Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem látom ,hogy hol írtam ,hogy jól játszottunk volna ,de ,ha belőjük a kötelezőket simán 4-5 lehetett volna közte és akkor senkit nem érdekelne ,hogy játszottunk.Támadóinkkal sürgősen kezdeni kell valamit ,mert ilyen helyzetkihasználással kb mindegy ,hogy játszunk ,de nem lesz jó vége.pep71 írta:Szerinted jól játszott a csapat?? Messi magához képest nulla volt, ennyi kontralehetőségből a 2.félidőben mikor kinyílt a Valledolid lazán 3-4 gólt kellett volna rúgnia a csapatnak, erre töketlen lassúsággal megvárták még visszazárnak vagy Suárez kisarkaztaGrimaldo írta:xG 3,79 - 0,29 Magyarul egy átlagos csapat ma 4-0ra nyert volna ,ma egyáltalán nem a játékkal volt a gond ,hanem a helyzetkihasználással.![]()
![]()
![]()
Piqué volt ma a legjobb kp-nk is, ő volt az aki egyedül megindult mikor volt terület, lehet ő az egyedüli aki már nem a Lyon elleni meccsre készült ..![]()
Másfelől a Valladolid legalább 10-15 támadás során hihetetlen tisztán és sokszor emberfölényben vitte a Barca kapuja felé a labdát, viszont rendre elügyetlenkedték. (Borzasztó gyengék a támadóik egyébként, Ronaldo R.I.P.) Ezt a statisztika nem mutatja meg.csababarca írta:ez kb az utolsó 10-15 percben torzult el így.Grimaldo írta:xG 3,79 - 0,29 Magyarul egy átlagos csapat ma 4-0ra nyert volna ,ma egyáltalán nem a játékkal volt a gond ,hanem a helyzetkihasználással.
íkkor jött pár ziccer ami feltornázhatta ezt a fantomszámot.
+1, bár az nehéz kérdés, hogy kit lehetne idehozni edzőnek(én Klopp-ot néztem volna meg LE után, de ő most valószínű egy ideig marad a Pool-nál), de játékban, szinte bárki előrelépés lenne és az idei évet nézve, az eredmények sem olyan jók már a bajnokságban sem, BL-ben meg totál megbukott eddig EV.MessiNeymarSuarez írta:Ha képes lesz a villámgyors Lyon ellen Semedo helyett Robit kezdetni akkor én tökön szúrom magampep71 írta:Se a tiki-taka nem megy a csapatnak(Vidal, Alena kp-val hogyan is menne?), se a gyorsabb, kontrajáték. Dembele-t sajnáltam a legjobban, volt, hogy labdával vagy 5 métert vert Messi-re az egyik kontránál, pedig Messi akkor legalább vette a fáradságot és sprintelt..
A Real legalább megpróbálja kihasználni Vinicius gyorsaságát(pedig jelenleg még gyengébb játékos mint Dembi), a Barca még erre is képtelen, inkább passzolgatnak tetű lassan, általában Messi-nek...én is remélem, hogy jövőre Suárez és Busi sem lesz már kezdő, bár ez most igen elképzelhetetlennek tűnik, mert évek óta lebőgés volt a BL-ben, mégsem változott semmi, nézhetetlen öregfoci amit bemutatnak, ez a legnagyobb baj, élvezhetetlenek a meccsek.![]()
Nagyon ráférne erre a csapatra már egy frissítés, kezdésként egy új edző akinek megfelelő koncepciója van, ami a Barca alapelveinek megfelel, de mellette meg is tud újulni a csapat, és versenyképes maradni.
Továbbra is azt érzem, hogy Valverdének nem sok szava van az öltözőben, olyan apróságokról nem beszélve hogy még pacsizni sem pacsizik a lejövő játékosokkal.
Néha összekapja magát a csapat, és megmutatja a benne lévő potenciált, de sokkal nagyobb részben nyögvenyelős, gyenge 0 játékot láthatunk ellustult arcokkal.
Tény ami tény, jelenlegi forma alapján joggal félhetünk a Lyontól is már, ami nem tudom mennyire normális egy Barcánál az elmúlt tizenévben, feltételezem semennyire.
ez kb az utolsó 10-15 percben torzult el így.Grimaldo írta:xG 3,79 - 0,29 Magyarul egy átlagos csapat ma 4-0ra nyert volna ,ma egyáltalán nem a játékkal volt a gond ,hanem a helyzetkihasználással.
Ha képes lesz a villámgyors Lyon ellen Semedo helyett Robit kezdetni akkor én tökön szúrom magampep71 írta:Se a tiki-taka nem megy a csapatnak(Vidal, Alena kp-val hogyan is menne?), se a gyorsabb, kontrajáték. Dembele-t sajnáltam a legjobban, volt, hogy labdával vagy 5 métert vert Messi-re az egyik kontránál, pedig Messi akkor legalább vette a fáradságot és sprintelt..
A Real legalább megpróbálja kihasználni Vinicius gyorsaságát(pedig jelenleg még gyengébb játékos mint Dembi), a Barca még erre is képtelen, inkább passzolgatnak tetű lassan, általában Messi-nek...én is remélem, hogy jövőre Suárez és Busi sem lesz már kezdő, bár ez most igen elképzelhetetlennek tűnik, mert évek óta lebőgés volt a BL-ben, mégsem változott semmi, nézhetetlen öregfoci amit bemutatnak, ez a legnagyobb baj, élvezhetetlenek a meccsek.
Szerinted jól játszott a csapat?? Messi magához képest nulla volt, ennyi kontralehetőségből a 2.félidőben mikor kinyílt a Valledolid lazán 3-4 gólt kellett volna rúgnia a csapatnak, erre töketlen lassúsággal megvárták még visszazárnak vagy Suárez kisarkaztaGrimaldo írta:xG 3,79 - 0,29 Magyarul egy átlagos csapat ma 4-0ra nyert volna ,ma egyáltalán nem a játékkal volt a gond ,hanem a helyzetkihasználással.
Jó pár meccs óta folyamatosan így játszik. Teljes koncentrációhiány, gyakorlatilag minden olyan támadás elakad ahol hozzá kerül a labda mert elrontja, ha meg ő kerül helyzetbe azt most láttuk mit csinál, talán az üres kapu is kevés lenne mostanában neki.csababarca írta:Elnevetgélünk Suárez megmozdulásain de valahol végtelenül szomorú, hogy elvileg az egyik húzóemberünknek kellene lennie.
És így teljesít.
Köszönöm szépen a segítséget!geridoss írta:Iñaki Peña, Lenglet, Semedo, Coutinho, Rakitic, Suárez, Malcom
Eredmenyek.com
Csak pár oldal, ahol 1 vagy 2 kattintás után meg lehet tekinteni.
Akkor úgy kérdezném, hogy kik ülnek a kispadon, akiket esetleg sérülés, gyenge játék, pihentetés, esetleg taktikai okokból be tud cserélni az edző?geridoss írta:vargazoli írta:Sziasztok!
Mi a cseresor?
Szia!
A cseresor általában azt a hét játékost jelenti, akiket az edző nem a kezdőbe jelölt a meccsre, hanem a cserepadon foglalnak helyet. Legtöbb esetben egy kapusból, és hat mezőnyjátékosból áll. A rendes játékidőben az edzőnek három cserére van lehetősége, de nem köteles élni ezzel a jogával.
vargazoli írta:Sziasztok!
Mi a cseresor?