Bokke írta:Forcabarca8 írta:Bokke írta:Srácok!
Esetleg tudja valaki, hogy a Milan elleni meccset 27-én vga 28-án játszuk? Van egy sanda gyanum, hogy 28-án, amiből a sorsolás menetéből következtetek, de remélem, hogy nem mert 28-án kötelező színházba megyek. A port.hu-n nem találtam még semmit.
Köszi a segítséget!
Üdv
Gyanúd beigazolódni látszik:
http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... /calendari
Március 28, szerda 20:45. Vigyél okostelefont a színházba és nézd tv-ről

csak vicceltem,élvezd az előadást meg szurkolj a csapatnak

sajnos,van ilyen,hogy az ember lemarad 1-2 meccsről..

Köszi az infót!
Hirtelen olyan ideges lettem, hogy elfelejtettem megnézni a hivatalos oldalt.
Utóljára kb. akkor hagytam ki Barca meccset amikor otthon leixeltünk a Gafével.

Kötelező színház

Gondolom hogy sulis szervezés. Lebetegedtél, rosszul érezted magad, stb stb. Mit tudnak csinálni veled? Semmit. A mi sulinkban elég nagy szigor volt, mert az igazgató egy hülye volt, az osztályfőnökkel együtt. Próbálkoztak ilyenekkel, hogy szombaton munkanap volt, de nem iskola volt, hanem diáknap, programokkal, stb. És aznap volt ballagás is néhány iskolában. És megmondták hogy nem mehet el senki, csak a testvére ballagására. Unokatesó, barát-barátnő ballagása szóba se jöhettek. Aki nem jelenik meg diáknapon, az igazolatlan óra végig. Csak mikor páran közölték az osztályfőnökkel, hogy rendben van, akkor behívom anyát vagy fatert, aztán megbeszéljük hogy miért is nem fogadják el az orvosi igazolást, akkor már nem voltak ilyen kemények. Nekem aztán lehetne kötelező színház, ha Milan-Barca lenne...
ON:
Hát nagy kő esett le a szívemről Thiago kiválásával. Jól nyomja a srác, mindenképpen könnyebbség Messiéknek ott elől, hogy nem vele kell szembemenni. A középpályájuk se olyan acélos, úgyhogy ha tőlünk nem sérül meg senki, akkor azt hiszem nem kérdés hogy melyik csapat fog továbbjutni ebből a párharcból