Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te miket néztél eddig az előző pár meccsen?bence0330 írta: ↑2025.02.25. 22:23:27Hát köszönjük Flick, hogy ilyen félidőket láthatunk.Le a kalappal. Az egész meccs remek, a csapat mentalitása elképesztő, és azért nem kismiskák állnak a túloldalon, hanem egy komoly csapat, akinek már akár 5 gólt is lőhettünk volna.
A beragadást nyilván ki kell majd javítani, mostanság szerencsére nem volt jellemző, ma így alakult.
Közvetlenül előtte rakok majd be, de lehet mások is fognak.shapeshifter írta: ↑2025.02.25. 20:47:47Sziasztok!
Streamet tudnàtok küldeni majd?
Előre is köszönöm!
Ebben a pillanatban alighanem a legerősebb kezdőnk (Casadó-DJ kb meccsről-meccsre inog nálam, melyik jobb). Hajrá! Remélem a meccs képe hasonló lesz, mint ősszel volt, csak a helyzetkihasználás erősen feljavul.
Ilyen duplára tuti nem, amit véletlen kétszer küldött el a rendszer.Sonoma írta: ↑2025.02.07. 18:49:45Először is töröld a duplázásodat, mert 5 törölt hsz után automatikusan offolnak egy hétre.
Hsz-hoz meg teljes mértékben egyetértek.
Most tartunk ott (a sérültek visszatérésével együtt), hogy lehet rotálva is könnyedén nyernünk a legtöbb közepes csapat ellen, a cserék is tudnak hozzátenni a teljesítményünkhöz. A játékosok és Flick is folyamatosan tanulnak/javulnak meccsről meccsre, azt látni, hogy kezd egy egységes, amolyan egy mindenkiért csapattá formálódni.
Persze még messze vagyunk a tökéletestől, a buszozó csapatoktól még mindig szenvedünk, de ez másnak is így megy.
Remélem a fiúk fejében komolyan megfogalmazódott akár a triplázás megcsinálása is.
Csak ilyen győztes felfogással lehet eredményeket elérni.
Először is töröld a duplázásodat, mert 5 törölt hsz után automatikusan offolnak egy hétre.
Ezzel az egész hozzáállással az a baj, hogy nem gondolunk bele abba hogy az ellenfeleink ugyanezt gondolják.Chino írta: ↑2025.02.07. 15:25:07Ugyanakkor kicsit felemás ez a továbbjutás, nem igazán hiányzik pluszban még 2 Clasicó, de egy dupla Atma sem nagyon, hogy utána a döntőben még egy Real is jöjjön. Még a többi sorozatra is nagy hatással lehet. Nem hiszem, hogy lesz akkora szerencsénk, hogy a Socit kapjuk. (bár ha a madridiak kerülnének össze, a bajnokságon is változtathatna az előnyünkre). Minden meccsen a csapatnak szurkolok, de ha reálisan és kizárólag a gyakorlati részét nézzük még az is lehet, hogy egy kieséssel is jobban jártunk volna. Viszont remélem, hogy a srácok nem így fogják fel, de annak méginkább szorítok, hogy mi kapjuk a baszkokat.
Ezzel az egész hozzáállással az a baj, hogy nem gondolunk bele abba hogy az ellenfeleink ugyanezt gondolják.Chino írta: ↑2025.02.07. 15:25:07Ugyanakkor kicsit felemás ez a továbbjutás, nem igazán hiányzik pluszban még 2 Clasicó, de egy dupla Atma sem nagyon, hogy utána a döntőben még egy Real is jöjjön. Még a többi sorozatra is nagy hatással lehet. Nem hiszem, hogy lesz akkora szerencsénk, hogy a Socit kapjuk. (bár ha a madridiak kerülnének össze, a bajnokságon is változtathatna az előnyünkre). Minden meccsen a csapatnak szurkolok, de ha reálisan és kizárólag a gyakorlati részét nézzük még az is lehet, hogy egy kieséssel is jobban jártunk volna. Viszont remélem, hogy a srácok nem így fogják fel, de annak méginkább szorítok, hogy mi kapjuk a baszkokat.
Nem kezdjük el a szokásos köröket lefutni, nem sétálok be a csapdába.bence0330 írta: ↑2025.02.07. 12:48:05
Senki nem felejtette el, hol írt ilyet kicsoda?
Idézd ezeket a mindig duplázik történeteket, mert elég problémás önmagában, hogy megint elkezdesz magas lóról véleményeket leszólni, hát még amikor nem létezőket szólsz le, túlzol, miközben túlzást kritizálsz gúnyolódva. Szálka, gerenda? Érveket hozok, te meg egy röhögős vagy gúmyos smiley-val reagálsz, aztán kamukat írsz másokról. Ez tényleg jó így? Találjak ki én is dolgokat amiket nem írtál és gúnyolódjak rajta? Vagy gúnyolódjak azon, amit ténylegesen leírtál? Lehetne. Senki nem csinálja ezt kb, csak te. Mindenki képes normálisan vitázni ezen az oldalon gyakorlatilag, ellentétes véleményekkel is.
Annyit írtam, hogy 2-3 hónapja sokkal jobb, mint Lewy. Ez statisztikai tény, nem nagyon van mit megkérdőjelezni rajta. Minden mást te költöttél hozzá. Hosszú idő után újra megnyitottam a hsz-eid, kár volt, ugyanaz a lekezelő stílus, akivel nem lehet normálisan beszélni, mint régen. Vissza a tiltás.
Sztem most fején találtad a szöget.
Senki nem felejtette el, hol írt ilyet kicsoda?csababarca írta: ↑2025.02.07. 10:21:35Elfelejtik az emberek mi történt azokban a periódusokban, amikor sérülések miatt 5-6 meccsre is kezdőben találta magát...az utolsó meccseken már annyira nyomorultan mozgott, jó megmozdulás nélkül, hogy mindenki a pokolba kívánta.
De tudom, raklapszámra rúgja a gólokat, mindig duplázik, és egyéb dogmatikus szövegek agyonismétlése, és kész is az agymosás.
Szokásos.
Az igazság szerintem mindig a kettő között van.Troym írta: ↑2025.02.07. 11:31:36Teljesen egyértelmű, hogy Lewy hibája a 3. helyFCBsteve írta: ↑2025.02.07. 11:16:42Pont az a baj vele, hogy annyi gólja akad, hogy ne veszítse el a kezdő státusát (és most nézzük kb november óta a teljesítményét) - van, amikor ez számít, van, amikor nem...
Sztem ezért vagyunk a Ligában a 3. helyen. Amikor nagyon kellett volna, akkor nov-decemberre már inkább csak a szenvedés maradt, nem a gyilkos befejezés...
De, egy döntő gól és megint lehet hetekig ennek fényében sütkérezni...![]()
![]()
Nem a kapusoké, akik nem tudnak védeni, nem is a védelemé, akik kettesével kapják a gólokat.
A középcsatár tehet róla.
Mutassatok már mondjuk Salah, Messi, CR-en kívül olyan csatárokat, akiknek nincsenek hullámvölgyei, mert ezek szerint ez csak a mi 37 éves támadónkra jellemző.
Nem tudom bízzak-e benne, hogy megvalósuljon, amit többen szeretnétek és Ferran legyen a kezdőcsatár innentől, mert akkor egy neadjisten BL kudarc esetén ki lesz a bűnbak? Fati a lelátón, Lewy a padon, akkor csak De Jong marad, amennyiben játszik.