2018.05.06. 23:06:49
Az első félidő kimagasló legjobbja Piqué előtt Sergi Roberto volt, végül is Piqué hozta a kimagasló szintet. Ő a meccs embere. Suárez is kimagasló volt, attól függetlenül hogy a második félidőben elfáradt. Umtiti a félidőig túl gyakran vesztette el a fonalat.
Messi és Iniesta volt halvány a nagyok közül, Coutinho a félidő végére nyugodt meg, addig nagyon súlytalan volt.
Valverde közepes meccset hozott, néha a játékosok voltak rohadt szétesettek, az első félidő második fele borzalmas volt.
Ernesto három nagy hibát vétett :
-Coutinho simán kezdhetett volna Nacho oldalán, amivel óriási előnyünk lehetett volna.
- Init nem kellett volna ilyen hamar lehozni, attól hogy nem tudott klasszist hozni, mégiscsak utolsó klasszikus.
- Ennek a meccsnek is az a tanulsága, hogy hülyén rotál.
A bíró vicc, ami főleg a kiállítás miatt történt, mármint azzal hozta magát ebbe a helyzetbe.
Összességében csalódott vagyok, mert egy nem túl erős, fáradtabb Madrid ellen otthon ilyen első félidő után (jobbak lettek), nagyon kellett fernandez és cr kiállása a győzelemhez. Ez annak függvényében, hogy az utolsó igazán tétmeccs volt, nekem kevés, én azt vártam volna, amit 15 percig csináltak: fantasztikus hangulatban, tét nélkül, otthon, bajnokként, megverni őket, de nagyon.
Visca el Barça.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
torrestoni 2018.05.06. 23:08:54-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton