Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én egyszer jártam odaát és elég is volt. Még madridista.hu - nak hívták az oldalt, ronda lila színe volt, attól pedig már alapból irtózom. Magyar csapatban sem szeretemNyiri81 írta:A királyoknál meg a savanyú a szőlő duma és hogy elcsalták ezt is nekünk. Mondja a habfehér tisztaságú bagázs akiknek a 3 bl címből 2 több mint mocskos
Minek is olvasgatok hülyeségeket
Egy assziszt is befigyelt jobbal.Vakmacska írta:PELÉ LÁTTAD???
JOBBAL![]()
Tudom, vezetünk, de azt nem értem, az edző miért 22 perc után reagál arra (ha egyáltalán fog), hogy a Lyon a buszból kilépve 20 méterrel a Barca kapujához közelebb tolta fel a védekezését. Tette mindezt azért, mert észrevette, hogy Rakiticet ismét hátrébb játszatja Vaverde. Ez utóbbit sem értem, láthatóan, mint a Real ellen, tud ő támadást is szervezni.Ronaldinho&Barca írta:Kellene egy frissítés a padról, kérdés ki. Ellaposodtunk a 2. félidőre, ahogyan lenni szokott, jött is a szépítés.
Harom zicceeunk volt...mes írta:Mintha valami rongyos, betoji olasz csapat jatszana. 1-2 golos vezetesnel beallni szepen a kapu ele, felrugni a labdakat, aztan lesz valami...