Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csak egy nagy vedest lattam tole, az is az elején volt 0-0nál, mondjuk ha az gól akkor őt veszik érte elő.Samper írta:A 3 pont Ter Stegennek köszönhető.
ne szidd, nem szabad.Barca_10 írta:Suarez a legnagyobb fek elol, amig berelt helye van a kezdoben addig ez lesz.
Nem láttak őket, de ha Cou kezd, kizártnak tartom, h ott legyen.palesz77 írta:Eddig mindkét meccsen ott kezdett, aztán csak később ment át jobbra, lehet megint 433-ban kezdünk vele a baloson.recrea írta:[Miért lenne Dembele a baloson?
Miért lenne Dembele a baloson?visca el barca írta:gálakezdő, nincs meglepetés, kell a 3 pont. kicsit félek, hogy alba, coutinho meg dembele nem-e lesz sok egyszerre a baloldalra...nehogy egymás hegyén-hátán tolongjanak, de valahogy majd megoldják
Mindig vannak és lesznek fikázók. Sosem jó semmi. De könnyen el lehet intézni ezt egy "ha nem látod, sajnállak"-kal. Értelmes érveket mondjuk nem olvastam.Feast4 írta:Ezt valaki nekem is leírhatná.Már csak azért is mert azon felül hogy a játékunk nem látványos szerintem nagyon hatékony.Azon felül hogy nem mindig a mi szájízünk szerint nyul bele a csapatba szerintem akkora nagy balfék nem lehet az eredmények alapján.Rinku írta:Most az egyszer érdekelne, de hogy tényleg, kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy mit kellene látnunk. Mitől egy kalap szr Ernesto? Egy okfejtést kérnék, köszi.
Ezt valaki nekem is leírhatná.Már csak azért is mert azon felül hogy a játékunk nem látványos szerintem nagyon hatékony.Azon felül hogy nem mindig a mi szájízünk szerint nyul bele a csapatba szerintem akkora nagy balfék nem lehet az eredmények alapján.Rinku írta:Most az egyszer érdekelne, de hogy tényleg, kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy mit kellene látnunk. Mitől egy kalap szr Ernesto? Egy okfejtést kérnék, köszi.
Minek, úgyis tudja mindenki.visca el barca írta:miért nem írtad le, hogy busquets miatt nézhetetlen a játékunk? nem mered?zeli39 írta:sok a kiöregedőben lévő játékos aki ráadásul bűn lassú
A BL-kiesést csak az ő nyakába varrni meredek mondjuk, több tényezős sztori volt az. Hozzáteszem, 10-ből 8 edző azt csinálta volna azon a meccsen, amit ő. A Rómához hasonló játékerejű csapatokat (és tőlük jobbakat) is sikerült már azelőtt semlegesítenie a csapatnak, így az öreg joggal gondolhatta azt, hogy max 1-2 bekapott góllal lehozzuk a meccset.MessiNeymarSuarez írta:Ez engem is érdekelne. Lehet hogy nem volt szép játékunk tavaly, de Valverde felismeréseinek köszönhetjük a 2 trófeát. Az tény hogy a BL a kishitű felfogásán ment el, de ebből feltehetőleg tanult, és a játékosok is bíznak benne, ha Valverdénél kevésbé jó edzőnk lett volna tavaly, akkor szinte biztos a 0 kupás szezon.Rinku írta:Most az egyszer érdekelne, de hogy tényleg, kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy mit kellene látnunk. Mitől egy kalap szr Ernesto? Egy okfejtést kérnék, köszi.
Jesszus.zeli39 írta:kezdődőt
miért nem írtad le, hogy busquets miatt nézhetetlen a játékunk? nem mered?zeli39 írta:sok a kiöregedőben lévő játékos aki ráadásul bűn lassú
Ez engem is érdekelne. Lehet hogy nem volt szép játékunk tavaly, de Valverde felismeréseinek köszönhetjük a 2 trófeát. Az tény hogy a BL a kishitű felfogásán ment el, de ebből feltehetőleg tanult, és a játékosok is bíznak benne, ha Valverdénél kevésbé jó edzőnk lett volna tavaly, akkor szinte biztos a 0 kupás szezon.Rinku írta:Most az egyszer érdekelne, de hogy tényleg, kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy mit kellene látnunk. Mitől egy kalap szr Ernesto? Egy okfejtést kérnék, köszi.