Gareth Tello írta:Annak örülnék, ha megkapná a teljes jobboldalt, de egy olyat is megnéznék, hogy 3-4-3, a középpályán egy gyémántalakzat, legelöl Messivel, a támadósorban pedig egy szolid Adama - Suárez - Neymar hármas.
Bár igazából mindegy, hol, csak kapja meg a lehetőséget a nagyoknál.
Tessék, én ezt már megálmodtam neked..
Amúgy én inkább attól tartok, hogy a kombinatív játékot nem fogja tudni elsajátítani soha, és ezért mindig kilóg majd a csapatból. Vagy kényszerítőzésekbe, és kis passzokba is jó, csak azok kimaradnak a videóiból? (Lássuk be, az nem túl látványos, szóval ez is előfordulhat..

)
bence-barca írta:Ez az Adama jhv itt szült gondolat vagy már játszott ott valóságban is, esetleg volt róla szó?
Csak mert szerintem ilyen technikával kár lenne elpazarolni hátvédnek, nem?

Meg félnék, h ilyen játékkedvvel inkább próbálna néha megindulni, cselezgetni aztán kereshetnénk a jhv t, mint Alvesnél.
Espanyol ellen a Katalán Kupában mondhatni jobbhátvédként játszatta, de inkább ilyen 3-4-3-as felállás volt az, és az övé volt a teljes jobbszél -
kép1,
kép2 (a 17-es Adama). Nem tudom annak a posztnak mi a neve hogy őszinte legyek, azért hívom inkább jobbhátvédnek..

De természetesen nem klasszikus, Zabaleta stílusú jobbhátvédnek tudnám elképzelni, hanem mint Alves, csak neki még megvan a sebessége ahhoz, hogy visszazárjon időben - mint ahogy anno Dani is tette.
Plusz Lucho nyilatkozata róla az Espanyol elleni meccs után:
"Adama egy igazi szélső, nem lenne sok értelme annak, hogy belső posztokon játszassuk. Az edzőknek úgy kell használniuk a játékosokat, hogy a legjobb teljesítményeket hozzák ki belőlük."