Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
MessiNeymarSuarez írta: Coutinho kizárt, még nem edzett a társakkal, egy kiszivárgott kép szerint a jövő heti Alaves elleni bajnokin lép pályára először.
Mivel Coutinho sérült, én is.Samper írta:Konkréten Minára tippelnék.
Coutinho kizárt, még nem edzett a társakkal, egy kiszivárgott kép szerint a jövő heti Alaves elleni bajnokin lép pályára először.Samper írta:Míg van, aki már előre iszik a Griz bőrére, engem az érdekel, hogy mikor és hogyan lép pályára a két idei igazolásunk. Ma kiderül, hogy ki kerül be a holnapi keretbe. Nem lennék meglepve, ha a kettő egyikét már holnap becserélné Valverde. Konkréten Minára tippelnék.
Leírod, hogy egy stabil középpályát favorizált és igaza volt, utána meg, hogy Gomes gyeenge volt, még Alba sem tudott tőle fickándozni.rikko írta:Köszönöm a válaszokat. Értem már mi volt a gond szerintetek. Viszont ki a francot kellett volna bedobnia, hogy jobban működjön az egész? DS-t ? Vagy a sérült Iniestát ? Vagy a nemrég felépült Dembelét kellett volna erőltetni ezen a moslék talajon. Én azt gondolom, hogy nem akart kockáztatni, de mivel nem állt jól a szénánk megtette amit megkövetelt a haza.
Egy stabil középpályát favorizált 433-al szemben. Az eredmény őt igazolja. Igaz kellett a változtatás, de már akkor visszajöttünk a meccsbe, amikor nem jöttek be az emberek.
Paula lehet nem játszott nagy meccset, de megint gólt lőtt.
Alba sem fickándozott, mert Gomes ott totyorgott előtte. Gomes-t nagyon gyorsan el kell passzolni, igaz néha vannak villanásai, de összességében betli.
ezt tenyleg nagyon nehez lehet eltalalni, mert fontos golokat lo folyamatosan, de az is siman elkepzelheto, hogyha nem o kezdene, akkor nem is lennenk raszorulva a fontos goljaira, mert nelkule jobban tudnank uralni a meccset. de ennek az ellenkezoje is, lehet nelkule meg ennel is jobban szetfutottak volna minket, es 2-0al fordulunk.palesz77 írta:Nem utálkozásból mondom, de pont ezért kétélű fegyver Paulinho. A szokásos gólját meglőtte, de uralni se tudtuk a meccset amíg a pályán volt. Rendszeresen ez van amúgy, meg lehet nézni, hogy a legjobban akkor játszottunk a szezonban, amikor ő nem kezdett. Egyik kezével ad, a másikkal elvesz, most is jól kijött ez szerintem
Ez abszolút igaz. A Classicon is már ezt éreztem. Okos, taktikus, nem fél óra alatt akarja megnyerni a meccset, hanem 90 alatt. Tudja, hogy ha kell, akkor kivárunk és a végén lőjük el a puskaport. Nagyon taktikus ember, Luchoval tegnap a 2-0 után kaptunk volna még egy 3.-at is sajnos... Tavaly láthattuk, hogy volt olyan, amikor az elején lőttünk 2 gólt, aztán unalom, tili-toli,aztán kiegyenlítettek, de nem tudtunk már felpörögni, a végén meg ki is kaptunk.... Most a Real tolja ezt. Az elején ha összejön, akkor gála, ha nem akkor teljesen beleszürkülnek és zakó a vége.hau30 írta:Abszolút jogos amit írsz, de szerintem az a nem mindegy,hogy az a soci dominancia kialakítás mennyibe fájt nekik,úgy az 50.perc környékén. Közük nem volt onnantól a játékhoz, mert sokat kivett belőlük fizikálisan az első félidő. Én szerintem EV direktbe így építit fel ezeket a keményebb meccseket. A legtöbb 2. félidei minőségi javulás nem csoda eredménye,hanem full tudatosba nyomja. Miután kimerült az ellenfél, EV kicsit finom hangol a taktikán ilyen-olyan húzásokkal és mi csak azt látjuk az ellenfél milyen gyengusz lett. Aztán gurítunk 3-4-et, ha a helyzet azt kívánja.visca el barca írta:így is megtették, semmit nem ért a 4 "fizikális" középpályás
Abszolút jogos amit írsz, de szerintem az a nem mindegy,hogy az a soci dominancia kialakítás mennyibe fájt nekik,úgy az 50.perc környékén. Közük nem volt onnantól a játékhoz, mert sokat kivett belőlük fizikálisan az első félidő. Én szerintem EV direktbe így építit fel ezeket a keményebb meccseket. A legtöbb 2. félidei minőségi javulás nem csoda eredménye,hanem full tudatosba nyomja. Miután kimerült az ellenfél, EV kicsit finom hangol a taktikán ilyen-olyan húzásokkal és mi csak azt látjuk az ellenfél milyen gyengusz lett. Aztán gurítunk 3-4-et, ha a helyzet azt kívánja.visca el barca írta:így is megtették, semmit nem ért a 4 "fizikális" középpályáshau30 írta:A socik egy fizikálisan erőteljes középpályával álltak fel és,ha ezzel szemben egy ilyen időjárási körülmények közé felraktál volna egy nem 100%-os Init ,akkor konkrétan felzazábáltak volna minket.
Teljesen igaz!!!palesz77 írta:....
így is megtették, semmit nem ért a 4 "fizikális" középpályáshau30 írta:A socik egy fizikálisan erőteljes középpályával álltak fel és,ha ezzel szemben egy ilyen időjárási körülmények közé felraktál volna egy nem 100%-os Init ,akkor konkrétan felzazábáltak volna minket.
Való igaz, hogy a 4 középpályás egyike se alkalmas labdakihozatalra, de a padról se nagyon volt más választása. Középpályára Gomes helyett maximum DS volt a kispadon, aki kb. ugyanakkora dupla 0. Dembelét meg gondolom nem akarta ilyen talajon kezdetni.visca el barca írta: felálltunk 4 "buta" középpályással, akik közül senki nem tudta sem megtartani a labdát, sem megjátszani azt előre. ebbe a csapatba, hogy tudjunk labdát tartani, meg előrefelé játszani mindig kell egy iniesta kaliber, különben az van mint tegnap hogy egyszerűen nem tudjuk kihozni a labdát. a második félidőre annyi változott, hogy mindenki fentebb lett tolva 15-20 méterrel és így könnyebben mentek előre a zsugák. iniesta nem tudom mennyire volt sérült, de legkésőbb a szünetben be kellett volna hozni. vagy dembelét és átállni a 4-3-3-ra hátrányban. lehet ha a szünet 2-0 akkor meg is lépi.
4 középpályás, Gomes majdnem végig fent maradhatott, Paulinho vhogy idegen testként hatott a pályán... lehet érdemesebb lett volna kipróbálni a 3-5-2-t Robival és Albával, hogy legyen elég támogatás Messinek és Lalyosnak.rikko írta:visca el barca írta:EV viszont nem jól meccselt, már szünetben cserélnie kellett volna, szerencséje h a játékosok összekapták magukat és megmentették a se**ét.
Ezt kifejtenéd, mert már nem az első hasonló hsz-t olvasom.
Nem kötekedni akarok, csak kiváncsi vagyok mi volt kirívó EV taktikájában ?
Közben meg a 4, elvileg védekezésben és fizikálisan kiváló kp között úgy forgolódott Canales meg Jose, mint én a kiscsoportosok között. Eszetlen, ahogy megtartották a labdát. Paula meg szépen végignézte a gólt. Írtam meccs elott is, h a várható kontrák miatt Dembelet nyomnám inkább, mivel az elsőben labda sem volt nálunk, sztem indokolt lett volna.visca el barca írta:felálltunk 4 "buta" középpályással, akik közül senki nem tudta sem megtartani a labdát, sem megjátszani azt előre. ebbe a csapatba, hogy tudjunk labdát tartani, meg előrefelé játszani mindig kell egy iniesta kaliber, különben az van mint tegnap hogy egyszerűen nem tudjuk kihozni a labdát. a második félidőre annyi változott, hogy mindenki fentebb lett tolva 15-20 méterrel és így könnyebben mentek előre a zsugák. iniesta nem tudom mennyire volt sérült, de legkésőbb a szünetben be kellett volna hozni. vagy dembelét és átállni a 4-3-3-ra hátrányban. lehet ha a szünet 2-0 akkor meg is lépi.rikko írta:Ezt kifejtenéd, mert már nem az első hasonló hsz-t olvasom.
felálltunk 4 "buta" középpályással, akik közül senki nem tudta sem megtartani a labdát, sem megjátszani azt előre. ebbe a csapatba, hogy tudjunk labdát tartani, meg előrefelé játszani mindig kell egy iniesta kaliber, különben az van mint tegnap hogy egyszerűen nem tudjuk kihozni a labdát. a második félidőre annyi változott, hogy mindenki fentebb lett tolva 15-20 méterrel és így könnyebben mentek előre a zsugák. iniesta nem tudom mennyire volt sérült, de legkésőbb a szünetben be kellett volna hozni. vagy dembelét és átállni a 4-3-3-ra hátrányban. lehet ha a szünet 2-0 akkor meg is lépi.rikko írta:Ezt kifejtenéd, mert már nem az első hasonló hsz-t olvasom.