Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi megvanNorton írta:Elvileg ezen a linken kell hogy menjen: http://www.ustream.tv/channel/filemontv4#flashWrapperHunter91 írta:Nekem nem megy.
Feljön egy ablak hogy mentés vagy megnyitás.
Ha lementem akkor sem jó,ha megnyitom akkor sem.
Elvileg ezen a linken kell hogy menjen: http://www.ustream.tv/channel/filemontv4#flashWrapperHunter91 írta:Nekem nem megy.
Feljön egy ablak hogy mentés vagy megnyitás.
Ha lementem akkor sem jó,ha megnyitom akkor sem.
Van a linkek között olyan amihez semmi.Hunter91 írta:Milyen program kell a rojadirectás Barca meccshez?
Olazábal - Ilie, Sergi Gómez, Bartra, Planas - Víctor Vázquez, Rueda, Sergi Roberto - Benja, Soriano, Nolitobarcalaci84 írta:én is hallottam, még a szagát is majdnem éreztemNorton írta:Most már nálam is. Tévéről megy az egész és egy webkamerával van véve. Elég durva az előbb úgy hallottam beleböfögött. xDbarcalaci84 írta:nálam megy , és jó látni , hogy a fiatalok játéka is mennyire hasonló a nagy csapatéhoz...eddig elég jól nyomják...![]()
Egy csapat összeállítást tudnál adni?
én is hallottam, még a szagát is majdnem éreztemNorton írta:Most már nálam is. Tévéről megy az egész és egy webkamerával van véve. Elég durva az előbb úgy hallottam beleböfögött. xDbarcalaci84 írta:nálam megy , és jó látni , hogy a fiatalok játéka is mennyire hasonló a nagy csapatéhoz...eddig elég jól nyomják...
Most már nálam is. Tévéről megy az egész és egy webkamerával van véve. Elég durva az előbb úgy hallottam beleböfögött. xDbarcalaci84 írta:nálam megy , és jó látni , hogy a fiatalok játéka is mennyire hasonló a nagy csapatéhoz...eddig elég jól nyomják...
Nekem sajnos nem tölti azt be.barcalaci84 írta:rojadirecta-n találtam , de elég gáz minőség, de megnézzük...Norton írta:Tud valaki linket adni a 18:00kor kezdődő Barca Atlètic Poli Ejido meccshez?
A tét a másodosztály.
rojadirecta-n találtam , de elég gáz minőség, de megnézzük...Norton írta:Tud valaki linket adni a 18:00kor kezdődő Barca Atlètic Poli Ejido meccshez?
A tét a másodosztály.