Messias2 írta:Csak az a baj, ha Pedro távozna is, akkoris elvileg jönne a helyére Nolito, és hát LE-ből kiindulva valoszínűleg őt fogja eröltetni a fiatalok helyett. Valamint Arda-t is be lehet vetni a szélen.
Legújabb hírek szerint mind Nolito, mind a Barca tagadta volna, hogy megpróbálnánk megszerezni. Olyat is olvastam, hogy Rafinha lesz a 4. számú támadó Pedro távozása esetén. Ezt nem tartom túl jó ötletnek, még ha mostanában szélsőt is játszott eddig, neki inkább a középpályán van a helye..
S.Agüero írta:De Samper és Busi ugyanazon a poszton játszik, tehát egyszerre úgyse lennének pályán. Akkor minek kellene más stílusú vkp?
Ellenféltől, meg meccsszitutól függően lehet, hogy nem az kell majd, amit Busi tud nyújtani, van benne logika, idén is sokszor le lett cserélve Sergio. Viszont Gumbau azon kívül, hogy magas és nagydarab, semmi mással nem tűnik ki. Nem tudok arra amit kértél statot keresni sajna Bob, de az utóbbi pár meccsen látszott, hogy nem nyeri olyan nagy %-ban a párharcait a srác, a testi ereje ellenére sem. Az meg csak hab a tortán, hogy ha letámadják, elég könnyen zavarba hozható, engem nagyon nem nyűgözött eddig le. Gondolom a Masiaval foglalkozó portálok többsége se véletlenül állt értetlenül már azelőtt se, hogy mit keres ő az amcsi túrán, azt meg végképp nem érti senki, hogy miért van miatta jegelve Samper..
Plusz az sem elhanyagolható szempont, hogy a támadásépítés ezen a poszton kezdődik nálunk, Busi hiányát megérezzük szinte minden meccsen. Na most ha itt Gumbau lenne az, akinek nyomás alatt ki kéne hoznia, és gyorsan továbbtennie a labdát..

Samper erre sokkal inkább alkalmas. Értem amúgy a logikát abban, hogy a testi ereje miatt preferálja, csak annyi más szól ellene, hogy nem tudom ezt én személy szerint elfogadni, mint jogos érv..
Bob_Marley írta:Rögzített poszt úgysincs, Samper is a pálya több részén felbukkan, ahogy Gumbau is vagy Busquets is vagy bárki más is. Nem vkp-ról volt szó hanem középpályásról. Szerintem ilyen típusú embert ezért próbálgat Enrique, mert ilyen is kell neki (Pogba-s hírek is erre engednek következtetni).
Nekem ez is +1 amúgy Samper mellett, ő előrébb is meg tudja állni a helyét, jobban is, mint Busi. Gumbau már kevésbé, LA ellen ez látható volt.