Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.05.31. 17:14:42

Krojf írta:Itt az idény vége!
Ki milyen emlékeket őriz erről a csodálatos idényről?
Gólok, akciók, emóciók: minden jöhet!
Akár videók is!
K.

Nekem Messi a Pana elleni 2. gólja marad emlékezetes,Special 5,BL-döntő, Masch szerelése az Arsenal elleni visszavágón, itt szintén Messi és Xavi gólja ill. a Xavi gólja előtti Iniesta szóló.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.31. 17:08:07

Mihu írta:http://www.lionsport.hu/catalog/?h=14

Megrendelhető a BL győzelem emlékére készített póló. 2féle változat van. Egyelőre előrendelés, de én már leadtam mindkét verzióra a rendelésemet :D
A játékosokon ilyen volt vasárnap: http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=21114

ez meg a duplája. Én szerintem ilyet rendelek majd.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.31. 17:04:00

Mihu írta:http://www.lionsport.hu/catalog/?h=14

Megrendelhető a BL győzelem emlékére készített póló. 2féle változat van. Egyelőre előrendelés, de én már leadtam mindkét verzióra a rendelésemet :D
Szépek, és nem is drágák. :) Azt hiszem egy kéket rendelek majd én is. :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Mihu
Director del Fútbol

2011.05.31. 16:55:09

http://www.lionsport.hu/catalog/?h=14

herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.05.31. 15:17:54

Számomra a legemlékezetesebb jelenet Abidal mentése marad a Sevilla elleni meccsen. Életemben nem láttam még játékoson akkora elszántságot, mint abban a pillanatban Abidal-nál. Akkor ott éreztem, hogy ez a társaság nagyon rendben van, a játékosok akár a vérüket is adnák a csapatért. De persze ezen kívűl is rengeteg felemelő pillanat volt a szezonban. Hatalmas GRATULA a csapatnak!!!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.31. 15:13:19

lluisllach89 írta:Totalbarcán "Happiness From Another World" cikk szerzője gondolkodtatott el mikor leírta hogy nem tudott felugrani annyira meg volt hatódva a góloknál.

Ki hogy ünnepelte meg a 3 gólt szombaton? :D
Elsőnél tapsikoltam és ujjongtam. 2iknál taps és öklöm a levegőben és ordítottam hogy góóóóóllllll, 3iknál meg már egyenesen extázisban....
Akár videók is!
K.
Messi Arsenal elleni gólja, Masch becsúszása, 5-0, 8-0 BL elődöntő 1. meccs, és persze a BL döntő.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.31. 14:54:36

csabooo írta:tegnap láttam h valaki belinkelte ahol le lehet tölteni a döntőt. meg kérném szépen nem tudnátok adni egy oldalt ahol visszalehet nézni, vagy ahonnan le lehetne tölteni ? :roll:
TV2.hu-n biztos meg lehet nézni :)
csabooo
Capitá del Barça

2011.05.31. 14:52:28

tegnap láttam h valaki belinkelte ahol le lehet tölteni a döntőt. meg kérném szépen nem tudnátok adni egy oldalt ahol visszalehet nézni, vagy ahonnan le lehetne tölteni ? :roll:
Barça,Barça,Baaarça!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.05.31. 10:10:33

Érdekes de számomra az egyik legemlékezetesebb jelenet (és talán az egyik legfontosabb is) idén nem egy gól és nem is Messi vagy Xavi nevéhez fűződik.Mascherano szerelése az Arsenal ellen.Semmi nem jöhetett volna létre anélkül a becsúszás nélkül.Szóval számomra az az év egyik legemlékezetesebb jelenete.

http://www.youtube.com/watch?v=LeAfg_e_ ... re=related

Illetve hát az őszi klasszikusról az a jelenet is nagyon megmaradt amikor sarokkal passzolgattak a srácok. :) Amikor ugye már Ferencünk is ollézott. :)

Illetve hát ez:
http://www.youtube.com/watch?v=FBpdmu_Phwc

Messi a Bilbao ellen.Ez valószínűleg a kommentátor miatt is emlékezetes a számomra. :)

De rengeteg minden jut még eszembe az az igazság.Nehéz kiemelni jeleneteket.Szép idény volt ez is talán a legszebb.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
noname
Llegenda del Barça

2011.05.31. 10:00:30

A legjobb meccs a Special 5. A legemlékezetesebb gól pedig Messi BL döntőben lőtt gólja, mert ott már érezni lehetett h nyerünk.
A Fifa egy szégyen
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.31. 09:55:04

Akár videók is!
K.
Nekem a legkirobbanóbb az Arsenal elleni hazai meccs, Messi varázslatos gólja, és Xavi találata is. Ott éreztem, hogy megvan. Szombatról szintén Messi és Pedro góljai, Villáé már annyira nem, ott csak mosolyogtam elégedetten, hogy ez az én csapatom :D Meg hát az első meccs a Pana ellen, az valami félelmetes volt :)
bzozo
Jugador d'estrella

2011.05.31. 09:02:31

az egész idény emlékezetes volt...nehéz kiemelni bármit is. minden apro mozzanatnak megvan a maga kis sztorija én nem tudnék egy nagy kedvencet kiemelni....de mégis!! villa gólja és messié és pedróé!!! ezek a legfrissebb legszebb emlékek!!
VISCA EL BARCA
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.31. 08:25:38

Akár videók is!
K.
Valóban Messi gólja az ágyúsok, meg én Pedro góljánál szombaton már éreztem ez megvan!Meccsek közül emlékezetes, hogy végre megvertük az oroszokat, illetve a Real elleni első meccs sakkjátszmája, s Pep okos húzásai!
Hatalmas grat a csapatnak, emlékezetes szép idény volt!
lluisllach89 írta: Ki hogy ünnepelte meg a 3 gólt szombaton? :D
Én kerti partin voltam egyik kollégámnál, jó sokan voltunk de 2en szurkoltunk csak a Barcanak, a többiek inkább ellenünk drukkoltak!Rengeteg alkohol fogyott (legfőképp metaxa-kóla :lol: )és az „ellendrukkerek” hamar belátták, hogy ez így kakukk, és inkább kicsit részegen megbékéltünk midnenkivel! :lol: De az egyenlítő gól az egy 5 perces vitát indított a les volt nem volt les, s természetesen senki nem győzött meg senkit! :lol: Az első gólnál voltam „extázisban”, akkor egy felugrás, s na erre igyunk b+ felkiáltással konstatáltam, hogy vezettünk, a többi gólnál már „csak” egy Yes hagyta el a számat!Mondjuk Villa góljánál azért utána tátott szájjal figyeltem a lassítást (meg mondjuk picit részeg is voltam, s már nem láttam rendesen :lol: )!
Kép
Kép
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.05.30. 23:25:21

Akár videók is!
K.
Ez jó ötlet :wink:
Nekem az Arsenal elleni első Messi gól után mikor Pep magából kikelve a közönség felé kezeket széttárva ordította hogy "Vamos Barca!!!"
Talán ez a legemlékezetesebb.
Második meg Messi brutális gólöröme a MU elleni gólnál.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.05.30. 23:21:05

Itt az idény vége!
Akár videók is!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.30. 21:06:18

lluisllach89 írta:
Szerk.: csababarca!

Gondolom azért azt leszámítva is volt fogyasztás, ugye? :D
Volt :D Törzshelyünkön voltunk, ráadásul egy pohár sör 150 HUF volt 8)
Első félidőben azt fogyasztottam masszívan, másodikban áttértem a bacardi-sprite kombóra...
Utána mentünk strandbálba mindannyian, persze én barca mezben feszítettem, reggel 6ra haza is értem :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
tolika
Barça C

2011.05.30. 21:03:16

Az egyik barátom Manchester szurkoló , mondtam neki ha elveszítjük ezt a döntőt lesatírozom a barca tetkom! Szerintem ez a barca erősebb volt mint a 2009-es és ez a united gyengébb. Nagyon büszke voltam a fiúkra hiszen csak egy csapat volt a pályán az pedig ímádott BARCÁNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visca el Barca
:lol:
csak a barca
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.05.30. 20:55:47

Lionel85 írta:Az elsőnél széttártam a karom és öklöztem a levegőbe, amolyan Guardiolásan. A másodiknál oldalazva táncoltam, kb. úgy mint MC Hammer a Can't touch thisben, a harmadikra már nem emlékszem, de akkor is extázisban voltam. :D
Eddig ez a nyerő :lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.30. 20:50:40

lluisllach89 írta:Totalbarcán "Happiness From Another World" cikk szerzője gondolkodtatott el mikor leírta hogy nem tudott felugrani annyira meg volt hatódva a góloknál.

Az elsőnél széttártam a karom és öklöztem a levegőbe, amolyan Guardiolásan. A másodiknál oldalazva táncoltam, kb. úgy mint MC Hammer a Can't touch thisben, a harmadikra már nem emlékszem, de akkor is extázisban voltam. :D
Kép
Kép
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.05.30. 20:46:57

bence-barca írta:
Én ahol néztem ugye sokan voltak, padok, azt pulcsimat levettem (h látszódjon a mezem :D ) és mindig mikor gólt lőttünk felugorva ordítoztam haverjaimmal meg öleltük egymást meg pacsi, pulcsim meg mindig leesett a földre azt szedhettem föl... :D
Én is félmeztelen voltam a 3. gól után futottam 10 métert és pörgettem csak én mondjuk full egyedül :D

1. gólnál a mexicornt vágtam a földhöz a második gólnál meg csak ordítottam miközben néztem Messi ámokfutását.

Dani Alves feje leírhatatlanul funny Messi gólöröménél, de a legnagyobb a kupával meg az ünneplésnél megint Iniesta volt, meg amikor beszélt :lol:

Hihetetlen, mérhetetlenül gáz mennyire bénán szokott ünnepelni, meg amikor a fejére húzta a kupát majdnem elsírtam magam, szerencsétlen :lol:

Szerk.: csababarca!

Gondolom azért azt leszámítva is volt fogyasztás, ugye? :D
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.05.30. 20:46:17

Kocsmában néztük, és a góloknál ordítottuk, hogy góól :D És közben ilyen Ibrásan ökölbe szorítottam a kezemet. :) A győztes meccs után Szolnok utcáin ordítottuk a Campeones és az ezekhez hasonló örökzöldeket 8)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.30. 20:43:14

Meccs előtt meg volt beszélve, hogy minden barca gólnál egy feles. (rendes pálinkából,nem fütyülős,meg ilyenek). Ez állt végig :D
Első gólnál felugrottam, asztalt majdnem felborítottam, mellettem ülő haverral átkarolva ugráltunk.
Másodiknál koreográfia ugyanaz.
Harmadiknál leborultam az asztalra, társaim meg a vállamat gyömöszölték. Aztán felegyenesedtem,mondtam hogy "megvan" és kikértem a jól megérdemelt harmadik felest :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.30. 20:41:18

Én ahol néztem ugye sokan voltak, padok, azt pulcsimat levettem (h látszódjon a mezem :D ) és mindig mikor gólt lőttünk felugorva ordítoztam haverjaimmal meg öleltük egymást meg pacsi, pulcsim meg mindig leesett a földre azt szedhettem föl... :D
Skeraj
Jugador del Barça

2011.05.30. 20:39:52

Haverokkal csak ültünk és néztünk egymásra h "Te jó ég mekkora gól" mindenkit kirázott a hideg nagyon felemelő pillanat volt!!!!!
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.05.30. 20:36:01

Totalbarcán "Happiness From Another World" cikk szerzője gondolkodtatott el mikor leírta hogy nem tudott felugrani annyira meg volt hatódva a góloknál.

Kép
Válasz küldése