Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én betenném Suarezt és Messit is mindhárom hátralevő meccsen, de csak csereként, 25 - 30 percre, hogy tegyenek hozzá még 1-2 gólt, ne forogjon veszélyben a góllövőlista első két helye.Sinya22 írta:Pedig Dembelé és Alena is fog szerintem,főleg hogy tegnap 3 percet játszottak. Arthur is fog,ha 100%-os,valószínű Vidal marad a kezdőben a visszavágóra is.Samper írta:Az A keretből Cillessenen, Umtitin, Tolibon, Murillon, Princen és Malconon kívül senkit se szeretnék látni a bajnokin.
Pedig Dembelé és Alena is fog szerintem,főleg hogy tegnap 3 percet játszottak. Arthur is fog,ha 100%-os,valószínű Vidal marad a kezdőben a visszavágóra is.Samper írta:Az A keretből Cillessenen, Umtitin, Tolibon, Murillon, Princen és Malconon kívül senkit se szeretnék látni a bajnokin.
Jövő hétvégén tutira B csapat fog játszani. Utána meg már csak a kupadöntőre kell meccsritmusba jönni.[/quote]MatyiG írta:
Ilyen szempontból mi egészen brutálisak vagyunk, mert mind az 5-ször Spanyol bajnokok is voltunk a BL mellé.LG írta: Egyet értek, számomra nem hitelesen Európa királya az, akit a saját hazájában elvernek, főleg ha elég csúnyán teszik ez.
Egyet értek, számomra nem hitelesen Európa királya az, akit a saját hazájában elvernek, főleg ha elég csúnyán teszik ez.MatyiG írta:Csakhogy először a csapat Spanyolország trónján legyen már, és csak utána Európáén. Úgy meg nehéz Európa trónján lenni, ha közben Spanyolország trónján nem ők ülnek.Ui.: azt azért ne mondjuk, hogy sokkal többet ér, mint a BL, mert ez nem igaz, Európa trónja a BL, a Liga Spanyolországé. Idény viszont hatalmas esély van a BL megnyerésére, talán évek óta ennyire nagy nem is volt! De ha nem sikerül, akkor is büszke vagyok az újabb bajnoki elsőségre!
Jövő hétvégén tutira B csapat fog játszani. Utána meg már csak a kupadöntőre kell meccsritmusba jönni.A bajnokságra visszatérve, valahogy meccsritmusban kell tartanunk a húzóembereket, szóval ismét nem fognak a fiatalok meccseket kapni. Valahogy meg kellene találni az aranyközéputat, hogy Alena és Malcom is lehetőséget kapjanak, közben meg az alapcsapat meccsritmusa megmaradjon.
Azért Madridék az elmúlt 5 évben elég sokat ücsörögtek Európa trónján, miközben Spanyolországban meg fel lett velük törölgetve a padló egyszer-kétszer eléggé erőteljesen. Például tavaly is, amikor karácsonyra egy hármas lett nekik otthagyva, csak harmadik helyen végeztek a tabellán, aztán mégis csak nyertek egy BL-t.MatyiG írta:Csakhogy először a csapat Spanyolország trónján legyen már, és csak utána Európáén. Úgy meg nehéz Európa trónján lenni, ha közben Spanyolország trónján nem ők ülnek.Ui.: azt azért ne mondjuk, hogy sokkal többet ér, mint a BL, mert ez nem igaz, Európa trónja a BL, a Liga Spanyolországé. Idény viszont hatalmas esély van a BL megnyerésére, talán évek óta ennyire nagy nem is volt! De ha nem sikerül, akkor is büszke vagyok az újabb bajnoki elsőségre!
Csakhogy először a csapat Spanyolország trónján legyen már, és csak utána Európáén. Úgy meg nehéz Európa trónján lenni, ha közben Spanyolország trónján nem ők ülnek.Ui.: azt azért ne mondjuk, hogy sokkal többet ér, mint a BL, mert ez nem igaz, Európa trónja a BL, a Liga Spanyolországé. Idény viszont hatalmas esély van a BL megnyerésére, talán évek óta ennyire nagy nem is volt! De ha nem sikerül, akkor is büszke vagyok az újabb bajnoki elsőségre!
Szerintem VEB nyugodtan mondja csak, hogy számára mi ér ezerszer többet..Subinho írta:Ui.: azt azért ne mondjuk, hogy sokkal többet ér, mint a BL, mert ez nem igaz,
Bizony, 2-1-es odavágó a Camp Nouban októberben(Neymar első Clasicoján betalál, és fuu az a Sánchez átemelés...Messias2 írta:13/14-ben is oda-visszavertük őket bajnokságbanMatyiG írta: Utána 1-0 és 0-2 asszem, 09/10-ben.