Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG, tavaly az ilyen meccseken úszott el a bajnokság, Neymarostól, Messistől, Suarezestől. Lehet nem olyan kreatív elöl a játék, de mindenki szakad mega pályán és ez egyenlőre hozza a meccseket. Ilyennek is tudni kell lennünk. Nyertünk és most ez a lényeg.LG írta: Fel lehet így is fogni, én csak azt nem értem, hogy ebben a meccsben valaki aki 3 ponton kívül más pozitívumokat is látott, nem pedig a tavalyi szezon nagy részére jellemző szenvedést.
egyetertek. kozhely, kozhely, de igy lehet bajnoksagot nyerni, a real is megmutatta. nem hittem, hogy befuthatnak a vegere, de miutan mar egymas utan szenvedtek ki a meccseket a bajnoksagban sikerult osszeallniuk tavaszra. es ahogy irod, nalunk legalabb a dominancia megvolt a betis ellen is, meg most is. az mar egy mas kerdes, hogy baromi unalmas, kreativitast nelkulozo tamadojatekunk volt. varjuk dembelet, suarezt, iniesta formajat, semedot meg hogy valverde otlete osszealljon.Rivaldo11 írta:Ezzel az a bajom, hogy a Real tavalyi meccseinek kb a 80%-án ezt lehetett érezni. Szenvedős, kilátástalan játékukkal, uccsó perces góljaikkal, néha még a dominancia sem volt meg. Ehhez képest mi itt ma daráltunk végig, és azért azt érezni lehetett, hogy nem fogja ezt bírni végig az Alaves.
Fel lehet így is fogni, én csak azt nem értem, hogy ebben a meccsben valaki aki 3 ponton kívül más pozitívumokat is látott, nem pedig a tavalyi szezon nagy részére jellemző szenvedést.Rivaldo11 írta:Ezzel az a bajom, hogy a Real tavalyi meccseinek kb a 80%-án ezt lehetett érezni. Szenvedős, kilátástalan játékukkal, uccsó perces góljaikkal, néha még a dominancia sem volt meg. Ehhez képest mi itt ma daráltunk végig, és azért azt érezni lehetett, hogy nem fogja ezt bírni végig az Alaves.LG írta: Nem értek egyet, ezt a csapatot ma komolyabb csapat simán elkente volna több góllal, Kutinnyóstól, Dembeléstől, mindenestül. Egy rohadt képzetlen ellenféllel játszunk, és még így is szenvedünk.
Különben is...mindig azt a derbit kell hozni, amit épp játszik a csapat.
Ezt csak Barca szurkolóként érzed így. A tavalyi szezonban mi sem panaszkodhattunk a szerencsére, vagy a játékvezetésre, de eddig az újban sem. Ma is két malac gólt lőttünk, a játékvezetés is inkább minket segített, a szuperkupán meg egyértelmű úgy gondolom, hogy korrekt játékvezetéssel jóval nagyobb verést kapunk, bár így is meglehetett volna, ha a Real nem vesz vissza.Amúgy én szentül hiszem Perec megvette a sorsot is. A realnál mázlistább csapat nincs a földön. Kb fele energiával érnek el mindent mint mások évek óta.
Viszont küzdeni tudnak mi meg ezt felejtettük el az utóbbi pár évben. Pep távozása óta.
Amúgy én szentül hiszem Perec megvette a sorsot is.markionni írta:Nem inkabb 99%-ban? Na ez az amit Real-fobianak hivnak nalad.Rivaldo11 írta:Ezzel az a bajom, hogy a Real tavalyi meccseinek kb a 80%-án ezt lehetett érezni. Szenvedős, kilátástalan játékukkal, uccsó perces góljaikkal, néha még a dominancia sem volt meg. Ehhez képest mi itt ma daráltunk végig, és azért azt érezni lehetett, hogy nem fogja ezt bírni végig az Alaves.
Nem inkabb 99%-ban? Na ez az amit Real-fobianak hivnak nalad.Rivaldo11 írta:Ezzel az a bajom, hogy a Real tavalyi meccseinek kb a 80%-án ezt lehetett érezni. Szenvedős, kilátástalan játékukkal, uccsó perces góljaikkal, néha még a dominancia sem volt meg. Ehhez képest mi itt ma daráltunk végig, és azért azt érezni lehetett, hogy nem fogja ezt bírni végig az Alaves.LG írta: Nem értek egyet, ezt a csapatot ma komolyabb csapat simán elkente volna több góllal, Kutinnyóstól, Dembeléstől, mindenestül. Egy rohadt képzetlen ellenféllel játszunk, és még így is szenvedünk.
Ezzel az a bajom, hogy a Real tavalyi meccseinek kb a 80%-án ezt lehetett érezni. Szenvedős, kilátástalan játékukkal, uccsó perces góljaikkal, néha még a dominancia sem volt meg. Ehhez képest mi itt ma daráltunk végig, és azért azt érezni lehetett, hogy nem fogja ezt bírni végig az Alaves.LG írta: Nem értek egyet, ezt a csapatot ma komolyabb csapat simán elkente volna több góllal, Kutinnyóstól, Dembeléstől, mindenestül. Egy rohadt képzetlen ellenféllel játszunk, és még így is szenvedünk.
LG írta: Nem értek egyet, ezt a csapatot ma komolyabb csapat simán elkente volna több góllal, Kutinnyóstól, Dembeléstől, mindenestül. Egy rohadt képzetlen ellenféllel játszunk, és még így is szenvedünk.
Nem értek egyet, ezt a csapatot ma komolyabb csapat simán elkente volna több góllal, Kutinnyóstól, Dembeléstől, mindenestül. Egy rohadt képzetlen ellenféllel játszunk, és még így is szenvedünk.palesz77 írta:Egyetértek, ezeket a nincs taktika hsz-eket nem is értem, de mindegy is. Az alapok szerintem jók, csak a kreatív játékosokra lenne szükség a gépezetbe. De nekem ez eddig biztató, csak kell még a minőség a csapatba.kristop írta:szerk: egyebkent ezek az alapok tetszenek amugy valverdetol. csak tenyleg erzodik, hogy hianyik elolrol 2-3 ember.
Egyetértek, ezeket a nincs taktika hsz-eket nem is értem, de mindegy is. Az alapok szerintem jók, csak a kreatív játékosokra lenne szükség a gépezetbe. De nekem ez eddig biztató, csak kell még a minőség a csapatba.kristop írta:szerk: egyebkent ezek az alapok tetszenek amugy valverdetol. csak tenyleg erzodik, hogy hianyik elolrol 2-3 ember.
Igen, ez így érthető is lenne. Azért remélem Semedo nem dől ki hosszabb időre, és akkor SR-t többnyire a kp-n láthatjuk.Grimaldo írta:És ez is történik,szeirntem helyesen ispalesz77 írta:Ha SR lesz a jobbhátvéd, az egyetlen logikus magyarázat nekem, hogy Vidalban totál hitét vesztette ott Valverde, és élesben megnézné magának Robit ott, ha nem lenne majd Semedo.
Amúgy tetszik a csapat, hasonló focit várok, mint a Betis ellen, kicsit több kreativitással Ininek hála.,Vidal meg talán jobb szélső csereként még hasznos is lehet.
És ez is történik,szeirntem helyesen ispalesz77 írta:Ha SR lesz a jobbhátvéd, az egyetlen logikus magyarázat nekem, hogy Vidalban totál hitét vesztette ott Valverde, és élesben megnézné magának Robit ott, ha nem lenne majd Semedo.
Amúgy tetszik a csapat, hasonló focit várok, mint a Betis ellen, kicsit több kreativitással Ininek hála.