Baromira örülök, hogy behúztuk a bajnokságot, ráadásul ilyen hamar ilyen fölénnyel.
Viszont annyi árnyoldala van, hogy a következő (bajnoki) meccseken nem fogok tudni úgy szurkolni, ahogy eddig tettem, ilyen kupa első kör feelingem van már a további meccsekre, főleg úgy, hogy már a 2. és 3. hely is eldőlt. Mondjuk ez legyen a legnagyobb gond, annyi pozitívum viszont van, hogy ha Valverde rendesen rotál szoríthatunk a fiataloknak.
Nekem igazából nem volt gondom a hétvégi meccsel. Egyszerűen az első félidőben (első 25 perceben) le kellett volna zárni a meccset, addig azt se tudta a Levante, hogy milyen rendezvényen van és sorozatban jöttek a helyzetek, a második félidőre pedig még a gól előtt is lehetett érezni, hogy egész más meccs kezdődött.
Mondjuk azt nem vágtam, hogy miért Cou-t hozta le olyan korán és nem Dembélét, ha eddig bármilyen pocsékul is játszott és megkapta a sanszot, akkor, amikor lehozza a szezon meccsét már félidőre se engedi ki. Szinte minden meccsen inkább a franciát láttam volna, de most valami elindult és mentálisan biztos jó lett volna neki, ha fent marad.
Na mindegy, remélem ezek után majd szurkolhatunk Puig-éknak és Alena is ott folytatja majd ahol abbahagyta. Alba helyyzetét viszont nem tudom hogy oldja meg Valverde. Most már arra sem foghatja majd, hogy még nincs 100%-ra a bajnokság, kaphatna már egy egész meccses pihenőt, Lenglet/Umtiti/Semedo/SR meg tudja oldani a tét nélküli meccseket.