Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
köszi, nem is számíthattunk másra. A gólt most láttam, szépen és flegmán csinálta Suarezdefender3 írta:Olyan tipikusan "nem erőltetjük túl magunkat" meccs. Suarez eléggé kevergeti az Espanyol védőit. SR kimondottan jó (lehet, h csak a megfelelő szintű ellenfél kell és megtáltosodikBarcafanTomee írta:és a meccs milyen?). Nem sokkal ezelőtt volt egy veszélyes Espanyol lehetőség csak Masipba lőtték a labdát.
Az a baj szerintem, hogy valószínű nagyobb eséllyel lehetne hamarabb átnevezni Mrs.Bench-re, mint Mr.StarterreZBarca írta:Palesz!
Aztán nehogy már jövő héten át kelljen írnod!
Olyan tipikusan "nem erőltetjük túl magunkat" meccs. Suarez eléggé kevergeti az Espanyol védőit. SR kimondottan jó (lehet, h csak a megfelelő szintű ellenfél kell és megtáltosodikBarcafanTomee írta:és a meccs milyen?
Sajnos nem tudok segíteni, én megnéztem egy reklámot, majd behozta a meccset..Vakmacska írta:hogyan?
nekem vmi parlamenti pofázás jön csak
Majd ha 5 meccsen kezdo lesz egymas utan akkor talan elgondolkozok azon, hogy atirom..ZBarca írta:Palesz!
Aztán nehogy már jövő héten át kelljen írnod!
ZBarca írta:Nekem nem működik...Gareth Tello írta:Na, ez tényleg jó stream.
http://www.tv3.cat/3alacarta/#/directes/TV3CAT" target="_blank
Szerk.: Rendbe jött!
Lehet szezon végén már nem kell átírnod. Ha van esze akkor amint lehet elmegy. LE kb előbb játszatná Messit jobbhátvédként, minthogy Montoyát betegye.palesz77 írta:Remelem ev vegen 'Mr. Starter'-re at kell szerkesztenem..Gareth Tello írta:
Jó kis ava, palesz.Bar sajnos ketlem, nagy minusz ez Luchonak a szememben.
Suarez show kozbe beindult..
Remelem ev vegen 'Mr. Starter'-re at kell szerkesztenem..Gareth Tello írta:
Jó kis ava, palesz.
Nekem nem működik...Gareth Tello írta:Na, ez tényleg jó stream.
http://www.tv3.cat/3alacarta/#/directes/TV3CAT" target="_blank
Csak nehogy újabb 2 évet kelljen várni a következő hasonlórapalesz77 írta:Amugy az a labda Suareznek igen popec volt, kar hogy 2 evet kellett varni az elso ilyenre..
Hiába, több mint 2 év az első csapatnál csodákra képes!defender3 írta:Robinak mintha lett volna jópár előrepassza
Biztos csak Messi tartja terrorban, most hogy o nincs SR szarnyal!defender3 írta:Robinak mintha lett volna jópár előrepassza
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...La Pulga írta:Pedron a kapitányi karszalag![]()