Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez off lesz:shearer09 írta:Az hogy fog majd kinezni hogy ha esetleg megnyeri az inter a bl-t es az olasz szovetseg kizarja az eslo osztalybol jovore? Milyen buszkek lehetnek majd akar az inter akar az uefa....
Bar remelem nem nyeri meg a bl-t!
Maxwell tud passzolni.Slither írta:Hát nem tudom ez a kettő hogy egyeztethető össze... Max még Keitánál is kevesebbet csinált, még csak egy rosszul sikerült távoli lövést se mondhat magáénak...MichaaBee írta:Tegnapi értékelések:
Keita: -1
Maxwell: 4
...![]()
(Keita-hater-bandwagon...)
Hát nem tudom ez a kettő hogy egyeztethető össze... Max még Keitánál is kevesebbet csinált, még csak egy rosszul sikerült távoli lövést se mondhat magáénak...MichaaBee írta:Tegnapi értékelések:
...
Szerintem Pique és Bojan kivételével nem volt olyan játékosunk a pályán, aki megütötte a mércét (a védelem és a kapus most nem számít ide) Persze magukhoz képest voltak rosszak, mert mondjuk Messi tényleg ellőtte a labdát kétszer... De tőle ez kevés.MichaaBee írta:Érdekes, Piqué tudott brusztolni, nem csak várta a labdát és belevezette x emberbe. Félreértés ne essék, semmi bajom Messivel, de tegnap ő is kevés volt.[/color]
Érdekes, Piqué tudott brusztolni, nem csak várta a labdát és belevezette x emberbe. Félreértés ne essék, semmi bajom Messivel, de tegnap ő is kevés volt.Messiaskii írta:mert gondolom te átvitted volna 9 emberen amikor minden megvert játékos után 4 másik jön egyszerre ^^ és gyönyörü passzokat is adtál volna az impotens csapattársaidnak ...MichaaBee írta:
Messi: 0
mert gondolom te átvitted volna 9 emberen amikor minden megvert játékos után 4 másik jön egyszerre ^^ és gyönyörü passzokat is adtál volna az impotens csapattársaidnak ...MichaaBee írta:
Barcaforever2626 írta:De azert meg jo hogy nem a cselzi-inter a döntös..mert akkor marha uncsi 120 perc elött älnänk..Neznenk ahogy egyik 16-osnäl,meg a mäsik 16-osnäl is feläl läncba 11-11
MichaaBee írta:Tegnapi értékelések:
Valdés: 9 - Nem volt kapuralövés, de a középhátvéd feladatát jól ellátta. Rosszat nem csinált, lelkesebb volt néhány másik spílernél...
Alvés: 0
Piqué: 10 - A meccs embere
Milito: 6
Touré: 7
Busquets: 4,5
Xavi: 7,5
Ibrahimovic: -1
Pedro: 0
Bojan: 6
Jeffren: 4
Azt hiszem elég kifejező volt.![]()
Gondolom arra gondolt, hogy akkor nem védekeztek volna 10 emberrel mert akkor még elöl volt sneijder milito meg Eto'o, de így miután kiállították már az egész csapat védekezett.MichaaBee írta:Ezt kifejtenéd bővebben?Rewolution5 írta:én továbbra is azt a nézetet vallom, hogy ha Mottát nem álitják ki,akkor talán meglehetett volna a siker...![]()
Ibrát azért 0-ra raknám ,volt 1 szabija meg egy sarkazása asszem Messinek!!!!MichaaBee írta:Tegnapi értékelések:
Valdés: 9 - Nem volt kapuralövés, de a középhátvéd feladatát jól ellátta. Rosszat nem csinált, lelkesebb volt néhány másik spílernél...
Alvés: 0
Piqué: 10 - A meccs embere
Milito: 6
Touré: 7
Busquets: 4,5
Xavi: 7,5
Ibrahimovic: -1
Pedro: 0
Bojan: 6
Jeffren: 4
Azt hiszem elég kifejező volt.![]()
Ezt kifejtenéd bővebben?Rewolution5 írta:én továbbra is azt a nézetet vallom, hogy ha Mottát nem álitják ki,akkor talán meglehetett volna a siker...