Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Hát Sajnos az ncore accot valaki hamar lenyúlta :/
Szép meccs volt a fiúk megérdemelték Szerintem jővőre címet fognak védeni.
- detabarca
- Capitá del Barça
Elég mámoros hangulatban voltam én is, és a félmeztelen férfitestek amúgy se ragadnak meg a fejemben, szóval nem emlékszem, de valszeg láttalak.bence-barca írta:Lehet láttál, végén mikor kupaátvétel volt levettem a mezemet és félmeztelenül voltam. Szerintem csak én voltam ott ilyen hülye, úgyhogy akár emlékezhetsz rám

Én a Campeonest kezdtem el üvölteni a kupaátadás előtt, amit át is vett a többi szimpatizáns, meg Messiztünk is egy kört, de sok tényleg nem maradt meg a meccs utáni pillanatokból

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
(Johan Cruyff)
-
- Llegenda del Barça
Lehet láttál, végén mikor kupaátvétel volt levettem a mezemet és félmeztelenül voltam. Szerintem csak én voltam ott ilyen hülye, úgyhogy akár emlékezhetsz rámdetabarca írta:Ott voltam, hogy lássam hazasunnyogni az angolfanokatbence-barca írta:Amúgy tegnap volt valaki innen RIO-ban meccset nézni? Ha igen merrefele ült?
Nem volt foglalásunk, úgyhogy az asztalok mögé vittünk magunknak székeket és onnan néztük. Meccs végén előrementünk ünnepelni. Kajabáltunk és ugráltunk egy kört, csak sajnos kevés Barcás volt...Ennek ellenére nem bántam meg, hogy ott néztem.

- detabarca
- Capitá del Barça
Ott voltam, hogy lássam hazasunnyogni az angolfanokatbence-barca írta:Amúgy tegnap volt valaki innen RIO-ban meccset nézni? Ha igen merrefele ült?

Nem volt foglalásunk, úgyhogy az asztalok mögé vittünk magunknak székeket és onnan néztük. Meccs végén előrementünk ünnepelni. Kajabáltunk és ugráltunk egy kört, csak sajnos kevés Barcás volt...Ennek ellenére nem bántam meg, hogy ott néztem.
(Johan Cruyff)
(Johan Cruyff)
Megjegyezném az ünneplő fórumozóknak, hogy az FC BARCELONA BORGES - Ciuldad Real kézilabda BL döntő a félidőben 14-10 Nagy Laciéknak, szóval hatalmas dolog lenne a szakosztálynak, az egész klubnak, a városnak és nekünk is, hogy 2 napon belül 2 BL cím születik 

-
- Llegenda del Barça
Amúgy tegnap volt valaki innen RIO-ban meccset nézni? Ha igen merrefele ült? 

- Chelsea-Barca fan
- Barça C
Messi foldonkivuli tudassal rendelkezik.. Megmutatja minden meccsen.. 

http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/l ... recte.htmlIlúvatar írta:Mi a helyzet az élőközvetítéses buszos menettel? már 5 óra van...
páháncójj

-
- aka Game90
Egyszerűen zseniális volt a tegnapi meccs, ennél jobban már nem lehet játszani. Mindegyik játékos 10/10-et érdemel.
A világ 2. legjobb csapatának tartott ManUnited-et simán vertük, momentumuk nem volt a 2. félidőben, csak a gólkülönbség volt a kérdéses. SAF taktikája pedig nem volt a legjobb.
A tegnapi döntő azért benne van az elmúlt 5 év top 3 Barca meccsei között.
"Kis" olvasnivaló:
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... zta_vagas/
"Zárásnak még annyit hozzátennék, hogy szeretnék én is Magyarország Miniszterelnöke lenni, hogy alanyi jogon járjon a VIP box a BL–döntőn, ezért kérlek titeket, ha három év múlva meglátjátok a nevemet a szavazócédulán, gondoljatok arra, hogy mennyire szükségem van rá."
A világ 2. legjobb csapatának tartott ManUnited-et simán vertük, momentumuk nem volt a 2. félidőben, csak a gólkülönbség volt a kérdéses. SAF taktikája pedig nem volt a legjobb.
A tegnapi döntő azért benne van az elmúlt 5 év top 3 Barca meccsei között.
"Kis" olvasnivaló:
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... zta_vagas/

"Zárásnak még annyit hozzátennék, hogy szeretnék én is Magyarország Miniszterelnöke lenni, hogy alanyi jogon járjon a VIP box a BL–döntőn, ezért kérlek titeket, ha három év múlva meglátjátok a nevemet a szavazócédulán, gondoljatok arra, hogy mennyire szükségem van rá."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.05.29. 17:18:59-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- detabarca
- Capitá del Barça
Gyönyörű volt a tegnap este, életem legfinomabb söreit kortyolgathattam el meccs közben és után! Emlékezetes pillanatokból nem volt hiány, bennem egy szituáció miatt van egy kisebb tüske. Az a szabadrúgás kombináció, amikor a United nyomozni se tudta a labdát és Pedrito épphogy csak nem érte el....hát az gólnak volt megírva a sors könyvében, csak elaludt a rendező....
Összességében még mindig nem tudom felfogni mekkora csodát vitt véghez a csapat idén és az elmúlt években.
(külön öröm, hogy az összes bohócligázó és színészválogatottozó angolfan jó mélyre ásta magát a föld alá és ott kussol - remélem mikor előjönnek, akkor is kicsi marad a szájuk)
Összességében még mindig nem tudom felfogni mekkora csodát vitt véghez a csapat idén és az elmúlt években.
(külön öröm, hogy az összes bohócligázó és színészválogatottozó angolfan jó mélyre ásta magát a föld alá és ott kussol - remélem mikor előjönnek, akkor is kicsi marad a szájuk)
(Johan Cruyff)
(Johan Cruyff)
- Deus
- Boixos Nois
Bocsi, hogy nem válaszoltunk, erre mert mindenki részeg volt az örömtől kb...Krojf írta:Aki még nem olvasta...Krojf írta:Üdvözletem Drága Komák!
K.
K.

Csak ugyanazt tudom mondani, hogy véredben van vers írás

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Aki még nem olvasta...Krojf írta:Üdvözletem Drága Komák!
A helyzet korántsem fonák!
Én vagyok Palócföld vidámja,
Mert a miénk lett a Bajnokok Ligája!!!
A pofámról ugyan lesül a bőr,
Mert a Paulanerbe én foglaltam először,
De a melóm nem engedett sehova,
Hogy húzza meg a mozit a Jehova!
Mikor Vityánk a sípjába fújt,
Éreztem a hátamon a történelmi súlyt,
Hogy újra előttünk az esély
És a sikerre az esély nem csekély!
Aztán gurított egy szépet Pedrito,
Még lesről Rooney volt kedvtiló,
De Leonak elsült drága arany lába
Majd az MU-harakiri bedőlt egy Villába.
Innentől röhögve végeztem a melót,
Az MU-fanoknak mondtam egy "Helló!"-t,
Végigizgultam a maradék perceketű
És láttam királlyá változni pár herceget.
Örüljünk öblösen, kurjantsunk velősen,
Ez a CSAPAT tartson minket bivalyerősen!
Boruljunk le Előttük, legyen bennünk alázat,
Mert ismét egész Európát érte gyalázat!!!
K.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
én is. akkor kiderülne,hogy 2 vagy 3-4 csapat esélyes a bl-re. szerintem a mu lett volna az esélyesebb,de talán majd jövőre kiderüld írta:Kicsit különben sajnálom, hogy a Real nem került össze a Manchesterrel időközben. Most nem a "nem kerültek össze komoly csapattal" mantra miatt, csak tényleg jó lett volna megnézni, hogy mit tudnak összehozni az angolok ellen. Idén ez a 3 csapat az, akiket a legerősebb résztvevőknek lehetett tekinteni és ki is hozták azt magukból.
Kicsit különben sajnálom, hogy a Real nem került össze a Manchesterrel időközben. Most nem a "nem kerültek össze komoly csapattal" mantra miatt, csak tényleg jó lett volna megnézni, hogy mit tudnak összehozni az angolok ellen. Idén ez a 3 csapat az, akiket a legerősebb résztvevőknek lehetett tekinteni és ki is hozták azt magukból.
ki írta,hogy gyenge teljesítménnyel verte a barca a realt?Léfe írta:Jó vita alant. Ha a Barca gyenge teljesitménnyel verte a Reált akkor ez is elégvolt. Mit ér akkor a Reál ?
olvass és értelmezd
-
- Director del Fútbol
Az a helyzet hogy végig kéne nézni az őszi meccs előtti fordulókat meg tavasszal ugyanezt és akkor talán megértenéd miről beszélünk.daffy írta:ezzel nem lehet takarózni. nem fogja senki megvárni míg felpörögtök. csodapep feladata azt elérni,hogy a legjobbkor legyen a legjobb formában a csapat. sikerült és bl-t hozott. mind1 hogy hány %os volt a barca a klasszikusokon.
nem fognak mindig 100%ot adni,így ezzel foglalkozni is kár. ha 60% és úgy kapnak ki,az nem a madrid hibája. több sanszunk volt,ezt bizonyítják a kapott gólok,a kupa,stb. carrick és giggs hol fogta volna meg a barca kp-ját? sehol... rossz volt a mu taktikája. a real fociban nem fogja meg a barcát,de nem is kell a kupához. ha csak az eredmény számítana,akkor tapsolnék neki,mert verekedéssel is lehet nyerni és abban a real a "jobb". jövőre ugyan ez lesz
meg lett ölve a játék,az a helyzet. ott nem a barca tartalékolt,hanem teljesen tanácstalan volt. nem 50%on pörgött,hanem nem tudott mit kezdeni 11 védő ellen. nem kell mindenbe a szépet látni.
Nem tartalékolásról volt szó hanem arról hogy extra szűk keret végletekig elcsigázva két olyan támadóval akik hónapos góltalanságba szenvedtek.
Ez tény. Nem takarózás.
"csodapep" eddigi két évében mindkétszer megcsinálta hogy a legfontosabb meccsekre csúcsra járatta a csapatot most a fáradtság miatt a klasszikusokra nem jött össze viszont a 3hetes pihenő miatt a bl döntőre sikerült.
Jövőre reméljük kicsit bővül a csapat aztán az ideinél sokkal jobb tavaszt produkálunk.
...az ember mindig sajnál vmit.
Sajnáltam amikor Ronaldinho elment, sajnáltam amikor Eto'o-t "elküldték", sajnáltam amikor Yaya elhagyta a csapatot és végül nagyon sajnáltam Abidalt, amikor megtudtam, hogy májdaganata van.
De tegnap látni, ahogy Abi magasra emeli a kupát...háááát, ezért (is) érdemes e csapatnak szurkolni.
Remélem egyszer lesz alkalmam még ezt a brigádot élőben is látni.
Köszönöm Barca
Sajnáltam amikor Ronaldinho elment, sajnáltam amikor Eto'o-t "elküldték", sajnáltam amikor Yaya elhagyta a csapatot és végül nagyon sajnáltam Abidalt, amikor megtudtam, hogy májdaganata van.
De tegnap látni, ahogy Abi magasra emeli a kupát...háááát, ezért (is) érdemes e csapatnak szurkolni.
Remélem egyszer lesz alkalmam még ezt a brigádot élőben is látni.
Köszönöm Barca

persze,nem is mondtam rá egy rossz szót semLM10 írta: Nyilván a Barca nem tudatosan vesztette el a kupát, mert tartalékolt. Nem tartalékoltak, egyszerűen gyengébbek voltak, mint szoktak. Viszont az utóbbi pár bajnoki meccseinken biztos vagyok benne, hogy tudatosan játszottunk kisebb tempóval.
- LM10
- Director del Fútbol
Nyilván a Barca nem tudatosan vesztette el a kupát, mert tartalékolt. Nem tartalékoltak, egyszerűen gyengébbek voltak, mint szoktak. Viszont az utóbbi pár bajnoki meccseinken biztos vagyok benne, hogy tudatosan játszottunk kisebb tempóval.daffy írta:mert belekötöttek azon írásomba,melyben azt írtam,hogy a barcát csak a real,sőt,csak mou veri meg jó eséllyel. utána pedig én kötöttem bele abba,hogy a barca ha gyenge,akkor tartalékol,legalábbis sokak szerint. a barca korszakos csapat,de azér lássunk a szemünktől. ennyi volna.LM10 írta: Én értem mire akarsz kilyukadni, csak azt nem, hogy most miért jó felsorolni ezeket a dolgokat?
mert belekötöttek azon írásomba,melyben azt írtam,hogy a barcát csak a real,sőt,csak mou veri meg jó eséllyel. utána pedig én kötöttem bele abba,hogy a barca ha gyenge,akkor tartalékol,legalábbis sokak szerint. a barca korszakos csapat,de azér lássunk a szemünktől. ennyi volna.LM10 írta: Én értem mire akarsz kilyukadni, csak azt nem, hogy most miért jó felsorolni ezeket a dolgokat?
- LM10
- Director del Fútbol
Én értem mire akarsz kilyukadni, csak azt nem, hogy most miért jó felsorolni ezeket a dolgokat? Tök mindegy, hogy a real tényleg jobb volt 1 félidőt a Barcanál, utána hiába kapta össze magát a Barca, tiétek lett a kupa. A BL-ben meg semmit nem csinált a Real, ami a támadásokat illeti, a kiállítás előtt is érett a gól. Nem azt mondom, hogy 0-2 lett volna 11-11 emberrel, de simán sanszos volt a győzelem. Azt meg, hogy csak faragással lehet megállítani a Barcát...hát nyilván ha össze-vissza rúgják az embert, akkor nehezen megy a tiki-taka. Arról nem is beszélve, hogy az egykori "fehér balett" árnyékában, elég csúnya módszer ez a Real Madridtól, a 20. század legjobb csapatától.daffy írta:örülök,hogy megragadtad a lényeget. olvasgassál még 1 picitLM10 írta: De azzal is felesleges takarózni, hogy a kupában 45 percig a real volt a császár, meg, hogy a BL-ben a kiállítás vitte el a dolgot
örülök,hogy megragadtad a lényeget. olvasgassál még 1 picitLM10 írta: De azzal is felesleges takarózni, hogy a kupában 45 percig a real volt a császár, meg, hogy a BL-ben a kiállítás vitte el a dolgot