Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nehéz dolga lesz amúgy szerintem, a jobbhátvédjük nagyon jó kondiba van, 5 védővel állnak fel alapból, 4-ből 3 csúcsnéger középpályással, lesz itt emberfogás bőven.. Ráadásul ő is elég sokat utazgatott a szünet alatt. Hál istennek képesek hibázni is rendesen, szóval nem lehetetlen küldetés, de elnézve a többieket, elég lesz őt szorosan fogniuk sajnos..Nero. írta:Nem egy világbajnok kezdő, de ha ma nincs meg a 3 pont oda a bajnokság. Neymartol elvárom hogy vezér legyen, hátul meg okosnak kell lenni.
A nagy számok alapján ideje lenne egyszer már, szóval remélem Nostradamus szólott belőled!Normandia írta:Ma fog robbantani AG, majd figyeljétek meg.
Hát ma se lesz egy nyugodt meccsnézős esténk, úgy érzem...nem kicsit mazochista Lucho. Alapból az ilyen kötelező meccseken vesztettük el a legtöbb pontot, erre amikor eleve van pár kulcs hiányzónk, még rárotál.palesz77 írta:Ter Stegen, S. Roberto, Mascherano, Mathieu, Alba, Gomes, Busquets, Rakitic, Rafinha, Suarez, Neymar
Ma fog robbantani AG, majd figyeljétek meg.palesz77 írta:Tudom, hogy csak ironizáltál, de a fele bejött így is sajnos..Stalkyard írta:...
Ter Stegen, S. Roberto, Mascherano, Mathieu, Alba, Gomes, Busquets, Rakitic, Rafinha, Suarez, Neymar
Matyi még sérülten is kezdő #legendpalesz77 írta:Tudom, hogy csak ironizáltál, de a fele bejött így is sajnos..Stalkyard írta:...
Ter Stegen, S. Roberto, Mascherano, Mathieu, Alba, Gomes, Busquets, Rakitic, Rafinha, Suarez, Neymar

Tudom, hogy csak ironizáltál, de a fele bejött így is sajnos..Stalkyard írta:...
Init mind két meccsen cserélték is, ha jól emlékszem. Ettől kezdhetne szerintem, aztán ha vezetünk lehet cserélni.palesz77 írta:Ini játszott mindkét válogatott meccsen, szerdán a Sevilla ellen játszunk, szerintem őt ma nem érdemes a kezdőbe várni. Alba is lehet, hogy kimarad emiatt szerintem, Umtiti szintén, Busit gondolom nem jegeli azért Lucho, meg Neymart se. De biztos vagyok benne, hogy megint rotálás lesz, most még indokoltan is, bár tudjuk annak javarészt mi a vége..
sztem meg marad év végéig ez a 3-4-3 féleség, láthatóan erőlteti LES.Agüero írta:Kíváncsi leszek Messi nélkül a felállásra. Szerintem Rafinha fog kezdeni a helyén és 4-3-3 lesz. Vagy 3-5-2. Pacót nem hiszem, hogy kezdeti.

Ne legyen igazad de én is ettől fosokvisca el barca írta:ráadásul a kemény 19 pontjukból 16-ot otthon szereztek.
LE gondolom a szokásos nagy arccal kiküld majd egy ratyi kezdőt, DS-AG félékkel, aztán neymar meg lajos vagy megnyeri a meccset nekünk vagy nem...