Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Mindkettőt akartam írni nem mindenkinélt. De lényeg a lényeg hogy egy olyan szétesett csapat mint mi voltunk akkortájt az Arsenal gyors játékának fekszik legjobban az egész mezőnyből.sjd írta: Nem hiszem, hogy pont az Arsenal büntetne, ők nem tudják azt a bunkerfocit játszani, ami a kiejtésünkhöz kell, így a "lőj több gólt, mint az ellenfél" aranyszabály érvényesül, ebben viszont mi vagyunk a jobbak (persze csak akkor, ha nem hagyjuk ki a ziccereket)
Nem hiszem, hogy pont az Arsenal büntetne, ők nem tudják azt a bunkerfocit játszani, ami a kiejtésünkhöz kell, így a "lőj több gólt, mint az ellenfél" aranyszabály érvényesül, ebben viszont mi vagyunk a jobbak (persze csak akkor, ha nem hagyjuk ki a ziccereket)gergo9 írta: Viszont az Arsenal mindenkinél jobban büntetheti az olyan mély visszaesést.
Ha rossz formában lesz a csapat akkor ésszel kell élni, és biztonsági játék kell Londonban.
kristop írta:igaz, hogy részegen néztem őket, de szinte biztos vagyok benne, hogy aláztuk az első meccsen is az arsenalt. nem akkor játszottuk az elmúlt három év egyik legjobb félidejét?Érdekes lesz a Barca-Arsenal. Tavaly az első meccsen megszenvedtünk ellenük,viszont a 2ik meccsen Messi kitömte őket.Mindenesetre várom már!
És mindig pont ugy esett hogy a 16között az első meccsen jelentős problémáink voltak (Lyon-ba szinte lefociztak minket 40percig) majd a visszavágón mind2x fényesre suvickoltuk az ellenel a Camp Nou-t.Fecooo írta:....
igaz, hogy részegen néztem őket, de szinte biztos vagyok benne, hogy aláztuk az első meccsen is az arsenalt. nem akkor játszottuk az elmúlt három év egyik legjobb félidejét?Érdekes lesz a Barca-Arsenal. Tavaly az első meccsen megszenvedtünk ellenük,viszont a 2ik meccsen Messi kitömte őket.Mindenesetre várom már!
Szerintem itt az eurobarcán elég hamar fent lesz az eredmény. A legbiztosabb talán az, ha lebeszéled egy közeli ismerősöddel, hogy megírja neked, vagy te felhívod őt.Leomessi14 írta:Nem tudja valaki,hogy mobilon hol lehet megnezni a sorsolas eredmenyet?Nem leszek gepkozelbe.Sajnos nem minden site jon be(pld. UEFA nem).
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!messideco írta:Egy hete ezt hangoztatomFernando írta:Van egy olyan érzésem, hogy a Milan lesz az ellenfelünk.
Még várom az Inter-Realt és az Arsenal-Bayernt
"véletlenül" kapjuk őket..Fernando írta:Van egy olyan érzésem, hogy a Milan lesz az ellenfelünk.
Hetek óta értük imádkozom, hogy kiüthessük őket.fcbarca0827 írta:Amúgy az Intert fogjuk kapni,