Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikor ha nem most pihentesse a csapatot az utolso ellen akik 10 serulttel es eltiltottal erkeznek?csababarca írta:Idei szezon tanulsága LE-nek, hogy nincs olyan hogy tanulság.
De nyerünk 3-0ra, Matyi nincs legalább.
Nekem is amúgy, a szélsők feladata ebben a felállásban kulcsfontosságú, és az Arda-Denis duó, hát.. Remélhetőleg az Osasuna védelem ellen ők is elegek lesznek oda.Normandia írta:Nekem ez necces, de a mait hozni kell a sertárosal is.
Nekem ez necces, de a mait hozni kell a sertárosal is.palesz77 írta:Barcelona XI:
Ter Stegen, Mascherano, Pique, Digne, Rakitić, Busquets, Denis Suárez, Gomes, Turan, Messi, Alcacer
VEB, kapcsold ki a TV-t..Jó kis 3-3-1-3.
és tényleg, 4 meccs, 24 lőtt gólrecrea írta:Osasunat amúgy is módszeresen agyon szoktuk otthon verni, sztem most sem lesz másképp.
Attól még most az elmúlt 1 hétben végignyomott 2-szer 180 percet, nem is a könnyebb fajtából, oda is tette magát rendesen. Az Osasuna után pedig hétvégén Espanyol elleni derbi, utána meg a Villarreal jön. Láthattuk már a szezonban sokszor, hogy heti 2-t ritkán bír, az Osasuna meg az a csapat, akik ellen leginkább lehet pihentetni a következő 1-2 hét jelöltjei közül. Lehet mondani, hogy hajrá van, de a nem úgy regenerálódó testet ez pont nem érdekli..Nero. írta:Iniestában mi a logikus? Vmi 600 percet játszott idén. Elfogadhatatlan
Kell az erő a nyári alapozásra.Nero. írta:De miért nem a gálakezdő megy fel? Miert? Egesz évben pihentetve volt mindig mindenki, mire tartalékolunk még?![]()
![]()
Van még 7 meccs kb...Veb a tv előtt, kezdősípszó, Veb kikapcs, elmegy aludni, mi hátradőlve nézzük a gálát.palesz77 írta:Umtitin kívül Alba és SR is eltiltás veszélyben, megy Digne is a kezdőbe szerintem.Ini meg letolt 2 meccset múlthéten, ma tuti nem lesz kezdő a hétvégi csörte előtt.
De az mostanában csak jó ómen, ha te kinyomod a TV-t VEB..
jóvanakkorsohatöbbetnemnézekmeccsetlegyetekboldogokpalesz77 írta:De az mostanában csak jó ómen, ha te kinyomod a TV-t VEB..