2021.03.04. 07:29:14
Jó volt látni a tegnapit, 60. percig pláne élvezetesen játszottunk, utána megfáradt a csapat, de a sokat hiányolt szív/lélek/akarat vitte előre a brigádot és kifizetődött.
Mindenki hozzátette a magáét, a sokat szidott Dembelé is, bár nem értem, miért csak neki jut eszébe lövöldözni:D Marha bosszantó volt pl Pedri, aki 2-3szor is szemben a kapuval, tök üresen kapott labdát, de mindig inkább elkezdett forgolódni, majd tolt egy hátrapasszt, túl sok Busi highlightot nézett a gyerek. Nem tudom mik Koeman szándékai, de Pedrit muszáj lenne pihentetni, rajta látszik a legjobban, hogy ezt még nem bírja, egyszerűen elfogy nagyon a 60-65. perc környékére, tegnap bántóan kevés volt már az ereje, talán ezért se lőtt kapura.
Szóval, ha Pedrinek kulcsszerepet szán, ami szerintem nyílvánvaló, akkor néha muszáj lenne pihentetni.
Remélem a döntőt behúzzuk, ilyen menetelés után, ahol többször a sírból hoztuk vissza, megérdemelnénk szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."