Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ok, köszi mindkettőt!fcbarca0827 írta:Meg az Eurosporton.Sztilo írta:Pénteken 12:00kor a digisporton lesz élőbe9Dave írta:Valaki megtudja mondani hogy pénteken hány órakor kezdődik a BL sorsolás és melyik TV adja?
ja meg ott bocsifcbarca0827 írta:Meg az Eurosporton.Sztilo írta:Pénteken 12:00kor a digisporton lesz élőbe9Dave írta:Valaki megtudja mondani hogy pénteken hány órakor kezdődik a BL sorsolás és melyik TV adja?
Meg az Eurosporton.Sztilo írta:Pénteken 12:00kor a digisporton lesz élőbe9Dave írta:Valaki megtudja mondani hogy pénteken hány órakor kezdődik a BL sorsolás és melyik TV adja?
mivel ez speciális fogadás, ezért úgy határozódik meg az odds értéke, ahányan tesznek rájuk. nincs ebbe bunda, csak Interre fogadtak a legtöbben, 4 napja még a OM-ben volt 1,01torrentkiller írta:Igaz, hogy még nincs meg a matek I-em, de annyit tudok ha tényleg véletlenszerűen menne a sorsolás, akkor ugyanakkora szorzónak kellene lennie mindegyiknék. Szóval aprón lehet megbundázva az egész cucc...Ákocka írta: Nézegettem betclicen az oddsokat, és úgy tűnik, hogy a vágyad be fog teljesülni. Csak sejtéseim vannak, de mintha tudnák, hogy melegítik majd az illetékesek a golyókat pénteken:
...
Ákocka írta: Nézegettem betclicen az oddsokat, és úgy tűnik, hogy a vágyad be fog teljesülni. Csak sejtéseim vannak, de mintha tudnák, hogy melegítik majd az illetékesek a golyókat pénteken:
Kivel sorsolják össze a BL-ben a Barcelonát?
Internazionale 1,12
AS Roma 6,00
Milan 6,00
Olympique Lyon 6,00
Marseille 4,50
Arsenal 6,00
Kivel sorsolják össze a BL-ben az Internazionalét?
Schalke 04 7,00
Bayern München 7,00
Real Madrid 7,00
Manchester United 7,00
Chelsea 7,00
Sahtar Doneck 7,00
Barcelona 1,01
Igaz, hogy még nincs meg a matek I-em, de annyit tudok ha tényleg véletlenszerűen menne a sorsolás, akkor ugyanakkora szorzónak kellene lennie mindegyiknék. Szóval aprón lehet megbundázva az egész cucc...Ákocka írta: Nézegettem betclicen az oddsokat, és úgy tűnik, hogy a vágyad be fog teljesülni. Csak sejtéseim vannak, de mintha tudnák, hogy melegítik majd az illetékesek a golyókat pénteken:
...
Nézegettem betclicen az oddsokat, és úgy tűnik, hogy a vágyad be fog teljesülni. Csak sejtéseim vannak, de mintha tudnák, hogy melegítik majd az illetékesek a golyókat pénteken:Rivaldo11 írta:Nagyon szeretném, ha az Inter lenne az ellenfelünk. Lenne mit törleszteni, helyükre rakhatnánk őket végleg. De igazából tökmindegy kit kapunk-ha a jelenlegi formánkat tartjuk.
Ok. Várom már nagyon!messideco írta:Jövő pénteken. Addig izgulhatunk9Dave írta:Mikor derül ki hogy ki ki ellen játszik?
Jövőhét pénteken lesz a sorsolás.9Dave írta:Mikor derül ki hogy ki ki ellen játszik?
Az Intert, a Lyont, a Milant és az Arsenalt többé-kevésbé ismerjük az elmúlt évekből. Legkevésbé talán a Milant, velük 2006-ban futottunk össze, de az Inter is hozhat újat, mivel edzőváltás volt a nyáron. A másik két ellenfelet jobban be tudja mérni Pep, halvány fogalma van arról, hogy játszanak. A legfrissebb élmény az Arsenalról lehet és éppen ezért őket találom alkalmasra, hogy most ellenfelünk legyen. A többiek sötét lovak, de csak addig, amíg ki nem elemzi őket alaposan Guardiola. És mint tudjuk, ez jól szokott menni neki!Sztilo írta:Szerintetek melyik ellenfél lenne a legjobb számunkra? Internazionale, Olympique Lyon, AS Roma, Olympique Marseille, AC Milan, Arsenal
én pont fordítva vagyok ezzel. az arsenal az aki annyira nem vészes idén és tudnak is játszani, nyilván ebben mi vagyunk a jobbak, de velük nem kockáztatnék.ozsimiki írta: Örülnék ha a 16között még egy könnyebb párharc lenne, szóval elkerülném én is az Inter-Milan-Arsenal triót. viszont ha tuti e 3 közül kapnánk,akkor Arsenalnak örülnék a legjobban, nem tudnak bunker focit játszani, így már el is dőlt a párharc előtt a végkimenetele a dolgoknak, míg azért a két olasz bagázs képes a leggusztustalanabb dolgokra is a siker érdekében.
én is így gondolom.socio66 írta:én az egyik franciával kezdenék,esetleg a rómával,a többi azért jó kis csapat.
nem azt mondom hogy veszélyesek ránk,de ha lehet inkább a könnyebb jöjjön.