2010.04.27. 08:53:51
Hát...ugye tudjuk hogy mit jelent a katalán embereknek a Barca. Az életük, a sorsuk, a gyermekük, a MINDENÜK. És ha belegondolok, hogy én, innen Magyarországról csak azért, mert olvasom a játékosok nyilatkozatát, olvastam a culék sms felhívását, láttam a játékosok pólóját, tegnap megnéztem a motíváló videót...hát már teljesen extázisban vagyok, pedig még a meccsig hátra van jó 1.5 nap. Bizsereg az egész testem, amikor egy új cikket olvasok itt az Eurobarcán arról, hogy a játékosok és az egész klub és a szurkolók mennyire motíváltak a holnapi meccset illetően...nem is tudom, hogy mikor volt ennyire egységes a Barca szurkolók és az FC Barcelona párosa. Teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy holnap full teltház lesz a Camp Nou-ban, és a szervezők élőképpel fognak készülni. Arról már nem is beszélek, hogy a hangulat pokoli lesz, mert ez, ilyen előzmények után azt hiszem hogy természetes. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy holnap a stadionban ne ordibáljon mindenki teli torokból egy helyzetnél, ne legyen tapsvihar minden egyes szerelésnél, vagy helyzetnél, vagy önfeláldozó becsúszásnál. És hiszem, hogy ez a hangulat annyira magával fogja ragadni a játékosokat, hogy a meccs után gyepcsere lesz a Camp Nou-ban, mert minden Barca játékos fel fogja szántani a pályát egy labdáért, egy szerelésért, egy helyzetért.
Én ha ezt fogom látni holnap, akkor meg fogom bocsájtani a srácoknak azt is, hogy kiesnek. De ha tényleg olyan hangulat lesz Barcelona-ban, mint ami már nagyon nagyon régen volt, akkor nagyon nehéz lesz kiesni.
ELŐRE KATALÓNIÁÉRT, ELŐRE A BERNABÉU-ÉRT!!!!!!
VISCA EL BARCA!!!