mess2009 írta:látva a Milan legutóbbi meccsét akad néhány gond..... 1./gyorsak és erősek a széleken! 2./Balotelli 3./ általában is nagyon erősek fizikailag ami ugye sok taposást, rugdosást, elsodrást jelent 4./egyaránt jó a védősoruk a közepe és a támadó szekció is! a helyzat kulcsa tehát úgy érzem: lelassítani őket, idegenben rúgott gólok, Balotellire külön is embert állítani, teljes koncentráció a pontrúgásaiknál.
ami a kezdőt illeti én Xavi mellett vagyok(stabilitás) viszont Fabregast kihagynám(gyenge mezőny munka, gyenge fizikum) helyette most jöhet Thiago.
Húha, Fabregas mint gyenge fizikumú játékos? Ezt komolyan gondoltad? Szerintem pont az egyik legjobb felépítésű játékosunk, nem véletlenül edződött a PL-ben sem. Én speciel tutira veszem a szereplését a kezdőben, főleg úgy, hogy a hétvégi bajnokin végig pihent, ráadásul ő pont az a típusú játékos, aki a kemény, alattomos olasz védők között is elbodogul. Xavi szereplése is szvsz garantált, láthattuk már párszor, hogy kulcspillanatokban Thiago még nem kellően higgadt, holnap viszont nem férnek bele az utóbbi időben tapasztalt csúnya labdaeladások. Gálakezdőt várok egy valószínűleg 11 emberrel bekkelő ellenfél ellen. A Milan-nak nincs veszítenivalója, a félidők elejét biztosan megpróbálják megnyomni kicsit, aztán kibekkelni amit tudnak. Ez a Milan viszont még a tavalyitól is nagyon messze van egyelőre, elsősorban a BL-ben kulcsfontosságú rutin hiánya miatt. Nem mellékesen még az erejüket is be kell osztaniuk, hiszen hétvégén már kulcsfontosságú derbit játszanak a bajnokságban. 1-2 gólos döntetlent vagy szűk Barca-győzelmet jósolok, feltéve hogy nem a hétvégi formánkat mutatjuk a helyzetkihasználásban.