjutás...
eto'o-tól meg nem kell tartani. murinnyó van olyan hülye h a szélen játszatja ahol közel sem olyan veszélyes mint középen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Igazából ezen a szinten öngyilkosság, ha nincs idegenbeli gól... az 1:1, 2:2, vagy a 2:1 es vereség is értékesebb a 0:0 nál....
A lehető legjobb 11 játékossal kell kiállni az Inter ellen,mert ez az idény egyik legfontosabb meccse lesz. Szerencsére az Internek is ugyanúgy oda kell figyelni a bajnokságra,mint nekünk,tehát ők se nagyon tartalékolhatnak,ha akarnak valamit. Legnagyobb félnivalónk a kemény középpályától van,ahol olyan játékosok,mint Sneijder,Cambiasso,Motta,stb. képesek egész meccseket végighajtani és keményen odalépni bárkinek,fenntartások nélkül. Személy szerint tartok Mourinho-tól is,valamint az olasz focira jellemző alattomos odalépésektől. Egy Materazzi vagy Samuel típusú védő lelkifurdalás nélkül véget vet adott esetben Messi VB szereplésének is,ha csak így állíthatja meg-sportszerűtlenül. Végezetül Eto'o-ra kell majd elöl a legjobban figyelni,mert benne biztosan működni fog egyfajta plusz motiváció,amitől még egy lapáttal képes lehet rátenni.
Szóval,ha nem a legerősebb 11 lép majd pályára,könnyen ráfázhat a csapat.
Valdes-Alves,Puyol,Pique,Maxwell-Touré,Busquets,Xavi-Messi,Ibra,Pedro/Henry
Elgondolkodtató még ,hogy nem lenne-e célszerű a falábú Keitát is berakni,hogy eggyel több kp-unk legyen és esetleg elöl egy gyors csatárpárossal kezdeni,mint Messi-Pedro/Bojan. Vagy akár ahogy a reál ellen játszott a csapat.
Kicsit talán a mi javunkra szól,hogy az Internek nehezebben megy a rövidpasszos technikás csapatok ellen,mint pl. a Barca is.
Szóval,ha nem a legerősebb 11 lép majd pályára,könnyen ráfázhat a csapat.
Valdes-Alves,Puyol,Pique,Maxwell-Touré,Busquets,Xavi-Messi,Ibra,Pedro/Henry
Elgondolkodtató még ,hogy nem lenne-e célszerű a falábú Keitát is berakni,hogy eggyel több kp-unk legyen és esetleg elöl egy gyors csatárpárossal kezdeni,mint Messi-Pedro/Bojan. Vagy akár ahogy a reál ellen játszott a csapat.
Kicsit talán a mi javunkra szól,hogy az Internek nehezebben megy a rövidpasszos technikás csapatok ellen,mint pl. a Barca is.
Jó eredmény a döntetlen, de csak akkor, ha gólt szerzünk. Mert a 0-0 nem életbiztosítás a visszavágóra.