Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont Paco miatt nem vagyok ideges, neki egy lehetősége van és aszem az utolsó, meg kell mutatnia amit tud!ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE a gálakezdőt küldi ki és nem variál. Paco miatt kicsit ideges vagyok, bár az utóbbi időkben már kezdett javulni a játéka, remélem ma sikerül pótolnia Neymart és esetleg betalálnia.![]()
Ma nem számítok könnyű meccsre, de lévén, hogy a Klasszikusokon sosem számít az aktuális forma, én bizakodok. Mindenki adjon bele 100%-ot és akkor bármi is lesz a vége, én nem leszek mérges.
Visca El BARCA!!!
Legalább elengedhetjük ezt a szenvedős szezont. Kupa még meglehet. Ha itt bukta van, akkor a bajnokság is oda tutira. Nagyon vékony a padunk a madridhoz képest. Őket most hajtja hogy elsők, a BL meglehet megint, motiváltak. Nálunk nem tudom most mivan. Tippelni se merek a meccsre.Atalanta írta:Hatalmas a várakozás, pedig sztem egyértelmű bukta lesz a meccs, bárcsak ne lenne igazam. Attól tartok, egy hét alatt nem oldódtak meg a problémák!
Azért: Hajrá Barca!
jó volt decemberben is hogy beállt. csinált is egy ostoba, teljesen felesleges faultot az oldalvonalnál. a többi történelem.Bob_Marley írta: Arda a padon, ez azért jó hír. Ő jó lehet majd, s szerintem jönni is fog, mert fizikálisan ő is olyan, aki feltudja venni a versenyt a darálóban.
Ez a pontos. Egyáltalán nem lenne ez lehetetlen küldetés, de ebben a formánkban, ráadásul Ney nélkül nehéz lesz. Persze azért így is lesz esélyünk.csababarca írta:Bale helyett Isco lenne jobban tartanék a meccstől.
Bár szerintem így is kevesek leszünk.
No commentS.Agüero írta:Nero, a 4-0 után mégis leírtad a csapatot.
Én sportoltam engem meg is nyúztak volna az edzőim ha valamihez hitetlenül álltam volna oda, de egyébként megérteném a negatív hangulatot ha nagy gáz lenne, de szerintem 50% esélyünk minimum van.hedora írta:Én azon sírokNero. írta:![]()
Sirok mennyire negativ emberek vagytok
![]()
Alcacer miatt aggódom hogy a felét se fogja tudni hozni annak amit Neymar, de nyerni kell nincs mese verjunk nekik odaTe mennyire optimista tudsz lenni
)))))))
Ám D.i.N.h.O jól mondta.. csapassuk, leg. a hangulat jó
Én azon sírokNero. írta:![]()
![]()
Alcacer miatt aggódom hogy a felét se fogja tudni hozni annak amit Neymar, de nyerni kell nincs mese verjunk nekik oda
Így van csapassuk, brazilos meccs lesz remélem kapunk amennyit kapunk lényeg, h eggyel többet lőjjünk!Nero. írta:![]()
![]()
Alcacer miatt aggódom hogy a felét se fogja tudni hozni annak amit Neymar, de nyerni kell nincs mese verjunk nekik oda