zsulter írta:Kérdem én hogy hol volt az a csodálatos Busquets nevű vkp-nk? Mert hogy nem ott ahol kellett volna az biztos....A stabil védekezés a középpályán, sőt a csatároknál kezdődik....valamint egy futballcsapat kerete sem 14-15 főből áll. Ez az én véleményem. Touré-ból álltalában azért lehet kevesebbet látni, mert ő ilyen szituációkban ott van hátul például Sneijder vagy a másik egyedül álló interes mellett....játéka sosem volt látványos de aranyat ér! (tavaly például 6-ot is)
Valahogy vártam már... Sejtettem, hogy még azért is Busi lesz a hibás, mert a jobbhátvéd posztján üresen áll az ember - ha eltolódott logikusan Alves, ha nem, az a jobbhátvéd posztja, nem hibást keresek, ez tény. De gratulálok, sikerült megint... Gondolom a nép felének fel se tűnt, amikor még 1-0-nál(?) Busi egy olyan kiugratást fogott meg, ami után Sneijder csuttra 1v1-ben mehetett volna Valdesre

De a gólról ő tehet, ottmeg csak szerencséje volt gondolom, hogy pont belérúgták a labdát, és nem ő helyezkedett jól... Vegyétek már észre, hogy Busi nagyn jól tolta, nem volt vele semmi baj. De mindegy, ezt hagyom is, csak felhúznám magam...
Amúgy a visszavágó simán meglehet, de ha kiesünk akkor se omlok össze, nagyon nagy teljesítmény, hogy eddig eljutottunk címvédőként, és Mourinho nagyon összerakta a csapatát, ezt lássuk be. Milito hihetetlent küzdött, a cseréje - Balotelli - meg sem érdemelné, hogy a cipőjét tisztítsa kb, Milito görcsökkel nagyobbat küzdött, mint a fiatal "csatárzseni". Elég gyér a hozzáállása, örülök, hogy nem itt játszik... A meccs tanulsága, meg hogy kell egy irányító még. Xavi egyedül kevés, ha meg Messi visszalép, akkor a támadószekcióban van űr. Meg én Pedrot is súlytalannak érzem, bár a gólokat szállítja, de azért kevés még szegényke...
Majd a visszavágón hintünk egy sima 3-ast, és no problemo