Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

máshol nem tud lenni a kezdő alapján.S.Agüero írta:Ez parádés kezdő, remélem nem a vonal mellett lesz Ini.
Ez így rendben is lenne.soadroli írta:Barça line-up vs Valencia: Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Iniesta, Busquets, Rakitic, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar

visca el barca írta:ennél már csak az lesz rosszabb, ha azért küldték ide hogy kompenzáljon és fújjon vagy két kamu tizit
Egyetértek. Nincs még itt veszve semmi, De ideje abba hagyni az értelmetlen mértékű rotálást.Nero. írta:Depor elleni vereség elott lehoztunk egy hatos szériát a bajnokságba, úgy hogy közben tovább mentünk az Atletico ellen a kupába + a PSG ellen visszajöttünk a halál torkából, szerintem ez nem olyan rossz.
De az tény hogy most már nem nagyon lehet hibázni, de abban is biztos vagyok hogy jönnek még pontvesztések a fővárosból. Kezdődik a szezon igazi része a válogatott forduló után, elotte kell egy magabiztos győzelem a Valencia ellen.

visca el barca írta:![]()
![]()
![]()
mára megkaptuk a vakot aki nem vette észre múltkor az egyméteres gólunkathihetetlen h van pofájuk megint ideküldeni

Az elso felevel egyet ertek teljesenSubinho írta:Nem a Real jó, mi vagyunk sz#rok! Sajnos nem tudunk egymás után 3 jó meccset lehozni. Ha van 2 jó meccs, utána tuti kikapunk vmi utolsó senkitől. Kíváncsi vagyok, mi lesz vasárnap. A Depor meccset hozza a csapat? Mert ha igen, akkor biztos megint zakó! Tavaly a mostanitól sokkal jobb Barca is kikapott a Valenciától 2-1-re, szal sok jót nem várok...
Hat ha ezt vontad le belole akkor hazudszAtalanta írta:Láttam most a Madridot, sajnos ez a csapat jelenleg sokkal jobb, mint a Barca, ez nem is lehet kétséges.
Én speciel berúgok és beleröhögök a Real fan barátaim arcába.BarcafanTomee írta: De ha megnyerjük ezt az 5 bajnokit, továbbjutunk a Juvén, meg verjük a Realt a Bernabéuban és nem tudom mit csinálok.

Hétfőn a 3.félidőben mutatták,vonal kamera,kb fél méterrel ki kanyarodott a labda.Vakmacska írta:ezt most honnan?ntibi67 írta:Na akkor most kiderült,hogy a Depor 2. gólja előtt a sarokrugás közben a labda elhagyta a játékteret.Tehát szabálytalan gól született.
az biztos, hogy nem volt szöglet, mert a kapufáról ment ki. de ezt honnan veszed?
ezt most honnan?ntibi67 írta:Na akkor most kiderült,hogy a Depor 2. gólja előtt a sarokrugás közben a labda elhagyta a játékteret.Tehát szabálytalan gól született.