Azért nem rossz megélni az elmúlt 10 év alázásait.

Akire viszont haragszom, az Coutinho. Nagyon gyenge amit mutat, sokkal de sokkal több kellene tőle. Valahogy nem érzi, csetlik botlik sokszor, rossz döntéseket hoz, mezőnyben súlytalan.
Hasonlóan érzek, remélem Valverde is egyre jobban ráérez majd hogyan használja ezt ki!messideco írta:Én is azt érzem, rég volt ilyen erős a csapat kerete.
Voltak, de oké a kapufa igen, de végig benne éreztem tudunk váltani ha kell. Utólag lehet mondani könnyű, de én nem izgultam.LG írta:Nem így látom! 2-1-nél nagyon jött a Madrid, és voltak lehetőségek az egyenlítésre. Ott nagyon kellett a 3. gól, azzal dőlt el.Bob_Marley írta:Grat a fiúknak, végén még jött plusz is, de gyakorlatilag tíz perc után "eldolt".
Nem így látom! 2-1-nél nagyon jött a Madrid, és voltak lehetőségek az egyenlítésre. Ott nagyon kellett a 3. gól, azzal dőlt el.Bob_Marley írta:Grat a fiúknak, végén még jött plusz is, de gyakorlatilag tíz perc után "eldolt".
Rafinha tuti 19:15-kor már ott volt az Inter ellen.Samper írta:Mi a fenét keres Rafinha a pályán? 10 emberrel játszunk.
Hasonlóan gondolkozok én is, meg szerintem még sokan mások. Arra kíváncsi leszek, ha esetleg nem a szája íze szerint alakul a meccs, akkor behozza-e mondjuk Dembelét, vagy akkor sem.dinnyesz írta:Nyilván nem szeretnék rosszat a csapatnak, de megmondom őszintén engem már minden idegesít amit Valverde csinál. Valószínű elfogult is vagyok már vele , de az én szememben hétről hétre egyre inkább vágja el magát. Semmi olyan taktikai dolgot nem tudnék tőle mondani ami miatt Barcába való lenne. Az embereket egyáltalán nem képes beépíteni. Semedot 2. meccsét kezdi egymás utána padon azután , hogy kezdte elkapni a fonalat. Így soha a büdös életbe nem fog berobbani pedig szerintem lenne esély rá. Ebbe a Dembele/Malcom ügybe már bele se megyek. A francia jól kezdte az idényt aztán 1-2 rosszabb meccs és esélye nincs a kezdőre megint. Coutinho szerintem nem olyan hatákony támadóként mint kp-n lehetne. Remélem nyerünk meg minden , abban az esetben tudnék 1 veresgnek örülni ha kirúgnák miatta ezt a középszer edzőt. Bocs a kirohanásért, de a kezdőt olvasva már felidegesített az egész..