Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Én nem tudom mi történt de az elején letámadtunk csapat szinten volt ötlet kreativitás lövés helyzet minden.... eltelt 15-20 perc és megálltunk nincs mozgás, nincs másodpercekre sem nálunk a labda, rugdossuk fel vaktába villareal irányít csoda hogy azóta nem vezet de ha ez így megy tovább lesimáznak minket nem is kérdés. Vagy nekilátunk és futunk mozgunk vagy nem is tudom mit akarunk 7-10 helynél előbb nem végzünk Xavi ide Xavi oda......
Nem tudunk közel 100%-os helyzeteket sem értékesíteni a meccs első harmadában, így a félidőre mindig elfogy a lendület. Idén egyszerűen nem tudunk gólt szerezni, ettől aztán felbátorodnak az ellenfelek.
Depayt le kéne venni, a kapura gyakorlatilag veszélytelen, Xavinak ki kell találnia valamit a második félidőre, mert ez így elég reménytelen .
Teljesen szét vagyunk esve. Sz*r kimondani, de ha nem tudnám, hogy Xavi az edző, siman azt gondolnám, hogy ez még a Koeman éra.
1-2 hónapig még az...
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025