Barça a Bajnokok Ligájában
Gratulálok, ismét sikerült elbénázni, amit már lehetetlen lenne...
Ez így megint nagyon gyengusz volt...
Ez így megint nagyon gyengusz volt...
Hajrá Barca! És a Honda!
-
- aka Game90
Már megint ment a lazulás, meg is lett az eredménye...
Egy ilyen gyenge Milan-nal sikerült x-elni, grat...
Egy ilyen gyenge Milan-nal sikerült x-elni, grat...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Andris
- Adminisztrátor
Volt egy jó 20 perc a második félidőben, 90ből nemsok.
2-2 teljesen igazságos, semmi többet nem érdemel a banda, teljesen 0 a küzdőszellem a legtöbbjükben.
2-2 teljesen igazságos, semmi többet nem érdemel a banda, teljesen 0 a küzdőszellem a legtöbbjükben.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nevetségesek voltunk,csak úgy mint hétvégén.
Miért kell vezetésnél úgy tekinteni a meccsre,hogy vége van? Most is Villa gólja után még pár percig fociztunk,aztán már csak a végét vártuk fél órán keresztül.
De megint le leszek hurrogva,hogy áá hosszú a szezon, nem szabad kiadni mindent egy meccsen...
Mert ha 2-1 a meccs,és úgy panaszkodok,akkor ez lenne,pedig akkor is ez lenne a véleményem.
Ha ilyen mentalitással fogunk egész szezonban játszani,vagy legalábbis hajlamosak leszünk erre, akkor óriási bajok lesznek itt.
Miért kell vezetésnél úgy tekinteni a meccsre,hogy vége van? Most is Villa gólja után még pár percig fociztunk,aztán már csak a végét vártuk fél órán keresztül.
De megint le leszek hurrogva,hogy áá hosszú a szezon, nem szabad kiadni mindent egy meccsen...
Mert ha 2-1 a meccs,és úgy panaszkodok,akkor ez lenne,pedig akkor is ez lenne a véleményem.
Ha ilyen mentalitással fogunk egész szezonban játszani,vagy legalábbis hajlamosak leszünk erre, akkor óriási bajok lesznek itt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.09.13. 22:44:08-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A játék kifejezetten tetszett, de egyszerűen ilyen dekoncentráltság senki ellen nem fér bele, főleg nem egy Milan ellen!
Kaptunk 2 gólt az első és az utolsó percben.....
Fabregas megint ügyesen mozgott, s Villának a gólja parádés volt, s onnantól voltak már egész jó megmozdulásai!
Az eredményesség terén javulni kell, ilyen meccset nem szabad hagyni, hogy kicsússzon!
Kaptunk 2 gólt az első és az utolsó percben.....
Fabregas megint ügyesen mozgott, s Villának a gólja parádés volt, s onnantól voltak már egész jó megmozdulásai!
Az eredményesség terén javulni kell, ilyen meccset nem szabad hagyni, hogy kicsússzon!

Egyetlen dolgot felejtettünk el venni, védőt. Meg is van az eredménye, ezen a meccsen is már ott tartunk, hogy Abidal húzódott be végül, hogy fogja Patot.
A Milan nagyon bátran játszik, Mourinho büszke lenne rájuk, szerintem ha összeadjuk az összes Milan játékos sikeres passzait, még akkor is Valdesnek lenne több
A játék képe alapján ennek ellenére azt mondom, simán találunk még egy gólt a második félidőben és behúzzuk a meccset
A Milan nagyon bátran játszik, Mourinho büszke lenne rájuk, szerintem ha összeadjuk az összes Milan játékos sikeres passzait, még akkor is Valdesnek lenne több
A játék képe alapján ennek ellenére azt mondom, simán találunk még egy gólt a második félidőben és behúzzuk a meccset
- lui1698
- Llegenda del Barça
Turha, de legalább megy: http://www.rojadirecta.me/goto/ronitvsp ... 178kb.htmld8815 írta:Valaki linket ahol lehet nézni a meccset pleaseeeeeeee!!!!!!!!
A meccsről sokat nem tudok mondani láttam kb. 20 percet az első félidőből.
Ini sérülése nagyon remélem, hogy nem komoly. (Cesc-et is, hogy minek kellett leigazolni?)

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jól játszunk, s ami fontos sikerült egyenlíteni!
Kár azért a hatlmas bealvásért az elején!
Kézben tartjuk teljesen a meccset!
Villa megint keveset mutat, Messi Xavi szokásos!
De van több jó teljesítmény is!Alves mmegint sokat dolgozik, Abidal Keita nem egy akciót megfogott!
Iniesta sérülése meg remélhetőleg nem komoly!
Második félidőre egyet be kell brusztolni, s meglehet!
Labdabirtoklás 70:30 egy Milan ellen
Kár azért a hatlmas bealvásért az elején!
Kézben tartjuk teljesen a meccset!
Villa megint keveset mutat, Messi Xavi szokásos!
De van több jó teljesítmény is!Alves mmegint sokat dolgozik, Abidal Keita nem egy akciót megfogott!
Iniesta sérülése meg remélhetőleg nem komoly!
Második félidőre egyet be kell brusztolni, s meglehet!
Labdabirtoklás 70:30 egy Milan ellen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.09.13. 21:37:25-kor.

-
- aka Game90
Villa helyett szívesebben néztem volna Fabregast...
2 gólos győzelmet várok.
Forca Barca!!!
Jól kezdünk...
Mi volt ez???
2 gólos győzelmet várok.
Forca Barca!!!
Jól kezdünk...
Mi volt ez???

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
-
- Director del Fútbol
Jó meccset kívánok mindenkinek!
VISCA EL BARCA!
VISCA EL BARCA!

-
- Capitá del Barça
Na még a meccs előtt! Szerintem ezt a "le gyengített" Milant gólokkal kell verni, ha tudjuk a Villareal elleni formát hozni. Szerintem felesleges a hétvégi meccsel foglalkozni, mert ez teljesen más lesz ma. Várom nagyon már az idei Bl bemutatkozást már, és remlém győzelemmel debüteláunk. A kezdő nem rossz, Puyol várható volt , hogy még nem kezd Villa remélem a mai meccsen legalább 1 gólt lő , mert az biztos jót tenne az önbizalmának és most hogy Alexis megsérült, jó lenne egy újra gólgazdag Villa a csapatba. A tippem 3-0 Messi,Villa,Keita(fejes)
Hajráá Barca 

azért az nagy királyság lenne, ha csapatunk legfontosabb részét - a középpályánkat - végre busquetsel együtt láthatnánk. keita - adriano/puyol csere nagyon kellett volna.
- SuperMessi
- Capitá del Barça
El fanático! Bocs nem ellened szólt, csak nem szeretem amikor sokan hivatalosnak tüntetnek fel kezdőket, amiket a mundo vagy a sport kitalál és sokszor ez köszönőviszonyba sincs a valódi felállásunkkal. Én mindig csak a hivatalos honlapról teszek ki kezdőt, vagy ez esetben az uefa.comról. Csak azt láttam hogy jó pár perccel utána miután kitettem az uefást, akkor kikerült megint egy újság kezdője. No problem, peace
A szombati nap két leggyengébben teljesítője - Villa és Keita - is a kezdőben. Reméljük ma azért mutatnak is valamit.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
El fanático írta: Villa
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Mondjuk a BL döntő előtt is ezt mondtam, hátha most is vág minimum egyet. De Cescnek jobban örülnék.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Pep ezt akarta. Saját felelősségére kockáztat, illetve a csapat felelősségére, de ezzel maga a játékosok is "szenvedői", nemcsak a szurkolók. Azért tettem idézőjelbe, mert természetesen nem azt kell elképzelni, hogy Puyol és a többiek jajonganak, hogy kevés középső hátvéd van a csapatban, mert azért bíznak az edzőben, hogy kitalál valami jó felállást a következő meccsre. De ha hibát vét a csapat, mert mondjuk egy (kettő) védekező középpályás van Valdés előtt, netán egy balhátvéd, akkor már igenis szenvedői a játékosok is annak, hogy Pep nem volt képes a nyáron a védelem tengelyébe hozni játékost. Pontosabban hozott, de Fontás még nem az a szint, akire mondjuk egy Milan ellen rá lehetne bízni a védelem irányítását. A Sociedad ellen is megkeverték párszor Xabi Prietóék, de ez mellékes. Amennyiben tudja jól hozni a meccseket, akkor Guardiola a mennyekbe jut, taktikai újítóként lesz elkönyvelve, de ha netán a szezon végén kupák mennek el egy-egy baki miatt, akkor már nem fognak Rosellék sem szép szemmel nézni rá. Akkor viszont elkerülhetetlen lesz egy középső védő igazolása.Tocy írta:Tényleg nem illik panaszkodni ilyen kerettel, de most már tényleg unom, hogy sose tud kiállni az alap védelem, és folyamatosan vészmegoldások vannak...ezzel borul a középpálya is, elöl meg Villa totál impotens. Hát meglátjuk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2011.09.13. 20:14:22-kor.

- El fanático
- Entrenador del Barça
Az uefa.com nem elég hivatalos?[/quote]SuperMessi írta:
Most mi a bajod?! Képzeld, még 19:40kor megírtam a hsz egy részét, hogy minél gyorsabban tudjam post-olni a kezdőt a többieknek és nem láthattam már, hogy Te 19:46kor már beírtad az enyémtől sokkal hivatalosabb kezdőt az UEFA.com-ról.
/ micsoda ideges emberek mindenütt, egy ilyen dologért is képesek beszólni /

Cescet hiányolom. Ha Villa gyenge lesz(amire azért nagy esély van,de ne legyen igazam), akkor félidőbe le lehet kapni, és jöhet Fabre 

Tényleg nem illik panaszkodni ilyen kerettel, de most már tényleg unom, hogy sose tud kiállni az alap védelem, és folyamatosan vészmegoldások vannak...ezzel borul a középpálya is, elöl meg Villa totál impotens. Hát meglátjuk...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ma játsszunk egy jó meccset és verjük meg a Milant, erre képesek vagyunk, akár van Ibrahimovic, akár nincs. Hozni kell a saját játékunkat, az elég lehet a 3 pont megszerzésére!
Visca el Barça!!!
Visca el Barça!!!

- SuperMessi
- Capitá del Barça
Az uefa.com nem elég hivatalos?El fanático írta:Hivatalos kezdőnk:
Valdés; Alves, Busquets, Mascherano, Abidal; Keita, Xavi, Iniesta; Villa, Messi y Pedro
El mundo-ról.