Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gianni
Entrenador del Barça

2013.02.21. 20:15:21

Zozzy 5 LÁJK!

gianni 1 STRIGULA!

hsz bent marad, csak, hogy értsék a többiek is, milyen hsz-re nincs szükség.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.02.21. 20:04:26

így utólag, ahogy a nagyképűség és elbizakodottság is túlzás volt, amikor megkaptuk a milant, úgy most ez a világvége hangulat is az. sok problémára rávilágított a tegnapi, amiken hosszútávon változtatni kell akár igazolással, akár taktikai változtatással, valamint, botrányos volt a játék képe, ezek tény. de minden második embertől azt olvasni, hogy "ez már nem az a csapat", amúgy se megy a játék ebben a szezonban, nem hozzuk le kapott gól nélkül a visszavágót úgysem, ergo a milan egekig magasztalása és 68szor leírni, hogy nem pörgött a játék, bezzeg anno, szerintem átesés a ló túloldalára.
a camp nou más tészta, a milan jelenlegi kerete, annak ellenére, hogy nem ügyetlenek, bl-ben viszonylag rutintalanok és nem hiszem, hogy nem fog megremegni egy piros-fekete láb sem, ha esetleg gyorsan tudnánk lőni egyet és felrobbanna a stadion 90 ezer emberrel. be fognak kakálni egy kicsit, nekünk pedig csinálni kell tovább a második gólig, és meglehet.
szóval keep calm, még van egy odavágó, és ne a végleteket lássuk se egy győztes gála meccs és se egy olyan után, mint a tegnapi.

mielőtt még valaki beírná, hogy ő anno nem nézte le a milant és megmondta, hogy nehéz lesz, lám mennyire igaza lett tisztáznám, hogy a fórum akkori és mostani általános hozzáállására utaltam.
DelaBarca
Barça C

2013.02.21. 19:39:01

DelaBarca írta:

Itt a válasz az összes felvetett kérdésre. A Barca álomcsapatával egy név forrt egybe, ez pedig Tito Vilanova. Ha ő nincs, semmi sincs.
Egyet árulj el azért, ha már így hivatkoztál a kiváló forrásaidra és többször is pedzegeted a fenti részt: mik azok a források?
Sztem elég sokan kíváncsiak lennénk és elolvasnánk azokat a jól megalapozott, kétségbe vonhatatlan dolgokat, amik szerint Tito évek óta maga a futball és lényegében Pep csak egy báb volt mellette, aki elszórakoztatta magát az igazolásokkal, amíg Tito maga vitte a csapatot.
Előre is köszi a linkekért![/quote]

Forrásaim személyek, nem linkek, elsősorban politikai megközelítésűek, így aligha hihetném, hogy valaha is hozzájutsz. Ehhez kapcsolódik Pep szerepe is, mikor katalánul beszél vhol Ázsia szélén, ahol a jakok se értik. Ténykedése sokkal összetettebb, mint azt felvetettedmég akkor is, ha - gondolom - idézőjelesen tetted. Mindenesetre Laportát pártjával együtt bejuttatta a parlamentbe. Mellékesen ezt itt a fórumban is megírtam, a Yaya Toure posztban a KATALÁN VÁLASZTÁSOK ELŐTT KÖZEL FÉL ÉVVEL, a szokásos értetlenség és gúnyolódás mellett.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.02.21. 19:33:28

miihii írta:
A tegnapi játék erősen kétségbeejtő volt, de bízom a fiúkban, mert ismerve a képességeiket, meg tudnák oldani. Viszont ehhez tényleg ott kell majd hagyni a bőrünket és a belünket kidolgozni. Nem fog beleférni a hányaveti tilitoli, hanem friss, agilis, harcos, oroszlán játékosokkal lesz erre esélyünk.
Csak ajánlanám az 5-0-át és a MU elleni 3-1-et. És hasonlítsuk össze az utáni lévő Klasszikusokkal, Milannal, Arsenallal, Chelseavel. A játék sebességét figyeljétek! Tudunk mi ígyis, úgyis játszani, de ezt a játékot a MU elleni meccs óta elfelejtettük a nagy meccseken. Nem várok csodát, olyan meccs lesz, mint tegnap, és simán kizúgunk. Azért 5 év folyamatos elődöntő után, azért ez durva.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Facsy
Jugador d'estrella

2013.02.21. 19:31:03

Ha ebből a helyzetből tovább tudnak jutni,tudnak újulni, büszkébb leszek rájuk mint az 5-0 után vagy mikor az Arsenal ellen tovább jutottak illetve mikor BL-t nyertek.Jelenleg szerintem a legerősebb de a legverhetőbb csapat a Barca európai porondon. Nem kell más csak POFA! Bunker focizni kell. Amelyik nagy csapatnak van pofája BL-ben beállni bunkerezni az nagy eséllyel ki is ejti a Barcát! Ez ellen kell kitalálni valamit nagyon gyorsan! Bízok a Csapatban. Bízok a Mesterben. Bízok a Barcában! Visca el Barca!

Ui.: Abból is látszik, hogy ők a focivilág urai, hogy jelenleg ők (tudtommal) az egyetlen csapat akik ellen el kell felejteni az adott ellenfélnek a saját filozófiáját, elvét a futballról ha eredményt akar felmutatni.
DelaBarca
Barça C

2013.02.21. 19:21:15

visca el barca írta:
DelaBarca írta:Vilanova mellé pedig olyan edzőre gondoltam, mint pl. Luis Enrique, de lehet bárki, aki jó képességű, csak éppen - Luis Enriquéhez hasonlóan - nem találta meg a megfelelő környezetet az utolsó csapatával. Hozzászólásaimban jó forrásokra támaszkodom és ezekből építem fel mondanivalómat.
luis enrique neked hol, melyik csapatával bizonyította h jó képességű edző? én a római időszakában azt láttam h "működtet" egy közepes lángon égő csapatot, de semmi olyat nem villantott amiből arra lehetne következteni h jó edző.
vilanova betegségéről meg annyit, hogy ha olyan komoly lenne a baj, nem edzősködne és már találtak volna a helyére megfelelő szakembert. gondolom a világ egyik legjobb orvosi stábja veszi körül, csak tudják h merre hány óra.

Luis Enrique nekem a La Masia-ban bizonyított, ahol a semmiből egy Barcelonát hozott össze - éppen nem régen volt, hogy kizárólag csak a Barca-akadémisták alkották a csapatot - , ez van akkora bizonyíték, hogy még a Roma is vezetőedzőnek hívta el. És a Roma volt az ellenpélda, hogy lehet nem megfelelő hozzáállással ellehetetleníteni egy jó edzőt.
Titonak az élete a futball, ezért volt műtét után rögtön a pálya mellett, az orvosi stáb és Rosell meg pontosan tudják, merre hány méter, ezért vetettem fel Rosell-jel kapcsolatban költői kérdésem.
miihii
KHAL

2013.02.21. 19:13:15

Én a visszavágó előtt egy dolgot tennék.
Szépen összehívnám a srácokat a meccs előtt és egymás után lenyomatnám nekik az Inter, cselszkij elleni meccseket szép sorjában. Aztán odavágnám utána a nyilatkozatokat (kitesszük a bőrünket a pályára, stb...), majd köpjenek fel és álljanak alá.
Aztán végül egyetlen dolgot kérdeznék:
Szeretnétek még egyszer átélni ezt?

A tegnapi játék erősen kétségbeejtő volt, de bízom a fiúkban, mert ismerve a képességeiket, meg tudnák oldani. Viszont ehhez tényleg ott kell majd hagyni a bőrünket és a belünket kidolgozni. Nem fog beleférni a hányaveti tilitoli, hanem friss, agilis, harcos, oroszlán játékosokkal lesz erre esélyünk.
DelaBarca írta:

Itt a válasz az összes felvetett kérdésre. A Barca álomcsapatával egy név forrt egybe, ez pedig Tito Vilanova. Ha ő nincs, semmi sincs.
Egyet árulj el azért, ha már így hivatkoztál a kiváló forrásaidra és többször is pedzegeted a fenti részt: mik azok a források?
Sztem elég sokan kíváncsiak lennénk és elolvasnánk azokat a jól megalapozott, kétségbe vonhatatlan dolgokat, amik szerint Tito évek óta maga a futball és lényegében Pep csak egy báb volt mellette, aki elszórakoztatta magát az igazolásokkal, amíg Tito maga vitte a csapatot.
Előre is köszi a linkekért!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.02.21. 19:08:56

Bob_Marley írta:Ránk még visszatérve, a küzdés tényleg hiányzott, s főleg azért érdekes ez, mert a szezon elején nem egyszer megmutatta a csapat, hogy "kilátástalan" szitukat is megtud oldani, lehet valóban Tito ennyire hiányzik, ezt csak a belső körök láthatják eléggé, az biztos, tegnaprendesen leütöttek minket :cry:
Talán a szezon derekán jelent meg egy cikk azt hiszem a Tot el Camp-on, miszerint Titóval direktebb lett a támadójátékunk, mint Peppel volt. Valóban mutatott némi változást a csapat játéka, nem töltöttek a játékosok annyi időt a passzolgatással, hanem tényleg arra mentek, hogy felpörgessék az akciót, kavarják meg minél nagyobb sebességgel az ellenfél védelmét, majd kapura törés. Mióta Tito nincs, azóta a játékunk is valamelyest visszatért az inkább Pep-féle irányítós szisztémába. Ezzel semmi gond sincsen, de nem volt egyszerűen olyan játékelem ez ellen a Milan ellen, amivel elmondhattunk volna, hogy ha több ilyen van a meccsen, akkor legalább eljutunk valahogy a kapura lövésig. Egyszerűen sablonos foci volt. Passzolgatás, labdaeladás, majd futás a labda után. Hiába passzoltak megint nagyon sokat, a labdabirtoklással még nem lehet meccset nyerni. Be is kéne lőni a helyzeteket. De azok kialakítása se ment tegnap.

Itt nagyon látszik, hogy nincs Tito. Hiába napi kapcsolat, hiába van szinte az egész lénye az öltözőben, az nem olyan, mintha maga a teste is ott lenne az öltözőben. Rourának erős ez a csapat.
Kép
Kép
Kép
DelaBarca
Barça C

2013.02.21. 19:01:59

knor írta:
Bob_Marley írta: Tito ennyire hiányzik, ezt csak a belső körök láthatják eléggé, az biztos, tegnaprendesen leütöttek minket :cry:

Tito rettenetesen hiányzik! Talán már a 4.hete nincs, meg lehet nézni az eredményeket és a mutatott játékot.

Itt a válasz az összes felvetett kérdésre. A Barca álomcsapatával egy név forrt egybe, ez pedig Tito Vilanova. Ha ő nincs, semmi sincs. Most meg, hogy még edzőtárs v. helyettes sincs, hiába a szupersztárok, a beléjük rögződött tiki-takát is rossz értelemben játszák, másra meg kísérletet sem tesznek. (Jordi Roura messze nem Barca kvalitású edző-segéd)
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.02.21. 18:56:04

Megérdemelten nyert a Milan. Ők akartak valóban focizni, a romboló taktika ezúttal erősebb volt és nekik a szerencse mellett a bírói ítélet is segített. Bár nem akarom a bíróra fogni a vereséget, azért benne volt ő is abban, hogy kikaptunk, hiszen egy szabálytalan gólt adott meg a Milannak, illetve egy erősen tizenegyes gyanús szituban nem itélt semmit a második gól után Pedrónak.

A visszavágó hasonló lesz, Chelsea-féle buszozás lesz a kapujukban, két gólt lőni nekik még akár a Camp Nouban is nagyon nehéz lesz, de meg kell próbálni!
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.21. 18:55:42

DelaBarca írta:Vilanova mellé pedig olyan edzőre gondoltam, mint pl. Luis Enrique, de lehet bárki, aki jó képességű, csak éppen - Luis Enriquéhez hasonlóan - nem találta meg a megfelelő környezetet az utolsó csapatával. Hozzászólásaimban jó forrásokra támaszkodom és ezekből építem fel mondanivalómat.
luis enrique neked hol, melyik csapatával bizonyította h jó képességű edző? én a római időszakában azt láttam h "működtet" egy közepes lángon égő csapatot, de semmi olyat nem villantott amiből arra lehetne következteni h jó edző.

szerintem inkább az a legnagyobb baj h anno sem pep, sem most villanova nem tud, nem mer nagy mértékben változtatni, sem a szerkezetem, sem a taktikán. pep néhányszor ellőtte a három védős rendszert, de emlékeim szerint nem volt tul nyerő taktika. mentségükre legyen mondva, h azért egy évek óta szinte tökéletesen működő gépeztbe elég nehéz belenyúlni egy-egy meccs, vagy éppen 30 perc erejéig.

vilanova betegségéről meg annyit, hogy ha olyan komoly lenne a baj, nem edzősködne és már találtak volna a helyére megfelelő szakembert. gondolom a világ egyik legjobb orvosi stábja veszi körül, csak tudják h merre hány óra.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
knor
Jugador del Barça

2013.02.21. 18:45:56

Bob_Marley írta:Először is nem kéne világvége hangulatnak lennie, óriási katasztrófa nem történt, még ha egy oda-visszavágós párharcban hátrányban is vagyunk.
Azért ha ne adj Isten kiesünk a BL-ből még "nem kuka" a szezon sőt, a legfontosabb sorozatban ott vagyunk vezetünk, kupában bőven van esély továbbjutásra stb.
Ami aggasztó az valóban az hogy nem éreztem én sem a küzdelmet, egy gól mindig rosszkor jön, de minket padlóra vágott Boateng gólja, első félidőben volt sok veszélyes szituációnk, aminek lehet a végén nem volt adott esetben kapura lövés, de ez a Mialn dicsérete is, akik amúgy rohadt nagyot játszottak, s igazi tanulmányt mutattak be.Megtudtuk őket bontani szélen , jöttek a beadások, labdákat szereztünk a támadóharmadban, Messinek is voltak ígéretes szituációi, de az olaszok minden esetben azonnal korrigáltak, s lezárták a teületet, ráadásul El Sharawy pl állandóan ment Alves-sel, taktikailag valóban megvertek minket, beütötték az elsőt mi padlóra kerültünk és nem tudtunk felállni :?
Hozzáteszem Muntari élete meccsét hozta, ej ha az Interben fele ilyen jó lett volna...Na de ez más tészta.

Még azért nincs teljesen veszve a dolog, a képlet "egyszerű" félidőnként 1 gól, azt butaságnak tartom hogy na majd küldjünk fel x ezer támadót, aztán hú bele Balázs, nyilván sok vesztenivalónk nincs, de azért nem szabad elfelejteni 1 bekapott gól tényleg gyakorlatilag a párharc végét jelentheti.
S ha esetlegesen megy az idő akkor már tényleg minden mindegy alapon mehet előre Pique is ahogy szokott, de addig pl 3 védős kezdő nagyon kockázatosnak érzek.
Én úgy vélem a feladat nem lehetetlen ezt hangsúlyozom még egyszer, de kaptunk egy kis ízelítőt hogy hiába sajnálja le sok ember akár itt is a Milant, azért jó csapat az olasz gárda, s az utóbbi időben remek formában is vannak, főleg ha csak arra gondolok hogy kezdték a Seria A-t meg milyen játékuk volt, azóta rengeteget fejlődtek.

Ránk még visszatérve, a küzdés tényleg hiányzott, s főleg azért érdekes ez, mert a szezon elején nem egyszer megmutatta a csapat, hogy "kilátástalan" szitukat is megtud oldani, lehet valóban Tito ennyire hiányzik, ezt csak a belső körök láthatják eléggé, az biztos, tegnaprendesen leütöttek minket :cry:

Tito rettenetesen hiányzik! Talán már a 4.hete nincs, meg lehet nézni az eredményeket és a mutatott játékot.
albicelesteX
A Vadász

2013.02.21. 18:38:44

csababarca írta:
albicelesteX írta:Sokan azért akkora tragédiaként élik meg ezt a vereséget.. :D Van ilyen...nem lehet mindig nyerni.
igen,nem lehet mindig nyerni.
de tegnap nem a vereség volt tragédia,hanem a mutatott játék, ami a szezon eddigi összes nagy meccsén ilyen volt,csak megvillant Messi,és ennyi. most nem volt ez.
Én az idén mutatott játékunkra mondom hogy kuka.
Azért emlékezzetek vissza, a Chelsea elleni odavágóra. Kikaptunk 1-0ra,de a játék nem volt rossz,kapufák,kihagyott ziccerek,de maga a játék ment. Csak semmi nem jött össze. Ebben a szezonban azonban a játék sem megy, tegnap meg konkrétan helyzetünk se volt,nem kellett védenie az ellenfél kapusának...ez elgondolkodtató.
Értem,hogy miről beszélsz,de én arra is azt mondom,hogy van ilyen.Ilyen most a forma,ha nem lenne Messi szerintem a bajnokság sem így nézne ki.Nem azt mondom nem vezetnénk,de nem ennyivel,ez szinte biztos.Az meg,hogy helyzetünk nem volt megint nem meglepetés a számomra,biztos voltam benne tegnap a meccs előtt,hogy a Milan ezt fogja játszani és az ilyen játék ellen a Barca nem tud mit kezdeni,főleg nem egy Milan szintű csapat ellen,mert a kis csapatok elfáradnak,nem olyan fegyelmezettek,nem olyan képességűek.Minden évben van egy egy ilyen csapat aki kibabrál velünk...Lehet nem teljesen állja meg a helyét a szó ,de a játékunk sablonos...nincs más variáció csak a tiki taka labdatartósdi,nincs egy olyan opció ilyen helyzetekre, hogy akkor beküldök egy erő embert azt hagy romboljon középen a védők közt,lehet nem ártani kitalálni valami másmilyen opciót is,mert amúgy már én is unom ezt a körbe passzoljuk a tizenhatost aztán a végén megint Vadésnél van a labda.Ennek ellenére ha kiesünk szerintem nem gáz,meg nem is kell korszak végéről beszélni,csak most így jött ki.
Kép
DelaBarca
Barça C

2013.02.21. 18:29:31

visca el barca írta:delabarca,

ne haragudj, de azt írni h tito halálosan beteg... hagyjuk... kívánom neked h soha ne tudd meg milyen halálos betegnek lenni.

az meg hogy szerződtessünk vmi neves szakembert tito helyére/mellé még felépül, eleve abszurd. szted bármi neves, szavaiddal élve "elképzeléssel" bíró szakember ott fogja majd hagyni két hónapra a jelenlegi klubját, hogy másodedző legyen, esetleg 3-4 meccsen ő irányítsa a csapatot? vagy ezt hogy kellene elképzelni. volt már itt valaki aki hetekkel ezelőtt ezt feszegette, de anno ő sem tudott érdemben válaszolni a kérdésemre.

az meg hogy "ja, és aki nem hiszi, előbb járjon utána, azután érdemben is hozzá tud majd szólni" nem igazán értem mire vonatkozott (mert hogy a tito "halálos" beteg írásod végére tetted...)

Családomban négyen haltak meg a szemem előtt rákban, szóval több tiszteletet az emberiség legrettegettebb betegsége előtt... Vilanova mellé pedig olyan edzőre gondoltam, mint pl. Luis Enrique, de lehet bárki, aki jó képességű, csak éppen - Luis Enriquéhez hasonlóan - nem találta meg a megfelelő környezetet az utolsó csapatával. Hozzászólásaimban jó forrásokra támaszkodom és ezekből építem fel mondanivalómat.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.02.21. 18:19:09

Jók ezek a frázisok, plusz ne temessük a csapatot, de BritishKnight megfogalmazása jár legközelebb az igazsághoz, mely szerint: "A visszavágon is tudja hozni a Milan ezt a játékot."
Ennek a Milannak ez a csapat nem lő 3 gólt, főleg úgy, hogy egyet sem kap ez a védelem.

Egy dolog van amit nem értek, minden játékos lenyilatkozza, hogy a bíró és a pálya állapota nem volt megfelelő, DE ez nem lehet kifogás! Akkor minek is említik? Tipikusan Mourinho nyilatkozat.
barca2010
Jugador d'estrella

2013.02.21. 18:10:25

Emberek most kell összefogni és szurkolni szeretett csapatunknak!!! Nagyon el vagyok keseredve én is, és dühös is egyben minden egyes játékosra. DE nem tehetjük meg, hogy temetjük őket. Érzem, hogy megcsinálják és helyre áll a rend!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.21. 18:10:14

albicelesteX írta:Sokan azért akkora tragédiaként élik meg ezt a vereséget.. :D Van ilyen...nem lehet mindig nyerni.
igen,nem lehet mindig nyerni.
de tegnap nem a vereség volt tragédia,hanem a mutatott játék, ami a szezon eddigi összes nagy meccsén ilyen volt,csak megvillant Messi,és ennyi. most nem volt ez.
Én az idén mutatott játékunkra mondom hogy kuka.
Azért emlékezzetek vissza, a Chelsea elleni odavágóra. Kikaptunk 1-0ra,de a játék nem volt rossz,kapufák,kihagyott ziccerek,de maga a játék ment. Csak semmi nem jött össze. Ebben a szezonban azonban a játék sem megy, tegnap meg konkrétan helyzetünk se volt,nem kellett védenie az ellenfél kapusának...ez elgondolkodtató.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.21. 18:06:16

delabarca,

ne haragudj, de azt írni h tito halálosan beteg... hagyjuk... kívánom neked h soha ne tudd meg milyen halálos betegnek lenni.

az meg hogy szerződtessünk vmi neves szakembert tito helyére/mellé még felépül, eleve abszurd. szted bármi neves, szavaiddal élve "elképzeléssel" bíró szakember ott fogja majd hagyni két hónapra a jelenlegi klubját, hogy másodedző legyen, esetleg 3-4 meccsen ő irányítsa a csapatot? vagy ezt hogy kellene elképzelni. volt már itt valaki aki hetekkel ezelőtt ezt feszegette, de anno ő sem tudott érdemben válaszolni a kérdésemre.

az meg hogy "ja, és aki nem hiszi, előbb járjon utána, azután érdemben is hozzá tud majd szólni" nem igazán értem mire vonatkozott (mert hogy a tito "halálos" beteg írásod végére tetted...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
DelaBarca
Barça C

2013.02.21. 17:57:30

albicelesteX írta:
DelaBarca írta:erre lényegében csak azt tudom neked mondani, hogy rettentően örülök neki, hogy nem szólsz hozzá gyakrabban a fórumhoz :D

Ahogy írtam, a társaság vegyes, válaszod jó példa ennek szemléltetésére. Vagy rövidebben: egyenlő a nullával. Ja, és mégegyszer: előbb járjon utána, azután érdemben is hozzá tud majd szólni
Az a helyzet,hogy a fórumon belül van egy kör akik gyakorlatilag arról is elbeszélgetnek egymással oldalakon keresztül,hogy az ég kék..ez nem baj egyébként,gondolom vannak "barátok" itt ez ezért lehet.Igazából lehet hogy nem is kéne ez a fórum csak ez a pár emberke elírkálna egymással valami zárt fórumon...nagyon soknak egyébként szerintem nincs is önálló véleménye csak azt írja amit a többi látni akar,hogy ne lógjon ki a sorból...ha nem itt éled az életed akkor körön kívüli maradsz mindig,írhatsz bármit csak akkor reagálják le ha mondjuk kompromittáló vagy valamelyik "Őslakosnak" szúrja a szemét...Ez OFF tudom,de nekem ez a véleményem![/quote]

Attól tartok, hogy valóban így van. ezért is sajnálom a meccsekhez való közvetlen hozzászólások lehetőségének megszüntetését. Köszönöm, és nagyon szurkolok Tito felépüléséért.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.21. 17:57:19

Először is nem kéne világvége hangulatnak lennie, óriási katasztrófa nem történt, még ha egy oda-visszavágós párharcban hátrányban is vagyunk.
Azért ha ne adj Isten kiesünk a BL-ből még "nem kuka" a szezon sőt, a legfontosabb sorozatban ott vagyunk vezetünk, kupában bőven van esély továbbjutásra stb.
Ami aggasztó az valóban az hogy nem éreztem én sem a küzdelmet, egy gól mindig rosszkor jön, de minket padlóra vágott Boateng gólja, első félidőben volt sok veszélyes szituációnk, aminek lehet a végén nem volt adott esetben kapura lövés, de ez a Mialn dicsérete is, akik amúgy rohadt nagyot játszottak, s igazi tanulmányt mutattak be.Megtudtuk őket bontani szélen , jöttek a beadások, labdákat szereztünk a támadóharmadban, Messinek is voltak ígéretes szituációi, de az olaszok minden esetben azonnal korrigáltak, s lezárták a teületet, ráadásul El Sharawy pl állandóan ment Alves-sel, taktikailag valóban megvertek minket, beütötték az elsőt mi padlóra kerültünk és nem tudtunk felállni :?
Hozzáteszem Muntari élete meccsét hozta, ej ha az Interben fele ilyen jó lett volna...Na de ez más tészta.

Még azért nincs teljesen veszve a dolog, a képlet "egyszerű" félidőnként 1 gól, azt butaságnak tartom hogy na majd küldjünk fel x ezer támadót, aztán hú bele Balázs, nyilván sok vesztenivalónk nincs, de azért nem szabad elfelejteni 1 bekapott gól tényleg gyakorlatilag a párharc végét jelentheti.
S ha esetlegesen megy az idő akkor már tényleg minden mindegy alapon mehet előre Pique is ahogy szokott, de addig pl 3 védős kezdő nagyon kockázatosnak érzek.
Én úgy vélem a feladat nem lehetetlen ezt hangsúlyozom még egyszer, de kaptunk egy kis ízelítőt hogy hiába sajnálja le sok ember akár itt is a Milant, azért jó csapat az olasz gárda, s az utóbbi időben remek formában is vannak, főleg ha csak arra gondolok hogy kezdték a Seria A-t meg milyen játékuk volt, azóta rengeteget fejlődtek.

Ránk még visszatérve, a küzdés tényleg hiányzott, s főleg azért érdekes ez, mert a szezon elején nem egyszer megmutatta a csapat, hogy "kilátástalan" szitukat is megtud oldani, lehet valóban Tito ennyire hiányzik, ezt csak a belső körök láthatják eléggé, az biztos, tegnaprendesen leütöttek minket :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.02.21. 17:59:15-kor.
Kép
Kép
Kép
albicelesteX
A Vadász

2013.02.21. 17:50:41

DelaBarca írta:erre lényegében csak azt tudom neked mondani, hogy rettentően örülök neki, hogy nem szólsz hozzá gyakrabban a fórumhoz :D

Ahogy írtam, a társaság vegyes, válaszod jó példa ennek szemléltetésére. Vagy rövidebben: egyenlő a nullával. Ja, és mégegyszer: előbb járjon utána, azután érdemben is hozzá tud majd szólni[/quote]

Az a helyzet,hogy a fórumon belül van egy kör akik gyakorlatilag arról is elbeszélgetnek egymással oldalakon keresztül,hogy az ég kék..ez nem baj egyébként,gondolom vannak "barátok" itt ez ezért lehet.Igazából lehet hogy nem is kéne ez a fórum csak ez a pár emberke elírkálna egymással valami zárt fórumon...nagyon soknak egyébként szerintem nincs is önálló véleménye csak azt írja amit a többi látni akar,hogy ne lógjon ki a sorból...ha nem itt éled az életed akkor körön kívüli maradsz mindig,írhatsz bármit csak akkor reagálják le ha mondjuk kompromittáló vagy valamelyik "Őslakosnak" szúrja a szemét...Ez OFF tudom,de nekem ez a véleményem!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.02.21. 17:46:22

Még nem estünk ki. Az a véleményem, hogy egy jó kezdéssel akár már az első 45 percben ledolgozhatjuk a hátrányt. Ehhez az kell, hogy a játékunknak legyen ritmusa, a támadásokban legyen erő és lendület. Persze hely is kéne, ezzel lesz a gond. Bizakodó vagyok, ezek a játékosok ilyen pocsékul nem játszhatnak még egyszer.
Rivaldo-A Legnagyobb.
DelaBarca
Barça C

2013.02.21. 17:42:59

erre lényegében csak azt tudom neked mondani, hogy rettentően örülök neki, hogy nem szólsz hozzá gyakrabban a fórumhoz :D[/quote]

Ahogy írtam, a társaság vegyes, válaszod jó példa ennek szemléltetésére. Vagy rövidebben: egyenlő a nullával. Ja, és mégegyszer: előbb járjon utána, azután érdemben is hozzá tud majd szólni
komutnemukod
Jugador del Barça

2013.02.21. 17:40:21

herlius írta:
Szerintem ne firtassuk a Milan játékstílusát azok után, hogy helyzet nélkül hoztuk le a meccset. Nekem egyébként sokkal offenzívebbnek tűntek, mint tavaly a Chelsea vagy korábban az Inter. Főleg a második félidőben hosszabb periódusokra is nagyon komolyan dominálták a játékot, ami ellenünk azért nem mindenkinek szokott menni.
Miért ne firtassuk? Ők voltak az ellenfél.
Nem érzem az ellentmondást kettőnk között.
Én nem bíráltam a Milan stílusát egyszerűen azt mondtam, hogy a tegnapi Milan ellen a Barca mint foci filozófia és mint stílus bármely más játékos állománnyal halálra lett volna ítélve.
Nem véletlen, hogy nem tudtunk normálisan támadni. Nem volt hely. A Milan 10 embere mélyen vissza húzódva fel állt két sorban egymástól 5-10 méterre. Innentől még olyan hatalmas futás mennyiség sem kellett. Mintha kis pályán játszottak volna 20-an. Pont azt emeltem ki, hogy az Olaszok ebben a legjobbak. Ők képesek 90 percig hiba nélkül lezárni minden területet. A labdát mindig 2-3 ember támadta tőlük. Hiába tettél volna be középre egy tornyot, millióból egy-két labdát tudott volna igazán jó helyre fejelni. Amikor beadással próbálkozott a Barca minimum 8 védő volt a 16-oson belül plusz a kapus. Ilyen tömegben ez szinte lehetetlen. Tegnap és úgy általában az így védekező csapatok ellen az egyetlen "módszer", ha egy egyéni hibát kihasznál a támadó csapat. A Milan tegnap nem hibázott.
Egyáltalán nem a Milan érdemeit akartam kicsinyíteni csak az általános rossz hangulatra reagáltam. Sokan úgy beszélnek erről a vereségről mintha megsemmisítő lett volna. Én ezt vontam kétségbe. Nem tett ez a Milan semmi olyat tegnap amit az elmúlt egy-két évben bármely más nagy csapat ne tett volna a Barca ellen.
Olaszok akik ezt tudják a legjobban, kifogtak egy jó napot és a szerencsével sem álltak hadilábon.
Ehhez csak annyit még, hogy Milan szurkolókkal néztem a meccset és félidőben volt egy ilyen zenés kis összefoglaló az első játék részről. Nekem talán fel sem tűnt volna, de az egyikük megjegyezte, hogy a Milan játékosokról csak labda elrúgások és becsúszások voltak lassítva, míg a Barca oldaláról többnyire Messi és Ini pár finomsága amit 3-4 ember között csináltak.
Amúgy annyira szürreális volt a meccs, hogy ott helyben nem is tudták hogy most örüljenek vagy mi is van pedig az egyikük brahiból tippmixen dobott egy tizest a két gólos hazaira.
Szóval van ennek a játéknak szépsége a győzelem mellett is...
albicelesteX
A Vadász

2013.02.21. 17:38:48

Sokan azért akkora tragédiaként élik meg ezt a vereséget.. :D Van ilyen...nem lehet mindig nyerni.Aztán még különben lesz egy meccs itthon és ha akkor egy jó napot fog ki a csapat meg is szórhatja ezt a Milant.Nem kell túlmisztifikálni ezt a csapatot,a Barca játszott pocsékul...lehet erre rá is fizet...majd márciusba kiderül,addig még sok minden történhet.
Kép
Válasz küldése