Kicsit a meccsről. MAtS baromi jó még mindig. SR ha beleszokik a jobbhátvéd posztba, akkor nem lesz olyan rossz, de egyelőre elég idegen ott, és beadni ő se tud. Bartra hosszú labdái nekem élményszámba mennek, és elég jól játszik, volt pár pazar szerelése. Matyi szokásos, Adriano elég szürke. Rakéta tatszik, sokat támadja a kaput, Busi nem Xavi, de Gumbau kiszorította, szóval nincs mit tenni..

Aki amúgy nem olyan katasztrófa, mint hittem, egész elfogadhatót hoz, attól a 2 szerencsétlenkedésétől eltekintve, ami után kapuig jött a Chelsea - na meg elég sokszor megverik 1v1-ben. A támadótriónk nem rossz, a kicsiknek volt 1-1 jó lövése, Suárez meg másik szint. Egyelőre nem is igen érzik egymás mozgását mondjuk, nincs sok kombináció, talán Suárez és Sandro között kicsit több.
Bob_Marley írta:Kíváncsi vagyok rá, hogy akkor mit tud, bár nem egy Gerson.
Szokásos PL-PD összehasonlítás, de Hazard úgy volt a legjobb tavaly, hogy pl Bale Madridban jobb számokat hozott, s neki gyenge éve volt.
Amúgy nagyon jó kis spíler, Lille-ben nyomta már reklámoztam, s emlékszem hogy le lettem oltva.

Pedig a francia bajnokság igazi aranybánya, nagyon jó kis csiszolatlan játékosokat lehet onnan kivadászni.
szerk: Douglas val. megsérült, azért 15 perc után még felkészülésin sincs csere. Roberto megint bizonyíthat mit tud jhv-ben.
Hát nem, ez látszott is..
Hazard mondjuk 50 szinttel jobb volt játékban, mint Bale. Dinhonak e voltak szerintem sokkal jobb statjai 05-06-ban, mint tavaly Balenek, ennek ellenére a cipőjét nem köthetné be a walesi. szerk.: Javítom magam, Dinho sokkal jobb volt akkor is, és Hazard meg most szezonban nyomta le Balet számokban is.
Arra én is emlékszem, hogy a sport cikkezett róla anno..
Douglas meg megsérült, de
azért Cescet bealázta.