az sem baj, ha nem jutunk tovabb, nem kell ennyi folosleges meccs, konnyen johetnek a serulesek
maris felek, hogy a masodik felidoben bejon Lenglet Pique helyett

Most látom, egyszerre írtuk ugyanazt.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.01.20. 21:53:52A gól gyönyörű, de előtte micsoda tiki-taka volt?Mintha egy 10 éves videót dobott volna fel a stream.
Bravó Ferran, jó lesz ez a srác!
Én mondjuk sokat még nem láttam játszani eddig ez a félidő az amiben egyhuzamban a legtöbbet.MatyiG írta: ↑2022.01.20. 22:09:12Nem lesz több, mint a bátyja szerintem. Legalábbis amennyit láttam belőle eddig.Jack Napier írta: ↑2022.01.20. 22:01:40Ebből fiatalabbik Williamsből elég komoly focista lesz pár éven belül ha îgy folytatja.![]()
Nem lesz több, mint a bátyja szerintem. Legalábbis amennyit láttam belőle eddig.Jack Napier írta: ↑2022.01.20. 22:01:40Ebből fiatalabbik Williamsből elég komoly focista lesz pár éven belül ha îgy folytatja.![]()
De még félidőben.
Első gólról le is maradtunk, szépen beverte Munain.
Az első félidőben is csak gyászmise voltKalapos írta: ↑2022.01.12. 21:55:21Bravó a csapatnak.
Meccs előtt megint a szokásos temető hangulat volt, ki se álljunk, felesleges meccs, osztály különbség - ez mind elhangzott valamilyen formában.
Hát na, partiban vagyunk, bármi lesz a vége, ezért érdemes leülni meccset nézni.
És valaki Fatit is elakarja adni..