Élő közvetítések
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jókor akarja Semedot már
- Nervo
- Capitá del Barça
Ernő Bá sztem Pepnek vagy Kloppnak még a cipőfűzőjét sem kötheti be.
A livepool hol költött annyit igazolásra mint ernő, és milyen csapatuk van emberek!!!

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2019.05.07. 22:23:46-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Nah menjetek a fa.ba...Coutinho húzhat vissza Angliába!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
mennyből a pokolba csapó 2.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Nem gondoltam volna hogy Róma után megint megcsináljuk. Remélem ezek után legalább EV elmegy ezzel a taktikájával együtt minél messzebb
Vagy elkezd végre Messi focizni vagy vége:)
"Mondanám hogy igyunk rá, de nem. Döglött lóba nem rúgunk Bale!"
Várható volt, nincs ebben semmi meglepő...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Gyönyörű. Veressünk még velük 8-at, és hagyunk ki 20 helyzetet
Nehogy cseréljünk aztért
Nehogy cseréljünk aztért
Nem gondolom, hogy okosabb vagyok Nálad, nem azért kérdezem:herlius írta:Valaki nálam okosabb azért elmagyarázhatná, hogy mi a gond Coutinho-val, azon kívül, hogy manapság reflexből szidja mindenki, akárhogy játszik. Én úgy látom, hogy elég sok területet nyit a bal oldalon, ahova beívelgetjük a labdát, csak nyilván ezeket elég sokszor lefülelik a Pool védők, másrészt ritkán jön a segítség is. Szerintem abszolút van potenciál a játékában, csak egyelőre annyi történik, hogy a hazaiak iszonyat mennyiséget futnak és egyelőre mindenhova odaérnek. Ritkán tudunk tisztán kapu elé érni, mert 7-8 ember azonnal visszazár, ez pedig nem érzem úgy, hogy Coutinho hibája lenne.
Miért nem futja meg ezen a meccsen az Általad említett iszonyú mennyiség felét?
Volt egy lövése, gyakorlatilag ziccerben. Mindösszesen egyszer jött vissza a saját 16-osra, vakon rúgta ki a labdát, ellenfélhez.
Nyugi mindjárt cserélünk,lassan 60. perc. 

Ne cserélj!!!!!
-
- Director del Fútbol
gratulálok

Anyám...

Menjünk vissza az öltözőbe
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Vége.
Szép volt ma is.
Szép volt ma is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Vége
Szanalooom
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na ezt kellett volna elkerülni..És jöhet a kérdés..Vissza álljanak vagy akarjanak az idegenbeli gólért? pfff
Gratulálok. Megint Alba. Hihetetlen. 35 perc van hátra, sok szerencsét.
Alba mit művel ma? Helyzeteket be kéne rúgni, velük meg nem rúgatni...