Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Vito
Llegenda del Barça

2010.04.20. 16:56:42

Ronaldinho&Barca írta:Azért ehhez a buszos úthoz hozzátéve, szerintem sokan álmodnak arról, hogy egyszer egy olyan busszal utaznak ennyit.. nem egy hazai Ikaruszt kell elképzelni, amivel utaztak a srácok, ez szerintem nem befolyásolja a meccset.. :)
nem is a busz kényelme a kérdés, hanem a hosszú utazás. tavaly utaztam olaszországba azzal a busszal, amelyikkel a milant hurcolták pesten a tavalyelőtti(?) haknijuk alatt. kényelmes bőrülései voltak, igaz, hogy bárpult nem volt benne, de a 10-12 órás út azért marhára kimerített.
mindegy, ez van, ehhez kell alkalmazkodni, bár nehéz két meccs lesz, de tovább kell menni!
salas9
Entrenador del Barça

2010.04.20. 16:54:42

Valamilyen szinten tartok az Intertől. De bízom a fiúkban. Ha idegenben lövünk gólt onnantól szerintem nyert ügyünk lehet a visszavágón. Persze attól is függ mi lesz ma. Zlatan remélem kezd, és megmutatja igazi tudását :wink:

HAJRÁ BARCELONA :twisted:
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.04.20. 16:42:08

Úgy gondolom hogy fekszik nekünk az Inter játéka és ez be is fog bizonyosodni. Magától az Intertől nem tartok. És úgy egyáltalán az olasz csapatoktól és focitól sem. Szvsz magasabb szintet képviselünk, mint ők. Egyedül Mourinhotól tartok egy kicsit. Bármikor képes belenyúlni a meccsbe, és elképesztő érzékkel választja ki az aktuális meccsre, a megfelelő taktikát.
Ha ma tudunk gólt, gólokat szerezni a Meazzaban, akkor nyert ügyünk van a visszavágón. Bízom a csapatban, és remélem, hogy az erőviszonyoknak megfelelő eredmény születik. :)

VISCA EL BARCA :!: :twisted:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Mihu
Director del Fútbol

2010.04.20. 16:32:39

Ronaldinho&Barca írta:Azért ehhez a buszos úthoz hozzátéve, szerintem sokan álmodnak arról, hogy egyszer egy olyan busszal utaznak ennyit.. nem egy hazai Ikaruszt kell elképzelni, amivel utaztak a srácok, ez szerintem nem befolyásolja a meccset.. :)
Mondjuk a Barca repülőjéhez képest az a busz kb itthoni Ikarus szinten lehet :D

Remélem hogy ez a kis buszmizéria nem fogja annyira befolyásolni a srácokat, hogy egy esetleges rossz eredményt érjenek el.
Kép
hady
Director del Fútbol

2010.04.20. 16:04:24

2 -3 gólos győzellemel elégedett lennék.
bzozo
Jugador d'estrella

2010.04.20. 15:59:10

Udv 8)
Semmi gond sem lehet ha a csapat azt az osszeszedett jatekot mutatja be amit tud :lol: :lol: a szurkolok szurkolnak a csapat elvegzi a feladatat es minden szepen alakul!!!! Bizom a gyozelemben es en minden tolem telhetot meg is teszek ezert :D Visca Catalunya :D :twisted: !!Visca el BARCA!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.04.20. 15:39:23

Azért ehhez a buszos úthoz hozzátéve, szerintem sokan álmodnak arról, hogy egyszer egy olyan busszal utaznak ennyit.. nem egy hazai Ikaruszt kell elképzelni, amivel utaztak a srácok, ez szerintem nem befolyásolja a meccset.. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Dave87
Capitá del Barça

2010.04.20. 15:36:59

Sneijdert jó lenne kikapcsolni a játékból, mert ő mozgatja az "olaszokat".
A másik nagy erőssége az Internek a felívelt labdák (ezzel mondjuk lehet sanszuk), sokszor keresik Milito fejét vagy Eto'o robbanékonyságát.
Bízom a játékunkban, és a fölényes labdatartásban, abból baj nem lehet! :wink:
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.04.20. 14:49:51

Egy kis ráhangolódás az esti meccsre amolyan Barca toons módra: http://www.youtube.com/watch?v=RjR3bOx3 ... eature=sub
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
csabimo
Capitá del Barça

2010.04.20. 14:44:44

Számomra is érthetetlen , és nem is haragudnék vagy csodálkoznék ha nyáron távozna!!!
Tocy
Director del Fútbol

2010.04.20. 12:26:35

Gólt kell lőni mindenképp, nem szabad hagyni hogy felidegesítsenek minket. Ibrahimovicsnak is maxon kell pörögnie, Messinek is hoznia kell magát...az első perctől kezdve úgy kell játszani, hogy érezze az Inter: a Barca a címvédő...

Biztos, hogy szükség lesz Valdés-bravúrra is, és Militora meg Eto'o-ra is nagyon oda kell figyelni ( előbbinek pazar a helyzetkihasználása, utóbbit pedig tudjuk a Real elleni meccsekről, hogy menynire fel tud pörögni...)

Sztem képesek leszünk nyerni, de a realitás kb 1-1.
Dantes
Jugador del Barça

2010.04.20. 11:23:41

Nagyon szoros mérkőzést várok, idegenben lőtt góllal.
Cali
Entrenador del Barça

2010.04.20. 10:44:14

Nekem van egy olyan érzésem, hogy Xavit szoros emberfogással veszik majd ki a játékból. Ezzel megölik majd a középpályánk teljes kreatívitását, így, hogy Iniesta nem játszik.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.20. 10:36:58

Enjoy írta:Murinho őríztetni fogja Messi-t, legalábbis azt nyilatkozta, hogy külön fogják csak az ő személyét figyelni.. :roll:
Remélem nyerünk , vagy legalább rúgjunk gól-t/gólokat
Szerencsére megvan Pepnek a receptje arra, hogy ha Messit kiveszik a játékból, akkor más mozgassa a csapatot. Igaz, Iniesta kiesésével egyel csökkent a választási lehetőségek száma, de Xavi vagy Pedro még mindig tud fantáziát vinni a támadásokba. De Mourinho azt is nyilatkozta, hogy amellett, hogy figyelnek Messire, 11 a 11 ember ellen játszik majd.
Kép
Kép
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2010.04.20. 10:22:19

zsoltfree írta:Én sem kritizálom, inkább félek, hogy míg tavaly volt 3 játékos aki hozta a gólokat (messi-Eto-Henry), viszont, most Messi leginkább aki ezt csinálja. Nekem egy tavalyi Henry nagyon hiányzik és abba nem törődök bele hogy elfelejtett volna focizni pont Ő.
Gólokra/gólpasszokra közel ugyanazt hozza idén Pedro, mint a tavalyi Henry. Egészséges, utolsó meccsein mutatott formát hozó Ibrára lenne szükségünk egyszerűen.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.04.20. 10:03:57

Én sem kritizálom, inkább félek, hogy míg tavaly volt 3 játékos aki hozta a gólokat (messi-Eto-Henry), viszont, most Messi leginkább aki ezt csinálja. Nekem egy tavalyi Henry nagyon hiányzik és abba nem törődök bele hogy elfelejtett volna focizni pont Ő.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.04.20. 09:54:09

zsoltfree írta:Sziasztok. EZt bár beírtam már máshova is, de érdekelne erről a véleményetek.

Pepnél nekem is van 3 ellentmondás. Az első Toure, a második (ez a legnagyobb) Henry, a harmadik Eto volt. Eto "helyére" rendben hoztak minőségi játékost, azt valahogy feldolgoztam. Az igaz hogy nem én edzem a gárdát, tehát nem tudom hogyan teszi oda magát néhány játékos, de az hogy Henry nem játszik azt nagyon nem értem. Lehetne Ibra helyén, amikor sérült, mert az Arsenalban még az volt a posztja. Perdo idén jó, bár annyira nem jobb szerintem - még - mint a francia, de őt még feldolgozom hogy a másik szélső helye a Pedroé. DE amikor Ibra és Iniesta is sérült, akkor a támadó hármasba Messi és Pedron kívül Bojan előrébb van a rangsorban, akit még valahogy látok is fantáziát, viszont egy Keita??? vagy egy Maxwell, vagy Alves feltolva???? vagy a Jeffren??? Keitának nem sok értelmes passzára emlékszem, max hátrapasszolja a hátvédsornak, de a szép kényszerítőkből kimarad mindig. Ha védőre ráfut akkor buktuk a támadást. Tourét sem értem hogy miért van előtte Keita? Sergit sem értettem, bár ő már elkezdett szépen játszani. Jövőre nagyon jó lehet de nem értem hogy Henry, és Toure miért nem gyakrabban kezdő. Az is érdekes hogy Pep interjúkban sem találkozok olyan kérdésekkel, hogy Henryval vagy Toureval mi van. És a Henry sem nyilatkozik semmit erről. Sajnálom őket nagyon... De egy egészséges Iniesta és egy tavalyi Henry azért hiányzik a keretből, mert Ibra elég sérülékeny volt, és Messi sem rúg mindig 4 gólt... Ne legyen igazam, de az ilyen kaliberű játékosok hiányai kijöhetnek év végén...itt pedig már minden meccs döntő lesz, tehát a 2 címhez, még 8 döntőt kell játszani. Azt pedig ne is mondjam hogy mi lenne ha Xavi és/vagy Messi kiesne akár 1-2 hétre is... Szerintem rizikós így.
Az eredmények és a hosszútáv mind Pep-et igazolják, úgy hogy kár több ezer kilométerről agyalni, mert egyáltalán nem látunk bele. Pl honnan tudod, hogy Henry jobb, mint a cseréi, ha nem is játszik? Amikor játszik 10 perceket, akkor sem tesz hozzá semmit. Ellenben Pep tudja, mert ő látja edzéseken. Henry is beismerte nem olyan rég, hogy hátrébb a helye, jobbak a fiatalok. Toure pedig hol játszik hol nem, ez nekem is ambivalens, de nem azért,mert nem bízom Pep-ben, elhiszem neki, hogy az általa felküldött kezdő a lehető legjobb döntés, csak egy tavalyi Toure nagyon hiányzik nekem:) Ettől még szerintem nem érdemes kritizálni előre. Utólag,ha valami nem sikerülne, akkor persze nem csak lehet, hanem kell is, de eddig nem adott rá okot.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.04.20. 09:51:19

no hát eljött ez a nap is. remélem a srácok gurítanak kettőt aztán el is dől a h ki megy tovább

a marca szerint az alábbi kezdők lesznek:

inter: cesar - maicon, lucio, samuel, zanetti - sneijder, motta, cambiasso - pandev, milito, eto'o

barca: valdes - alves, puyol, piqué, maxwell - xavi, busquets, keita - messi, zlatan, pedro.

sztem a mai nap kulcsa az lesz, ho ibra mit tud összebírkózni az inter védőivel.

tipp:

1-1 (lucio, pedro)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.04.20. 09:41:12

Sziasztok. EZt bár beírtam már máshova is, de érdekelne erről a véleményetek.

Pepnél nekem is van 3 ellentmondás. Az első Toure, a második (ez a legnagyobb) Henry, a harmadik Eto volt. Eto "helyére" rendben hoztak minőségi játékost, azt valahogy feldolgoztam. Az igaz hogy nem én edzem a gárdát, tehát nem tudom hogyan teszi oda magát néhány játékos, de az hogy Henry nem játszik azt nagyon nem értem. Lehetne Ibra helyén, amikor sérült, mert az Arsenalban még az volt a posztja. Perdo idén jó, bár annyira nem jobb szerintem - még - mint a francia, de őt még feldolgozom hogy a másik szélső helye a Pedroé. DE amikor Ibra és Iniesta is sérült, akkor a támadó hármasba Messi és Pedron kívül Bojan előrébb van a rangsorban, akit még valahogy látok is fantáziát, viszont egy Keita??? vagy egy Maxwell, vagy Alves feltolva???? vagy a Jeffren??? Keitának nem sok értelmes passzára emlékszem, max hátrapasszolja a hátvédsornak, de a szép kényszerítőkből kimarad mindig. Ha védőre ráfut akkor buktuk a támadást. Tourét sem értem hogy miért van előtte Keita? Sergit sem értettem, bár ő már elkezdett szépen játszani. Jövőre nagyon jó lehet de nem értem hogy Henry, és Toure miért nem gyakrabban kezdő. Az is érdekes hogy Pep interjúkban sem találkozok olyan kérdésekkel, hogy Henryval vagy Toureval mi van. És a Henry sem nyilatkozik semmit erről. Sajnálom őket nagyon... De egy egészséges Iniesta és egy tavalyi Henry azért hiányzik a keretből, mert Ibra elég sérülékeny volt, és Messi sem rúg mindig 4 gólt... Ne legyen igazam, de az ilyen kaliberű játékosok hiányai kijöhetnek év végén...itt pedig már minden meccs döntő lesz, tehát a 2 címhez, még 8 döntőt kell játszani. Azt pedig ne is mondjam hogy mi lenne ha Xavi és/vagy Messi kiesne akár 1-2 hétre is... Szerintem rizikós így.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.04.20. 09:10:53

mess2009 írta:kizártnak tartom a gól nélküli eredményt, mindkét csapatban van ahoz elég gólerős csatár hogy ez ne így legyen.
én valahogy azt gondolom, hogy a mi sorsunk most (is) Messi és Ibra kezében van, a kettő közül Messi biztos hogy erős lesz, csak a góllövés?! ez az ami nem olyan stabil, Ibra pedig sokszorosan is bizonytalan, (most még a sérülése okán is) kijöhet neki egy - két döntő villanás, de benne van az is, hogy mindent elbaltáz!
a védelmünk mostanában a leg biztosabb eleme a csapatnak, persze az inter csatárai egy klasszissal min.jobbak, mint az Espanyolé volt ezért a nyomás is sokkal nagyobb lesz!
Militó valóban az eddigi legrosszabját hozta, de szerintem ezt ő is érezhette és képes lesz javulni, én nem hagynám ki, főleg nem Marquezre cserélve!
ha valaha fontos volt a harcos támadó játék akkor most az lesz, a többit meglátjuk.
Én kihagynám Milito-t, mégpedig azért, mert ha van meccs mikor a lehető legerősebb kezdő kell, akkor ez az. Tehát a belső védő páros egyértelműen Puyol-Pique. A magyarázat pedig azonkívül, hogy papíron a legerősebb védőpárosunk ez, az, hogy Puyol az igazi kapitány, aki, ha épp nincs is formában (ami most nem igaz), akkor is az ilyen meccseken mindig zseniális, kapitányként játszik. Piquet pedig nem kell bemutatni, jelen pillanatban szerintem ő a világ egyik legjobb belső védője (figyelembe véve azt is, hogy még igen fiatal és fejlődhet), őt egész egyszerűen nem lehet kihagyni, Milito pedig a hétvégén pályára léphet a Xerex ellen.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.20. 09:08:18

Ha olyan szervezetten játszunk mint a madrid ellen, akkor az Intert le kell győznünk. Nem tudom mi lesz Mourinho taktikája, de ha megszerezzük azt a nagyon fontos első gólt, akkor borul az egész.

Off: Este azt álmodtam hogy az idei bl döntőt nézem, a Barca és a Lyon játszottak. Éppen fent voltam a fórumon, 56. perc volt és még mindig 1-0 nekünk, aztán felébredtem. :)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.04.20. 09:04:35

ZoliX írta:Nem tudom, feltünt e nektek, de az inter, a cselzi ellen sem ijedt meg... most sem fog... Jose kis trükkjei feltüzelik a csapatot... a mostani meccsre is lesz trükkje az 100. Az más kérdés, hogy sportszerű trükk lesz e, vagy nem...
Nem vagyok egy Mourinho fan, de szerintem semmi sportszerűtlent nem kér majd a játékosaitól. Az más kérdés, hogy mit tesznek a játékosok... De mondom, szerintem ilyet nem kér majd, érdekes módon minket sokkal jobban tisztel, mint Európa többi csapatát, sőt ez a főoldalas nyilatkozata:) Elsőre azt hittem, hogy Guardiola nyilatkozatát olvasom:D Őrület. Öreg korára csak nem ember lesz belőle?:D Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy a szezon legnehezebb meccse lesz, az Inter tele van bl sikerre éhes rutinos és fiatal játékosokkal (illetve egy revansra vágyó Eto'o-val:D), valamint egy korszakos zseni az edzőjük. Hihetetlen párharc lesz, még jó, hogy a hétvégén a Xerext fogadjuk, mert egy erősebb csapat esetén könnyen rámehetne a bajnoki meccs, így azért jó esélyünk van arra is.
mess2009
Director del Fútbol

2010.04.20. 08:42:54

kizártnak tartom a gól nélküli eredményt, mindkét csapatban van ahoz elég gólerős csatár hogy ez ne így legyen.
én valahogy azt gondolom, hogy a mi sorsunk most (is) Messi és Ibra kezében van, a kettő közül Messi biztos hogy erős lesz, csak a góllövés?! ez az ami nem olyan stabil, Ibra pedig sokszorosan is bizonytalan, (most még a sérülése okán is) kijöhet neki egy - két döntő villanás, de benne van az is, hogy mindent elbaltáz!
a védelmünk mostanában a leg biztosabb eleme a csapatnak, persze az inter csatárai egy klasszissal min.jobbak, mint az Espanyolé volt ezért a nyomás is sokkal nagyobb lesz!
Militó valóban az eddigi legrosszabját hozta, de szerintem ezt ő is érezhette és képes lesz javulni, én nem hagynám ki, főleg nem Marquezre cserélve!
ha valaha fontos volt a harcos támadó játék akkor most az lesz, a többit meglátjuk.
miihii
KHAL

2010.04.20. 07:25:31

Enjoy írta:Murinho őríztetni fogja Messi-t, legalábbis azt nyilatkozta, hogy külön fogják csak az ő személyét figyelni.. :roll:
Zsozénak van esze.Szólt a fiainak,h figyeljék Leót,tanulni a legjobbtól lehet igazán 8) :D Ha hozza a legjobb formáját az Aranygyerek,akkor úgyis csak figyelni tudják,elkapni nem :P Sőt,ez esetben egy magánszimatot is felvennék Murinnyo helyében,h a labda hollétéről is legyen néha töredékinfójuk 8) :twisted:

Igencsak be vagyok már sózva a meccsre,kemény ütközetnek ígérkezik.Azért bízom benne,h simább lesz,mint amennyire nem érzem annak :P
Hejj,lehetne már este...

Éjszakás hetem van,így előre jeleztem az egyik kollegámnak,h várhatóan "el fogok aludni" este,így csak 11re érek be 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Enjoy
Capitá del Barça

2010.04.20. 07:04:32

Murinho őríztetni fogja Messi-t, legalábbis azt nyilatkozta, hogy külön fogják csak az ő személyét figyelni.. :roll:
Kép
Válasz küldése